.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Обица на езика..?!

Ами първо незнам дали темата е точно за тук.. но мисля че тук е най-правилното място И сега към темата .. искам да си пробия езика..обаче мн приятели ми казват " недей ще сажеляваш.. можеш да умреш ако ми уцелили някаф нерв.. .. и тем подобни.." Искам да ви питам.. дали боли и дали найстина е толкова упасно Благодаря предварително
    Мечтите са безкрайни..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми за целта няма сама да си го пробиваш а ще ходиш при спец
    Аз също мислех да го дупча ама като знам че 1 седмица или две трябва да съм на течна храна се отказах понеже защото аз без месо на масата не сядам .... не мога да се нахраня ....
    Но е яко ... готино е ))
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ами аз така или иначе ще хода при специалит.. Убаче една приятелка на един мои приятел ходила при някакъф "специалит" но като и го пробил и вече неможела да усешта вкусове и също тъка вероятносста голяма ли е да стане и при мен тъка..?
    Мечтите са безкрайни..

Град
    в Русия съм
    Ми затва не ходи в студиата за пиърсинг или при козметичката която ти оправя краката ... а ходи в болница ... Първо ще ти вземат по малко пари и второ работата е по сигурна ))

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Дааам, първо ще ти падне езика, това е много болезнено, няколко дни ще
    агонизираш, след това ще се инфектира, ще агонизираш още няколко дни и ще умреш. Покъртително неграмотна си, трябва да добавя.....
    Щом те е шубе да се пробиваш, стой си у вас. Щом си и малоумна да слушаш какво ти говорят някакви непросветени кифли, наистина....стой си у вас....

Give me your best shot motherfucker!

При лекар не се ходи за правене на пиърсинг.

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    При лекар не се ходи за правене на пиърсинг.
    Всъщност се ходи .... един познат в поликлиниката си проби езика.... !!!
    При тва му излезна почти за без пари

Сестра ми ще те пробие по-качествено от лекар. Не съм чувала добри отзиви от пробити при лекари. А и хората в студиата поне го правят ЛЕГАЛНО, а лекарят го прави, за да вземе малко пари под масата.

Град
    в Русия съм
    Сестра ми ще те пробие по-качествено от лекар. Не съм чувала добри отзиви от пробити при лекари. А и хората в студиата поне го правят ЛЕГАЛНО, а лекарят го прави, за да вземе малко пари под масата.
    E нз ква била далаверата 8лв за консумативи са му взели + обицата ... към 15 лв му е излензло . . . вярно че в студиата го правят кажи речи всеки ден и имат голям опит ... ама хирурга си е хируг ... знае кое какво е поне нз въпроса е спорен!

Принципно и пиърсърите имат сертификати...и би трябвало да имат представа от анатомия.

Град
    в Русия съм
    Принципно и пиърсърите имат сертификати...и би трябвало да имат представа от анатомия.
    Тва е най малкото .... все пак могат да засегнат нерви които не е препоръчително да бъдат засегнати . . въпроса е спорен ...

Точно за това ти говоря.

Мега фен
    Град
    София
    Преди доста време си пробих еэика.Ако те е страх дали боли -не боли.Самото пробиване почти не го усещаш.Усещаш единствено една моментна болка,която дори не е силна.Но мен лично след мас-два доста эапочна да ме боли.Еэикът ми доста се наду,абе беше си голяма мъка.Эатова и я махнах.Просто не обичам да се мъча
    Но то е доста индивидуално.Примерно момичето,с което эаедно отидохме да се пробием,нито я боля пробимането,нито пък след това.И до ден днешен си е с обецата на еэика и не е иэпитвала никакъв дискмфорт.
    А эа нервите...мисля,че са глупости.атиди на някое по-хубавко място и не се тревожи.
    [size=7][b][u]fosse cos

една-две седмици на сокчета и пюренца...

