Значи гледах една романтична комедедийка Just Friends в която се разкава за приятелството и как то се превръща в нещо повече между приятели и някои мисли се събудиха в главата ми....Мислите че може да се получи нещо повече между истински приятели? Във тоя филм се разказва как момче на околко 18-20 е бил влюбен в неговата най добра приятелка но тя не му е обърнала внимание защото е предопочитала и е излизала с някви идиоти които са били "готини" мускулести красиви и така нататък но те се разделят за 10 години и всичко се променя тя е станала по зряла и е писнало от тия идиоти и всъщност това което иска от едно момиче го има нейния приятел(нежност, обич...). Не мислите ли че това има приложения в нашия живот? Тоест които и да питаш особенно момичета не могат да видят най добрия си friend като нещо повече и главно не могат да го представят сексуално. Но тия истиснки приятели(без значение да ли става за момче/момиче) не са ли тия хора които са до нас в трудни моменти тия на който може да разчитаме тия които знаят нашите тайни тия които са винаги до нас ?Питам направо (Главно момичетата защото те в всъщност не могат да видят най добрите си приятели като нещо повече защото не ги привличат няма я тръпката и така нататък) какво желате повече от едно гадже ???Всичко според мен (в голяма част от случаите но не във всички!) го има тоя най добър приятел. И поне според мен трябва да минат доста годиники за да се оцени всичко това след 25-30+ защото до 25-30 години хората се развиват рабират света по добре и почват да оценяват истиснките неща!И стигам до следното заключение разлика ме между най добър friend и гадже е май just sex!!!