- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви си е да ви писне..
пише по горе -> 20Първоначално написано от miminko
смееш се, но съм сигурен ,че съм спал с повече момичета от колкото ти/нищо лично/
Не се хваля с това, но не се и срамувам от себе си. Опитал съм всичко ,което ми е понятно. Всичко което съм искал да опитам, съм го направил.. От тука на сетне вече не знам, и наистина м ие доста еднообразно..Първоначално написано от miminko
Пич...сигурен ли си, че си бил наистина с много мацки, защото това за 2те водки е като извадка от евтина чалга песен...
Много ясно, че може да си намериш някоя непревземаемо секси парче, което да ти върне желанието, само че сигурно ще ти е трудно да я склониш да си легне с теб, защото и на нея вече и е писнало от техническо разнообразие(пози, места, случайни хора....)
е не, просто си измислям цялата тая история.. мани
Проблемът ти е следния - ти си с ниско самочувствие и заради това имаш постоянно желание да се доказваш, че можеш да си с различни мацки. Превземаш крепостта , доказваш си , че си мъжки и след това ти писва.
Доказателство за това е темата ти за съня - много те е страх от това , че не си достатъчно добър и това е причината да пуснеш и двете теми .
Също така самият ти си едно същество, което не цени отсрещната страна и , както каза, не може винаги да си мисли за нея , и заради това имаш и такъв голям страх.
Значи , съвет : направи нещо за себе си . Ходи на курсове, фитнес , направи някакви ъпгреди и ще се почувстваш по-добре.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мерси за съвета, ама всичките тея крепости дали могат да бъдат завладяни без ъпгрейди ;dПървоначално написано от NomNomNom
ем да бе, ама не трябва ли да ми е яко и без да има чувства.. просто секс..Първоначално написано от fenkaaa
еми да, като не ми е яко, защо да си губя времето в излишни игрички целувки хапанета и т.нПървоначално написано от miminko
не много добре те разбирамПървоначално написано от miminko
точно както по горе описа.. сичко си се прави.. пълна процедура.. и се пак.. не ми е хубаво.. не знам, може би причината е в нея.. може да не искам да го правя с нея...
други други.. да беше яко.. първия втория път и айде.. се ми е тая.. колкот да се нарадвам на новото.. ся даже не искам и да си помислям за тях.. не ме е гнус, не ме е яд.. хубави момичета са, ама не бих го направил повече с тях..Първоначално написано от miminko
Туй твойто момиче прилича на секс робиня или на някакъв изпитателен уред. Като ти се доправи секс или просто искаш да видиш дали случайно не ти е дошла музата и няма да ти хареса и айде, обаждаш се - тя е насреща, в задълженията ѝ е.Първоначално написано от xxRAWR
То май си е нейна вината в случая, че те търпи така да бързаш към "крайния ефект".
Иначе ако си сигурен, че не ти е убито желанието за секс заради някакъв проблем, който си премълчаваш сега, то по-добре наистина остави секса на тоя етап, зарежи приятелката си , която си личи, че не обчаш, пък едва ли тя е щастлива с теб и се отдай на други неща - хоби, почивка, работа, ако щеш ... И изчакай да се появи момичето, което наистина ще те привлича и за което ще ти пука дали му е хубаво... То тогава и на теб ще ти е![]()
"Ако натегнеш струната прекалено, тя ще се скъса, ако я отпуснеш, то тя няма да издава никакъв звук"
Не ми е писвало момиче съм! Може би имаш нужда да си намериш по-висша цел в живота, не знам и аз как да се изразя. Да не е само излизанки, коли и жени. Наистина другите са прави според мен за секса с човек, който обичаш! Може би не си от типа хора, които прилитат от цвят на цвят, а просто ти се иска да бъдеш
![]()
In a mad world , only the mad are sane...