Супер фен Аватара на fake
    ubuntu,
    бог да опази света от съветници като тебе
    при лекар за пиърсинг не се ходи.
    това, че по някой път става сполучливо, е чиста проба късмет. твърде много отвращаващи случаи на пробити от лекар съм виждала и съм чувала за такива.
    студиата за пиърсинг са измислени точно за тази цел. както когато искаш да си подстрижеш косата не отиваш при водопроводчик, а при фризьор, така и когато искаш да си направиш пиърсинг, отиваш при пиърсър. разбира се не в някое квартално студийце със съмнителен произход. в страната има достатъчно вече утвърдени студиа с добро име.
    да засегнеш вена или нерв в езика...трябва бая да си се напил, да дупчиш без клампа и клиента да се сцепва да си мърда езика..и пак ще ти е трудно. както може би ви е известно, пиърсинга се прави в центъра на езика, докато вените и нервите са отстрани, ако не вярваш, потърси си учебник по анатомия, аз вкъщи вече си имам.

"един познат се проби при лекар почти без пари" - браво бе, спестявайте пари от собственото си здраве. ама после като ви зарастне обицата в езика, щото лекаря не е знаел, че трябва да сложи дълга обица, а не къса, или като почнат да ви болят зъбите щото обицата е прекалено напред, или не дай си боже се възпали нещо, щото повечето лекари идея си нямат с какво се промиват обици, ходите постудиата да се оплаквате и да търсите помощ.

онова за вкусовете ти гарантирам, че не е вярно. вкусовите брадавици се намират по цялата повърхност на езика, сещаш се - отпред е за сладко, от двете срани е за солено, отстрани и по-назад е за кисело май, и за горчиво е най-отзад, в средата на езика, където се слага обицата, вкусовите брадавици са най-малко, и дори да бъдат засегнати при пробиването, няма начин това да повлияе на вкусовите усещания
    п.с. това за седмицата течна храна също не е вярно, ти ше умреш ако живееш само на сокчета ебаси или нищо няма да остане от теб. не се препоръчват твърди храни, наистина, но ако не усещаш дискомфорт при ядене, няма проблем, само трябва да се въздържаш от люто, кисело, солено, както и от горещи храни
    Boots and braces don't make racists!

Еми аз лично преди да се продупча доста се разрових за малко повече инфо...искам да ти кажа че шанса да ти уцилет нерв или да не усещаш вкусове е 1 на 1000...Вече тва дали ше ти се подуе дали ше те боли си е индивидуално...мен лично нито ми се поду нито ме болеше...обаче мн ме беше страх да ям твъри храни и 1 седмица карах на бебешки храни и пюрета...Бях станала скелет на батерии....Та такам....според мене ако наистина го искаш тва...просто го направи...
    [Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз имам . . . не ме болеше грам ама изобщо сериозно
    След това обаче ми беше 4-5 дни подут малко езика и на буквите с и ш фъфлех ,но съвсем леко.И направих яка диетка - не съм яла нищо през това време и тъкмо отслабнах А не съм яла ,защото ме болеше не ами просто ме беше страх и ядох само кроки (зрънчо - царевични пръчки) и сладолед (мн. помага да знаеш )
    ПС - Сигурно ще ти дадат едно да се жабуркаш с него - по-добре недей на мен за това ми стоя подут толкова време иначе спада директно на следващия ден . .. ако съм на теб само 1-2 дни максимум ще се жабуркам.
    И задължително на 3-4 ден катот и поспадне малко езика смени обицата с по-къса ,иначе не може да ти спадне до край езика
    Надявам се да помогнах

abe psihopati kfo lyjite hodih pri 1 doktor shik v burgas i tq me probi 25 lea s obicata
    ezika se podu i taka 2 vecheri 3tata vecher qdoh popara 4tata sok 5tata vecher qdoh nekfi filiiki ama mnogo bavno i veche subota si qdoh syvsem normalno ne e zadyljitelno da q smenqsh no sled 2-3 meseca q smeni s 16 milimetra za da ne se razshirqva dupkata
    za 1vo probivane si kupi obica 20 ili 22 milimetra uspeh

