- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не мога да се храня.
Имам проблеми с приятеля си от 3 дни.От тогава не съм слагала нищо в устата си освен 1 бисквитка за тези 3 дни.Пия само течности и пуша...Нищо друго.Нямам никакъв апетит,не съм гладна,не се чуствам и изтощена от глад примерно.Нямам такива проблеми да ми става лошо от неядене,но пък се притеснявам за себе си.Когато погледна храна и ми се гади.Можете ли да ми помогнете ?
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Пий нещо хранително - кисело мляко , натурален сок и тн ... и все пак се погрижи за здравето си ,това не е хубаво .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Може да е от нерви.Пробвай да хапнеш нещо леко..
Believe in yourself.
направи си шейк от плодове,но все пак се опитай да хапнеш нещо
не е хубаво така![]()
МОМИЧЕ!
И аз съм попадала в такава ситуация.В началото пих чай.Тоест правиш си липов чай и го слагаш в хладилника.И ето-става студен липов чай.Аз съм фен на студеното.После започнах да си правя какао от това на сестра ми.След това минах на бисквити и солети.И след това се оправих![]()
![]()
sameПървоначално написано от gugenceto2
И най-вероятно е от това. Щом ,откакто си има проблеми с приятеля си е така. Не знам какво да те посъветвам. Може би най-добре е да се посъветваш със специалист.Първоначално написано от dami666
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Била съм в такава ситуация, доста дни не бях яла нищо. Всичко е на психическа основа и според мен няма друг начин освен ти сама да проявиш малко инат и да се накараш да хапнеш нещо. Започни с много леки неща, както предложиха по-горе, със сокове, чайчета, солети, бисквити и т.н.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
знам,че е трудно и аз съм имала такива периоди поради различни неща,но се опитай да се накараш да ядеш нещо дори да не ти се яде
това,че ти е прецакан апетита,не значи че нямаш нужда да ядеш
почни с кисело мляко или бульони,зеленчуци,плодове което ти се струва най-добре
Чай от целина (керевиз), магданоз или пелин - 3-4 чаши на ден.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.