.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Безграничната любов

Здравеите съфорумници
    и аз се реших да напиша моята история.
    Тя започва така
    Казвам се Димитър на 16 от Добрич,всички знаете сайта импулс там срешнах едно красиво момиче и и пойсках скайпа тя ми го да де и започнахме да си пишем, и пишем и пишем и така всяка вечер много я харесвах проблема беше че тя бе от София. Тя си имаше приятел но не се здържахи една вечер и казах че я харесвам но тя красноречиво ми отказа и си останахме приятели. Мина се едно време и една вечер тя ми каза че също ме харесва и е скъсала с нейния и решихме да тръгнем макар сичките километри които ни делят бяхме много щастливи. Обаче един ден заради моята простотия се скарахме и я зарязах търсих я но ме беше разкарала от всякъде и затова се отказах. Никога не я забравих ,имах си друга но тя все беше пред мен.Миина лятото и една нощ я сънувах как се целува с друг не издържах и я потърсих в скайп и тя ми отговори и пак се започна а представете си не сме се виждали никога. Пишехме пак всяка вечер и аз пак и казах че я харесвам и т.н. но тя беше се врекла на друг не се отказах, реших че някой ден ще го зареже и зачаках и наистина един ден ми призна че ме обича и иска да сме заедно и тогава сърцето ми греина наистина я ообичах и мина се що мина пак доиде лято и така от приятели я карахме 2 години без да се видим. Та доиде лятото и ни се отвори парашута да сме на море за една седмица сами нооо всичко пропадна а аз знаех че я обичам имах спестени пари за мотор понеже съм голям фен и реших че тя е по важна и отидох в софия да я видя и щом я видях разбрах че това е момичето за мен .Жената която всеки мъж търси аз бях открил и така вече идвамата знаем че сме един за друг и безкраино много се обичаме макар да имаме малко време заедно,вярваме си подкрепяме се помагаме надругия като истинско семеиство и можем с гордост да кажем на другия "обичам те " и вярваме че сме намерили истинската любов и така вече 7 месеца щастливи никога отново не бих я заменил за някоя друга . Затова искам да кажа че за една истинска любов няма граници
    П.П. и още нещо ако моята половинка го прочете искам да й кажа че я обичам
    Обичам ТеЕЕЕееее

Мега фен Аватара на NomNomNom
    добре, няма да правя цинични коментари.

абе, не може да няма секс в цялата работа, това е невъзможно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

и аз много те обичамммм :*:*:*

Супер фен Аватара на elysunny
    а гранична любов има ли бе, пич

Супер фен Аватара на leadyflame
    Защо го прочетох

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Виждаш ли щастието в очите ми?

Голям фен Аватара на CR0W

it's so pretty

novasum
    nirvana13

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Добрич, Добрич...Ти да не си Ерата Релефа?

зздраво си във филма

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Еба ти филма ... да,тръгнахте и бяхте много щастливи ,нищо че не си я виждал... ***facepalm*** даже не мога да измисля подходяща обида ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Пловдив
    К'во нападате момчето?! Решило да сподели нещо хубаво и подигравките Ви започнаха... Ама, че сте непукисти

Мега фен Аватара на Hilary_
    Любов ли бе да я опишеш (макар и неграмотно) ..

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    доооооообреее ...
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Голям фен
    Яко си въвъ филма ! .. КАК може никога да не си виждал даден човек и да го обичаш ??? Да не можеш да го докосваш , целуваш .. Сериозно .. Ходи се прегледай
    Или всичко или нищо .

Цитирай Първоначално написано от CR0W

it's so pretty

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    К'во нападате момчето?! Решило да сподели нещо хубаво и подигравките Ви започнаха... Ама, че сте непукисти
    тва обида ли беше...

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на NomNomNom
    тва обида ли беше...
    да, сега всички трябва да се саднем.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Яко си въвъ филма ! .. КАК може никога да не си виждал даден човек и да го обичаш ??? Да не можеш да го докосваш , целуваш .. Сериозно .. Ходи се прегледай

да се прегледам няма колкото и да ти се иска
    може да стане тоя номер след като всеки ден го чуваш пишеш си контактуваш времето минава чувствата променят дори да не искаш
    Обичам ТеЕЕЕееее

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    тва обида ли беше...
    ами който ще да се садва бе боже мой едни вярват в едни неща други са пълни песимисти .... не могат да си поберат в малкия мозък нещо което е възможно и си мислят че като са имали няколко не толкова добри връзки значи трябва да садват и другите ми на мен лично не ми пука всеки с номера и мнението си

интересно
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

как може да обичаш човек който не познаваш истински, който не си виждал докосвал и претръпвал когато го видиш. явно май не знаете какво е ЛЮБОВ
    Sex is like nokia -connecting people like Nike -just do it Like Pepsi -ask for more Like Samsung -everyone is invated and like me -TO GOOD TO BE TRUE!
    момиче :P

Цитирай Първоначално написано от gunner4life
    как може да обичаш човек който не познаваш истински, който не си виждал докосвал и претръпвал когато го видиш. явно май не знаете какво е ЛЮБОВ
    тъй си мислиш ти
    Обичам ТеЕЕЕееее

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    тва обида ли беше...

садвайте се, радвайте се... к'вото искате т'ва правете и без това не разбирате

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И какво така ли мислите да я карате за напред? Само по телефона да си говорите и по скайпа? Това ли е връзката, която искаш?

П.п.: Всеки ден се убеждавам, че рядко се намират нормални добричани...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Дано не се ебаваш и дано сте щастливи.

А мойто мнение още, кат' прочетох заглавието е: 'земи тая безгранична любов по скайпа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си