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

ПС - Сигурно ще ти дадат едно да се жабуркаш с него - по-добре недей на мен за това ми стоя подут толкова време иначе спада директно на следващия ден . .. ако съм на теб само 1-2 дни максимум ще се жабуркам.
    И задължително на 3-4 ден катот и поспадне малко езика смени обицата с по-къса ,иначе не може да ти спадне до край езика
    Надявам се да помогнах
    подуването на езика няма нищо общо с "нещото за жабуркане"
    жабуркането е задължително поне първите 10 дни, защото "нещото за жабуркане"(най-често Сандрин или Биодент) действа антисептично и предпазва от инфекции
    нали се сещаш, че една рана трябва да се промива, за да не се инфектира

обицата се сменя не по-рано от 10я ден. дългата обица се слага иманно за да има място за подутия език, и сменянето с по-къса може да има лоши последствия - не си виждала врастнала в езика обица сигурно, но те уверявам, не е приятна гледка.
    Boots and braces don't make racists!

Hora na 12 sam, maikami e lekar i tq ne mi dava da si probiq ezika hi4 ne me interesuva za bolkata ili za poduvaneto na ezika , na iskam savet da mi dadete kak da nakaram maikami da mi pozvoli. hora izkukvam molq vi barzo da mi napi6ete otgovor ako imate
    bb mn va lofkam si4ki
    NiKoI nE uMIrA dEvStVeN ,jIvOtA pReEBaVa VsI4KI!!!

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Obecata na ezika e svarzana s dosta diskomfort pone v na4aloto.
    Edna sau4eni4ka se produp4i predi okolo mesec. Purviq den kato doide poluvinata klas q bazikashe kak govori kato 4ili si e izqla zakuskata na barzo predi da vleze v staqta, ama ostavi tva za 2 sedmici otslabna dosta zaradi hraneneto s te4nosti, a tq beshe slabi4ka i predi...

A za lisanka11, mi iz4akai da porasnesh ne budi netarpeliva , nqma kvo da izkukvash samo na 12 si ima vreme za vsi4ko, nishto ne si zagubila

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Дааам, първо ще ти падне езика, това е много болезнено, няколко дни ще
    агонизираш, след това ще се инфектира, ще агонизираш още няколко дни и ще умреш. Покъртително неграмотна си, трябва да добавя.....
    Щом те е шубе да се пробиваш, стой си у вас. Щом си и малоумна да слушаш какво ти говорят някакви непросветени кифли, наистина....стой си у вас....
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    една-две седмици на сокчета и пюренца...
    мога да ти кажа че при всеки е различно!!! една фр като се прби и 1 месец не можа да се оправи като пиеше вода я болеше...при мен пък беше много по различно....ядох пюрета най много 4 дни... така че не говори на изуст без да си просветен/а по темата

Град
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Еми аз имам . . . не ме болеше грам ама изобщо сериозно
    След това обаче ми беше 4-5 дни подут малко езика и на буквите с и ш фъфлех ,но съвсем леко.И направих яка диетка - не съм яла нищо през това време и тъкмо отслабнах А не съм яла ,защото ме болеше не ами просто ме беше страх и ядох само кроки (зрънчо - царевични пръчки) и сладолед (мн. помага да знаеш )
    Надявам се да помогнах
    не всъщност изобщо не помогна щото ти ако си яла "кроки" не значи че и другите трябва да ядът "кроки"!! при всеки е различно пак казвам!! аз на 2рия ден съм яла сандвич от макдоналдс така че....
    и с "това нещо за жабуркане" всъщност трябва да се промива иначе езика ще ти стане на гъз

Град
    Враца

Re: Обица на езика..?!

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Ами първо незнам дали темата е точно за тук.. но мисля че тук е най-правилното място И сега към темата .. искам да си пробия езика..обаче мн приятели ми казват " недей ще сажеляваш.. можеш да умреш ако ми уцелили някаф нерв.. .. и тем подобни.." Искам да ви питам.. дали боли и дали найстина е толкова упасно Благодаря предварително

"синееее синееееееее и аз бях някога млад и зелен ама тогава май и баща ти не беше роден "

отиваш в студиото даваш 25 лева и се плезиш казват ти поеми си въздух ти поемаш той казва сега изкараи и в момента който го каже те пробожда и ти слага обицата после пиеш некъв разтвор и те боли езика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си