.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не мога да се храня.

Имам проблеми с приятеля си от 3 дни.От тогава не съм слагала нищо в устата си освен 1 бисквитка за тези 3 дни.Пия само течности и пуша...Нищо друго.Нямам никакъв апетит,не съм гладна,не се чуствам и изтощена от глад примерно.Нямам такива проблеми да ми става лошо от неядене,но пък се притеснявам за себе си.Когато погледна храна и ми се гади.Можете ли да ми помогнете ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Пий нещо хранително - кисело мляко , натурален сок и тн ... и все пак се погрижи за здравето си ,това не е хубаво .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на dami666
    Може да е от нерви.Пробвай да хапнеш нещо леко..
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на cookie_master
    направи си шейк от плодове,но все пак се опитай да хапнеш нещо
    не е хубаво така
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    И аз съм попадала в такава ситуация.В началото пих чай.Тоест правиш си липов чай и го слагаш в хладилника.И ето-става студен липов чай.Аз съм фен на студеното.После започнах да си правя какао от това на сестра ми.След това минах на бисквити и солети.И след това се оправих

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gugenceto2
    И аз съм попадала в такава ситуация.В началото пих чай.Тоест правиш си липов чай и го слагаш в хладилника.И ето-става студен липов чай.Аз съм фен на студеното.После започнах да си правя какао от това на сестра ми.След това минах на бисквити и солети.И след това се оправих
    same

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    Може да е от нерви.Пробвай да хапнеш нещо леко..
    И най-вероятно е от това. Щом ,откакто си има проблеми с приятеля си е така. Не знам какво да те посъветвам. Може би най-добре е да се посъветваш със специалист.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Била съм в такава ситуация, доста дни не бях яла нищо. Всичко е на психическа основа и според мен няма друг начин освен ти сама да проявиш малко инат и да се накараш да хапнеш нещо. Започни с много леки неща, както предложиха по-горе, със сокове, чайчета, солети, бисквити и т.н.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    знам,че е трудно и аз съм имала такива периоди поради различни неща,но се опитай да се накараш да ядеш нещо дори да не ти се яде
    това,че ти е прецакан апетита,не значи че нямаш нужда да ядеш
    почни с кисело мляко или бульони,зеленчуци,плодове което ти се струва най-добре

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Чай от целина (керевиз), магданоз или пелин - 3-4 чаши на ден.
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си