През последните няколко години света преживява икономическа кризна но не мислите ли че всъщност освен икномическа криза има и криза във човешките ценности,идеи? ....света се променя и ни също но за жалост(поне според мен) отива на долу. Даваме тежест само на материални ценности и просто в опита си да ги придобием губим сами себе си. Според мен има голяма криза във нашите връзки с приятели/половинки. Вече ( за доста хора) применрно е почти прието момичета да си лягат с доста момчета да си лягат още от 1-2 седмица минаха май времената в които нещата бяха по бавни някога първо опознаваше другия и след продължаваш с него сега от първите срещи целувки натискания (разбира не слагам всички под общ знаментел) след тва секс и след доста време единия опознава другия няма и тръпката да направиш добро впечателние да накараш момичето да се чувства супер с тебе да я спечелиш с характера си а не с глупостите които си правил(въпрееки че в някои случеи е наистина забавно). Голяма гордост за мъжкото достойнство особенно пред friends е да си минал доста мацки а не това кой си ти всъщност. Даже и просто във връзките ни с приятели нещата са трудни хората са отдалечени егоисти често може да си обкръжен от много "приятели" а всашниост да си сам , няма хора или по точно са рядкост хората на който може да разчиташ....Имам чувството че този свят лека по лека става негоден за човешко обитаване!Вие какво мислите по темата?
(Искам да подчертая че не крикикувам начина на живота на някои хора тяхен е живота да си го водят както искат и второ не слагам всички под общ знаменател винаги има изключения)