.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Friendship VS Relationship

Значи гледах една романтична комедедийка Just Friends в която се разкава за приятелството и как то се превръща в нещо повече между приятели и някои мисли се събудиха в главата ми....Мислите че може да се получи нещо повече между истински приятели? Във тоя филм се разказва как момче на околко 18-20 е бил влюбен в неговата най добра приятелка но тя не му е обърнала внимание защото е предопочитала и е излизала с някви идиоти които са били "готини" мускулести красиви и така нататък но те се разделят за 10 години и всичко се променя тя е станала по зряла и е писнало от тия идиоти и всъщност това което иска от едно момиче го има нейния приятел(нежност, обич...). Не мислите ли че това има приложения в нашия живот? Тоест които и да питаш особенно момичета не могат да видят най добрия си friend като нещо повече и главно не могат да го представят сексуално. Но тия истиснки приятели(без значение да ли става за момче/момиче) не са ли тия хора които са до нас в трудни моменти тия на който може да разчитаме тия които знаят нашите тайни тия които са винаги до нас ?Питам направо (Главно момичетата защото те в всъщност не могат да видят най добрите си приятели като нещо повече защото не ги привличат няма я тръпката и така нататък) какво желате повече от едно гадже ???Всичко според мен (в голяма част от случаите но не във всички!) го има тоя най добър приятел. И поне според мен трябва да минат доста годиники за да се оцени всичко това след 25-30+ защото до 25-30 години хората се развиват рабират света по добре и почват да оценяват истиснките неща!И стигам до следното заключение разлика ме между най добър friend и гадже е май just sex!!!

Супер фен Аватара на elysunny
    аз мисля, че ти прекалено много мислиш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Subzero vs Scorpion?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Lazy town vs сънчо

Цитирай Първоначално написано от elysunny

просто преминавам една фаза в които се чудя що съществувам и всичко подобно

Цитирай Първоначално написано от GoInsane

Ти си ТИ - никога не го забравяй!
    Никога не забравяй:
    ~ това, че живееш, не е твоя собствена идея и това, че дишаш, не е твое решение...
    Никога не забравяй:
    ~ това, че живееш, е Нечия идея и това, че дишаш - Неговия подарък за Теб!
    Никога не забравяй:
    ~ никой не мисли, и не чувства, и не действа така, както Ти! И никой не се усмихва така, както само Ти умееш!
    Никога не забравяй:
    ~ никой не вижда небето по начина, по който Ти го правиш, и никой никога не е знаел това, което Ти знаеш!
    Никога не забравяй:
    ~ никой на света няма твоето лице и единствено Ти имаш тези очи!
    Никога не забравяй:
    ~ ти си богат, независимо дали със или без пари, защото можеш да живееш, и никой не живее като Теб!
    Независимо дали свириш музиката на живота си в минор или в мажор -
    ~ ТИ си Божие творение, гениално при това!

Юрген Верт

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Много мислене,много нещо.
    Много филми,много такос.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град

Хубава фаза. Постарай се да не я загрозиш с романтизми и спри да гледаш топ филмите в замунда.

мога да ти дам лист с неща които да прочетеш и изгледаш, за да избегнеш глупостите.

и last.fm-ец

Мега фен
    ^мен пък ми е любопитно какво ще дадеш. Не се свени ,почвай да драскаш

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Хубава фаза. Постарай се да не я загрозиш с романтизми и спри да гледаш топ филмите в замунда.

мога да ти дам лист с неща които да прочетеш и изгледаш, за да избегнеш глупостите.

interesting.....бих казал че съм далеч от романтизми и така нататък....я предложи!

Ти си ТИ - никога не го забравяй!
    Никога не забравяй:
    ~ това, че живееш, не е твоя собствена идея и това, че дишаш, не е твое решение...
    Никога не забравяй:
    ~ това, че живееш, е Нечия идея и това, че дишаш - Неговия подарък за Теб!
    Никога не забравяй:
    ~ никой не мисли, и не чувства, и не действа така, както Ти! И никой не се усмихва така, както само Ти умееш!
    Никога не забравяй:
    ~ никой не вижда небето по начина, по който Ти го правиш, и никой никога не е знаел това, което Ти знаеш!
    Никога не забравяй:
    ~ никой на света няма твоето лице и единствено Ти имаш тези очи!
    Никога не забравяй:
    ~ ти си богат, независимо дали със или без пари, защото можеш да живееш, и никой не живее като Теб!
    Независимо дали свириш музиката на живота си в минор или в мажор -
    ~ ТИ си Божие творение, гениално при това!

Юрген Верт

Something more than really nice....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Започвам с презумцията,че ще гледаш филми, а накрая ще нахвърлям набързо някакви книги.
    Също така пак предполагам, че не си гледала нищо от посочените.

1. Ciade de deus (City of god) - тук можеш да видиш всички черти на човешкия характер, да съпреживееш героите истински.

2.Taxi driver - тук е отчетлива силата на човешката воля, целенасочеността въпреки обкръжението (мой любим)

3. Trainspotting - тук съм малко пристрастен, но обожавам реалността, комедията и начинът по-който всеки е човек, независимо от прегрешенията си

4. American History X

5. Тук малко прехвалени филми, но е хубаво да се гледат (аз също ги харесвам, но са прекалено обсъждани) Schindlers list, The pianist, Blade runner, A.I.

