.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Случвало ли ви си е да ви писне..

..от секса.

На 20 год. съм ,имам и приятелка, която очевидно вече не ме превлича толкова много. Пробвах да разнообразя с други к*рвентии, но все пак секса си остава секс, п*тката - п*тка, изживяването едно и също, една и съща тръпка.. нищо ново.. и така.

За протокола може да се каже ,че съм курвар, но принципно нали в тва е смисъла - да не ти омръзва ,и да не се задържаш на едно и също място..

Тогава защо така не ми се занимава и не искам нищо от никоя жена..?!

edit; не съм гей , и определено не ставам за монах..

Град
    Варна
    Е секса е като другите неща брат, в смисъл омръзват...
    Просто като не ти се занимава остани сам. Намери си хоби, ако нямаш, прави нещо ново, каквото ти харесва. Може и то да омръзне след време, ама ще намериш друго.
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Може да се опиташ любов да правиш?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Може да се опиташ любов да правиш?
    и за 2та отговора, може да се каже че ми беше забавно даже като се замисля само тва правех, търсех си нови цели

но сега вече не ми е интересно..

Под любов имам предвид да се обичате с момичето и да не искаш друга, но както и да е. Набележи си по голяма цел като не ти е интересно..
    Не ми се вярва да можеш да имаш всяко момиче, което поискаш

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Под любов имам предвид да се обичате с момичето и да не искаш друга, но както и да е. Набележи си по голяма цел като не ти е интересно..
    Не ми се вярва да можеш да имаш всяко момиче, което поискаш
    нали знаеш дори и тея които са недостижимите на 2 водки стават леки

всичко е въпрос на шанс..

Почни обвързани да зарибяваш? Тия дето много обичат приятеля си

Ми самоубий се ?

Почни обвързани да зарибяваш? Тия дето много обичат приятеля си
    хаха е то кое им е различното от необвързаните.. едно и също е.. :$

Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Ми самоубий се ?
    ми помогни ми ?

Цитирай Първоначално написано от xxRAWR
    Ми самоубий се ?
    ми помогни ми ?
    ... не целях подобен отговор ...

Ми самоубий се ?
    ми помогни ми ?
    ... не целях подобен отговор ...
    не се засягай ,но не ме интересуват келешките ти изказвания

Значи, че си си отебал вече...намери си някво занимание
    СТАР НИК housse

Цитирай Първоначално написано от ImNotAfraid
    Значи, че си си отебал вече...намери си някво занимание
    еми работя, студент съм.. кола имам, обиколки кафета излизанки колкот искаш..

и се пак като легна до било то приятелката ми или някое др момиче как да и обясня защо го правя без усмивка или грам емоция..

Може би е от напрежение, отиди някаде на почивка...
    СТАР НИК housse

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    От колко годишен правиш секс?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от ImNotAfraid
    Може би е от напрежение, отиди някаде на почивка...
    ако напрежението оказва влияние значи всичко е от него..

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    16..

16..
    Еми за 4 години полов живот, не би трябвало да ти е писнало.
    Значи, сигурно си напрегнат, или на някакво подсъзнателно ниво изпитваш затруднения. Де да знам. Може би е само период. Ограничи малко секса, занимавай се с други неща, може и да ти дойде музата.
    А мастурбираш ли?

Нещо публично да ти вдигне адреналина, че ако не се справиш цял град ще ти се смее.

16..
    Еми за 4 години полов живот, не би трябвало да ти е писнало.
    Значи, сигурно си напрегнат, или на някакво подсъзнателно ниво изпитваш затруднения. Де да знам. Може би е само период. Ограничи малко секса, занимавай се с други неща, може и да ти дойде музата.
    А мастурбираш ли?
    не, нали си имам приятелка, когато ми се доправи нещо просто се виждаме и готово дори без да полагам никви усилия..

дали не съм се омързеливил..

преди гледах да има целувки хапанета,шляпане и прочие.. а сега просто гледам колкото се може по бързо да си свърша работата ..по бързо да иде крайния ефект и така..

Ами възможно е оттам да идва проблема. Факта, че започваш изобщо сексуален акт с мисълта той да свърши, говори за проблем.
    Повечето хора се наслаждават на секса, точно защото не мислят за края му, или изобщо не мислят. Ако липсва и любовна игра-нещата не са много ок. Отпусни се, не мисли толкова по време на секс, наблюдавай половинката си и мисли за нейното удоволствие и как то те възбужда още повече... Опитай се-не губиш нищо.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    я стой 1 месец без секс и после ще говорим
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Ами възможно е оттам да идва проблема. Факта, че започваш изобщо сексуален акт с мисълта той да свърши, говори за проблем.
    Повечето хора се наслаждават на секса, точно защото не мислят за края му, или изобщо не мислят. Ако липсва и любовна игра-нещата не са много ок. Отпусни се, не мисли толкова по време на секс, наблюдавай половинката си и мисли за нейното удоволствие и как то те възбужда още повече... Опитай се-не губиш нищо.
    а ако кажа ,че не ми се занимава да го правя.. преди отвътре ми идваше да го правя, а сега ще бъде насила..

Цитирай Първоначално написано от Torn
    я стой 1 месец без секс и после ще говорим
    Точно.

Иначе и аз съм имал дни в който не ми се прави секс и съм го правил насила, но то е било, защото не съм си доспал или съм много изморен и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си