- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последното нещо,което пихте!
Първоначално написано от Shizaya
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Тайлол Хот
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Куинс Касис
Humans need fantasy to be human.
Студен чай
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Вода
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Първоначално написано от sladkalady
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Първоначално написано от mynichkaTanq
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от titinkaa
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Първоначално написано от strawberry88
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от vampire_girl_
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Вода
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Първоначално написано от Almond
Първоначално написано от Almond
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!