това засега, ако ти харесва самата насока на фимите, можеш и сама да разтърсиш.

Откъм книги :
    няма задължителни четива, но има някои доста препоръчителни

Параграф 22 - Хелър: доста сложна като за първо четиво, изчакай няколко години

Стайнбек - на изток от рая - макар и да ми е омразна, книгата е хубаво четиво.

Хайка за Вълци - българска литература в апогея си.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Започвам с презумцията,че ще гледаш филми, а накрая ще нахвърлям набързо някакви книги.
    Също така пак предполагам, че не си гледала нищо от посочените.

1. Ciade de deus (City of god) - тук можеш да видиш всички черти на човешкия характер, да съпреживееш героите истински.

2.Taxi driver - тук е отчетлива силата на човешката воля, целенасочеността въпреки обкръжението (мой любим)

3. Trainspotting - тук съм малко пристрастен, но обожавам реалността, комедията и начинът по-който всеки е човек, независимо от прегрешенията си

4. American History X

5. Тук малко прехвалени филми, но е хубаво да се гледат (аз също ги харесвам, но са прекалено обсъждани) Schindlers list, The pianist, Blade runner, A.I.

това засега, ако ти харесва самата насока на фимите, можеш и сама да разтърсиш.

Откъм книги :
    няма задължителни четива, но има някои доста препоръчителни

Параграф 22 - Хелър: доста сложна като за първо четиво, изчакай няколко години

Стайнбек - на изток от рая - макар и да ми е омразна, книгата е хубаво четиво.

Хайка за Вълци - българска литература в апогея си.

Някои неща сам ги чел/гледал други пак не. Звучи интересно ако имаш време драсни още нещо интересно..

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Някой да разкаже накратко, че е много дълго беее

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето

Re: Friendship VS Relationship

И поне според мен трябва да минат доста годиники за да се оцени всичко това след 25-30+ защото до 25-30 години хората се развиват рабират света по добре и почват да оценяват истиснките неща!И стигам до следното заключение разлика ме между най добър friend и гадже е май just sex!!!

Ти се изкара 40 годишен философ, а дори не знаеш какво означава сексът и с каква цел се прави.

Супер фен Аватара на cigarettekisses

!И стигам до следното заключение разлика ме между най добър friend и гадже е май just sex!!!
    И все пак нали говориш уж за 'стойностни и истински неща' и как трябва да се ценят?Тогава защо любовта остава на заден план?Първо все пак,за да се получи нещо 'истинско' и 'стойностно' трябва да има чувства.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз съм гледала филма и си мисля че това е малко вероятно да се случи в реалния живот.Няма невъзможни неща,има такива двойки-успешни и неуспешни.Според мен в една така връзка ще липсва тръпката,желанието за опознаване и ще е малко странно в началото.Пък и се поема риска ако не се получи губиш човека на когото си разчитал в най-трудните моменти.

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    !И стигам до следното заключение разлика ме между най добър friend и гадже е май just sex!!!
    И все пак нали говориш уж за 'стойностни и истински неща' и как трябва да се ценят?Тогава защо любовта остава на заден план?Първо все пак,за да се получи нещо 'истинско' и 'стойностно' трябва да има чувства.

и чувствата как се пораждат??Според мен е малко вероятно да видиш някои и да кажеш ааа влюбих се според чувствата се раждат лека по лека във една връзка или съществуват още от начало и се развиват в продължението на нея(друго означават моментите в които просто харесваш някои без да го познаваш добре това не са истински чувства просто ентусиазм!)

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И аз съм гледала филма и си мисля че това е малко вероятно да се случи в реалния живот.Няма невъзможни неща,има такива двойки-успешни и неуспешни.Според мен в една така връзка ще липсва тръпката,желанието за опознаване и ще е малко странно в началото.Пък и се поема риска ако не се получи губиш човека на когото си разчитал в най-трудните моменти.

Съгласен сам!Наистина е трудно когато я няма тръпката да опознаваш другия !!И в случай че тръгнеш с него и нещата не се получат го губиш като приятел!Но от другате страна всъщност двамата ще се познават и могат да правят неща които се харесват и на двамата!Познават се прекалено добре няма нужда да опознаваш другия знаеш кога му готино кога е оклюмал какво го дразни....Това което сам забелязал е че на по малки възрасти хората дават тежест на външни качества и колкото годинкине минават може би 30+ почват да гледат и търсят други неща в хората а не толкова привличане (разбира се че трябва да има някакво) но наблягат на други неща като милост,привързност обич и така нататък...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    М дам,много мислене влагаш.

да имаш право и май е лошо....

Повече от фен Аватара на autumn666

Хубаво е, че мислиш върху отношенията на хората. Недей слуша кво ти говорят за мисленето, то е сложен процес. Във връзка с това приятелските отношения са по-смислени и по-пълноценни. Те са и по-дълготрайни от връзките в повечето случаи. И добрата им страна е, че можеш да споделяш всичко и да не ти пука. Наистина приятелството е по-добрият избор.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен Аватара на NoMore
    Както беше казал главният герой от филма, щом са в графата приятели никога няма да излязат от нея и никога няма да станат нещо повече ама айде да не казвам никога чак...
    In a mad world , only the mad are sane...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Комши, хубав списък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си