Здравеите съфорумници
и аз се реших да напиша моята история.
Тя започва така
Казвам се Димитър на 16 от Добрич,всички знаете сайта импулс там срешнах едно красиво момиче и и пойсках скайпа тя ми го да де и започнахме да си пишем, и пишем и пишем и така всяка вечер много я харесвах проблема беше че тя бе от София. Тя си имаше приятел но не се здържахи една вечер и казах че я харесвам но тя красноречиво ми отказа и си останахме приятели. Мина се едно време и една вечер тя ми каза че също ме харесва и е скъсала с нейния и решихме да тръгнем макар сичките километри които ни делят бяхме много щастливи. Обаче един ден заради моята простотия се скарахме и я зарязах търсих я но ме беше разкарала от всякъде и затова се отказах. Никога не я забравих ,имах си друга но тя все беше пред мен.Миина лятото и една нощ я сънувах как се целува с друг не издържах и я потърсих в скайп и тя ми отговори и пак се започна а представете си не сме се виждали никога. Пишехме пак всяка вечер и аз пак и казах че я харесвам и т.н. но тя беше се врекла на друг не се отказах, реших че някой ден ще го зареже и зачаках и наистина един ден ми призна че ме обича и иска да сме заедно и тогава сърцето ми греина наистина я ообичах и мина се що мина пак доиде лято и така от приятели я карахме 2 години без да се видим. Та доиде лятото и ни се отвори парашута да сме на море за една седмица сами нооо всичко пропадна а аз знаех че я обичам имах спестени пари за мотор понеже съм голям фен и реших че тя е по важна и отидох в софия да я видя и щом я видях разбрах че това е момичето за мен .Жената която всеки мъж търси аз бях открил и така вече идвамата знаем че сме един за друг и безкраино много се обичаме макар да имаме малко време заедно,вярваме си подкрепяме се помагаме надругия като истинско семеиство и можем с гордост да кажем на другия "обичам те " и вярваме че сме намерили истинската любов и така вече 7 месеца щастливи никога отново не бих я заменил за някоя друга . Затова искам да кажа че за една истинска любов няма граници
П.П. и още нещо ако моята половинка го прочете искам да й кажа че я обичам