- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата..
Щи напълня дупиту с любоффф![]()
а така влюбвайте се в мъже с 823467298457 години по-големи от вас...на които не им пука грам за вас и след като ви зарежат продължавайте да говорите момчетата какви боклуци са и не ставало нищо от тях..
кой - кого![]()
Аз бях така .. И ?
Имам приятелка, която е на 15 и вече 3 години е с момче на 23![]()
Той е бил на 20, а тя на 12 ????????????
Call teh police!
+Първоначално написано от FeelMyPain
тия хора не са ли леко подсъдими?![]()
Порасни още малко и наистина любовта граници няма да има. Засега се ограничавай с момчета на не повече от 17-18,защото просто няма да можеш да се разбереш с по-улегнал и пораснал мъж. Иначе за твое успокоение имам приятелка която ходи с 12 години по-голям от нея и са най-прекрасната двойка.![]()
всъщност и аз съм на мнението, че ако си от 18 нагоре значение толкова няма. щото вече си самостоятелен човек, не зависиш от мама и татко, отговаряш сам за себе си, мозъка ти не действа по-бавно от сърцето... дори да тръгнеш с някакъв 50-60 годишен дядка ще ти е пределно ясно защо си с него и какво очакваш да стане...
да му 'земеш паритеПървоначално написано от theeye770
мн ясноПървоначално написано от FeelMyPain
Целта в живота на всяка средно-интелигентна кифла би трябвало да е да умори максимален брой богати чичковци за минимално кратко време.
Ех, защо не съм хот чик..![]()
ти остави т'ва...Първоначално написано от theeye770
мен не могат да ме привлекат деца на тези години...не знам какво ги привлича хората на по 20+ години в деца?
също "разликата в годините няма значение/за любовта граници няма" съм склонен да го приема за зрели хора...
примерно една жена на около 25 (примерно) е в реда на нещата да бъде с мъж 10+ години по-голям от нея, но то и "зрелостта" е прекалено относително понятие.
а що се отнася до пиклите на по 14-15, които се занимават с момчета на по 20+ години и още повече за идиотите, които са дето се вика "мъже за женене", а се занимават с хлапета...
коментарите са излишни! на всеки (който е малко по-умен от сварен картоф) му е ясно за какво иде реч
Що ли си мисля, че в тази тема момичето споделя фантазията си как води дълга и щастлива връзка с якият батко, който всеки ден си паркира бавареца пред блока й....![]()
edited...trolololoПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Ъъ, уточнете се като пишете как на 20+ години мъжът вече не зависи от мама и татко и има жилище и кола, коя страна имате предвид? Защото в България само с работа, без друг спонсор, това няма как да стане, в общия случай
Иначе, на въпроса, само възрастта не е причина - хората са различни, развиват се с различна скорост, преживяват различни неща, които ги оформят като личности...така че си зависи от конкретния случай.
А какво ще кажете примерно ако момичето е по-голямо с няколко години?
Българската мечта - да имаш яка кола, нищо че живееш в блокПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Октомври месец навършвам 15..приятелят ми навърши 20г май месец.Нашата разлика,която предполагам,че сама можеш да изчислиш не е голяма (според мен!!!!!) Ако си влюбена в това момче,както и той в теб се пробвайте,но ако незнаеш какво искаш изобщо не се захващай ! ;]
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
че нормално е ... и аз попринцип излизам с момчета на 21-22 а съм на 15![]()
Привличали са ме и възрастни мъже над 40,но на тези години на които съм в момента не бих предприела нищо с тях...прекалено неестествено ми е
ау не по мъжа миПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
точно!Първоначално написано от frogster
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Познавам едно момиче,което е 97 набор и има приятел на 23 с когото си ходят и дори той и бил първият ... Аз мисля,че за любовта граници няма ...[/quote]
''и дори той и е бил първият'' - уаааау това изненада ли трябва да бъде
Има хубави мъже и на 40, но чак за връзка не ги заглеждам. Със сегашния ми приятел имаме 7 години разлика и не ни пречи по никакъв начин![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Попринцип разликата 25-35 е по-малко фрапираща от 15-20. Защо ли? Защото вече е се забелязва чак толкова, а да не говорим, че вече всеки взима сам решение и знае какво прави, а не го прави само, за да се изфука пред приятелите си.
Никой уважаващ себе си МЪЖ няма да си хване за приятелка 14-15-16 годишна пикла.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."