- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви си е да ви писне..
..от секса.
На 20 год. съм ,имам и приятелка, която очевидно вече не ме превлича толкова много. Пробвах да разнообразя с други к*рвентии, но все пак секса си остава секс, п*тката - п*тка, изживяването едно и също, една и съща тръпка.. нищо ново.. и така.
За протокола може да се каже ,че съм курвар, но принципно нали в тва е смисъла - да не ти омръзва ,и да не се задържаш на едно и също място..
Тогава защо така не ми се занимава и не искам нищо от никоя жена..?!
edit; не съм гей , и определено не ставам за монах..
Е секса е като другите неща брат, в смисъл омръзват...
Просто като не ти се занимава остани сам. Намери си хоби, ако нямаш, прави нещо ново, каквото ти харесва. Може и то да омръзне след време, ама ще намериш друго.
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Може да се опиташ любов да правиш?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
и за 2та отговора, може да се каже че ми беше забавно даже като се замисля само тва правех, търсех си нови целиПървоначално написано от kyon
![]()
но сега вече не ми е интересно..
Под любов имам предвид да се обичате с момичето и да не искаш друга, но както и да е. Набележи си по голяма цел като не ти е интересно..
Не ми се вярва да можеш да имаш всяко момиче, което поискаш![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
нали знаеш дори и тея които са недостижимите на 2 водки стават лекиПървоначално написано от kyon
![]()
всичко е въпрос на шанс..
Почни обвързани да зарибяваш? Тия дето много обичат приятеля си![]()
![]()
хаха е то кое им е различното от необвързаните.. едно и също е.. :$Първоначално написано от kyon
ми помогни ми ?Първоначално написано от WhiteOneBG
не се засягай ,но не ме интересуват келешките ти изказванияПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
Значи, че си си отебал вече...намери си някво занимание
СТАР НИК housse
еми работя, студент съм.. кола имам, обиколки кафета излизанки колкот искаш..Първоначално написано от ImNotAfraid
и се пак като легна до било то приятелката ми или някое др момиче как да и обясня защо го правя без усмивка или грам емоция..
Може би е от напрежение, отиди някаде на почивка...
СТАР НИК housse
От колко годишен правиш секс?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
ако напрежението оказва влияние значи всичко е от него..Първоначално написано от ImNotAfraid
![]()
16..Първоначално написано от MojoJojo88
Еми за 4 години полов живот, не би трябвало да ти е писнало.Първоначално написано от xxRAWR
Значи, сигурно си напрегнат, или на някакво подсъзнателно ниво изпитваш затруднения. Де да знам. Може би е само период. Ограничи малко секса, занимавай се с други неща, може и да ти дойде музата.
А мастурбираш ли?
Нещо публичнода ти вдигне адреналина, че ако не се справиш цял град ще ти се смее.
![]()
не, нали си имам приятелка, когато ми се доправи нещо просто се виждаме и готовоПървоначално написано от MojoJojo88
дори без да полагам никви усилия..
дали не съм се омързеливил..
преди гледах да има целувки хапанета,шляпане и прочие.. а сега просто гледам колкото се може по бързо да си свърша работата ..по бързо да иде крайния ефект и така..
Ами възможно е оттам да идва проблема. Факта, че започваш изобщо сексуален акт с мисълта той да свърши, говори за проблем.
Повечето хора се наслаждават на секса, точно защото не мислят за края му, или изобщо не мислят. Ако липсва и любовна игра-нещата не са много ок. Отпусни се, не мисли толкова по време на секс, наблюдавай половинката си и мисли за нейното удоволствие и как то те възбужда още повече... Опитай се-не губиш нищо.
я стой 1 месец без секс и после ще говорим![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
а ако кажа ,че не ми се занимава да го правя.. преди отвътре ми идваше да го правя, а сега ще бъде насила..Първоначално написано от MojoJojo88
Точно.Първоначално написано от Torn
Иначе и аз съм имал дни в който не ми се прави секс и съм го правил насила, но то е било, защото не съм си доспал или съм много изморен и т.н.