.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    испания и българия

Тормозят ме

аз искам да споделя . живе с семейството си или по скоро с мама. но тя постоянно ми натяква че съм лоша ученичка аз се старая но понякога просто не се получава. Когато кажа нещо тя ме напада а после го използва срещо мен . с нея немога да разговарям като човек или ми крещи или мълчи а мен това ме побърква . понякога се е опитва да ме удря но аз се пазя. най-гадното е че спрях да спортувам за да я задоволя повечето пъти играя някви шибани роли зада я задоволя но тя никога не е доволна МОЛЯ ВИ кажете как да задово чувтата на мама за да е довлана и да спре да ме малтретира като малко дете
    luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз понякога имам този проблем с майка ми,все е недоволна от нещо.Единствения начин да й угодиш,е да не се опитваш да й угодиш.А когато започне да ти вика,отиди в другата стая и си затвори вратата.Въпреки че това е бягство от проблема.Аз да си призная,в някои случаи,не успявам да се контролирам и започвам и аз да й викам.Е,не ти препоръчвам да го правиш,така хабиш много нерви,а ако си изкарваш нервите(яда) като мен-у вас няма да остане нищо здраво. Не се базикам.

Град
    испания и българия
    обикновенно след поредното скарване се затварям и плача дълго но несмея да кажа ищо защото ме е страх
    ако кажа нещо трябва да спя или навън или да ме удари

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    За ученето според мен е права-то пък бива да си неграмотен, ама чак пък толкова -.- .. Постарай се повече...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А защо просто не опиташ да поговориш с нея спокойно и без нерви и караници? Обясни й как се чувстваш, как ТЯ те кара да се чувстваш с държанието й, кажи й, че наистина се стараеш да я зарадваш, но всеки път, когато опиташ тя реагира остро и те демотивира... Помоли я да се държи малко по-нормално и да оценява опитите ти да направиш нещо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Story of ma life! Слу4ва ми се и на мен
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    За ученето според мен е права-то пък бива да си неграмотен, ама чак пък толкова -.- .. Постарай се повече...
    НЕГРАМОТЕН ЛИ?Авторът е момиче.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    НЕГРАМОТЕН ЛИ?Авторът е момиче.
    Аз говоря като цяло
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на fuckme
    разкрещи й се много здраво и й кажи всичко, което мислиш, без да й даваш възможност да те прекъсне. трябва да има някъв респект към теб...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Крещенето / Викането не е никакво решение. Най-малкото,което може да стане е да се влошат нещата.

Седни и поговори сериозно с нея. Без да викате. Без да правите скандали. Обясни й как се чувстваш.

Нека и тя ти обясни държанието й. Не знам. Успех !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен
    Здравей , според мен майка ти поне за ученето е права . За теб съществуват ли думите '' ГЛАВНИ БУКВИ, ЗАПЕТАИ , ПУНКТУАЦИЯ ? '' . Към темата .. Старай се но не чак толкова, и по-добре говори с нея за проблема ,който е възникнал ..
    Или всичко или нищо .

Град
    испания и българия
    съжелявам че непризнавам главни букеи и запетаики и хем подобни но по цял ден пиша на испански или някви програми като домашни от училище и съвсем сам позабравила как с пише на бг . благодаря за съветите но не мога да зибухвам така лесно но ще се опитам да поговоря

Супер фен Аватара на mayaaa
    О повечето майки са такива. Моята като почне да ми говори, че съм била най-лошата дъщеря и че никога не е искала подобно дете аз и казвам нещо от сорта: "Да си мислила преди да ме родиш!!". После си излизам от стаята и си пускам музика да не я чувам какви ги дрънка. Иначе не е лоша, ама... И аз съм говорила с нея и тя казва, че не го мисли сериозно и обещава да не го прави, но никаква промяна.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си