.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не си на повече от 18-19, нали?
    Не, не ми е омръзвало.
    пише по горе -> 20

смееш се, но съм сигурен ,че съм спал с повече момичета от колкото ти /нищо лично/

Със сигурност си спал с повече, жена съм.
    Отговорих вече по темата, но ти казвам нещо като съвет, въпреки че най-вероятно ще го приемеш по друг начин. Няма нужда да споделяш това че опитваш да разнообразиш секса с курвентии, зад гърба на приятелката си. Да се определяш сам като курвар също е глупаво, смешно... и честно казано-отблъскващо.
    Пробвай нови неща в секса, не нови партньорки.
    Не се хваля с това, но не се и срамувам от себе си. Опитал съм всичко ,което ми е понятно. Всичко което съм искал да опитам, съм го направил.. От тука на сетне вече не знам, и наистина м ие доста еднообразно..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от xxRAWR
    пише по горе -> 20

смееш се, но съм сигурен ,че съм спал с повече момичета от колкото ти /нищо лично/
    Ти си некъв плейбой бря, научи ме и мен хахахахахха
    /facepalm

По темата: Не.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Пич...сигурен ли си, че си бил наистина с много мацки, защото това за 2те водки е като извадка от евтина чалга песен...

Много ясно, че може да си намериш някоя непревземаемо секси парче, което да ти върне желанието, само че сигурно ще ти е трудно да я склониш да си легне с теб, защото и на нея вече и е писнало от техническо разнообразие(пози, места, случайни хора....)

е не, просто си измислям цялата тая история.. мани

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Проблемът ти е следния - ти си с ниско самочувствие и заради това имаш постоянно желание да се доказваш, че можеш да си с различни мацки. Превземаш крепостта , доказваш си , че си мъжки и след това ти писва.
    Доказателство за това е темата ти за съня - много те е страх от това , че не си достатъчно добър и това е причината да пуснеш и двете теми .
    Също така самият ти си едно същество, което не цени отсрещната страна и , както каза, не може винаги да си мисли за нея , и заради това имаш и такъв голям страх.

Значи , съвет : направи нещо за себе си . Ходи на курсове, фитнес , направи някакви ъпгреди и ще се почувстваш по-добре.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Проблемът ти е следния - ти си с ниско самочувствие и заради това имаш постоянно желание да се доказваш, че можеш да си с различни мацки. Превземаш крепостта , доказваш си , че си мъжки и след това ти писва.
    Доказателство за това е темата ти за съня - много те е страх от това , че не си достатъчно добър и това е причината да пуснеш и двете теми .
    Също така самият ти си едно същество, което не цени отсрещната страна и , както каза, не може винаги да си мисли за нея , и заради това имаш и такъв голям страх.

Значи , съвет : направи нещо за себе си . Ходи на курсове, фитнес , направи някакви ъпгреди и ще се почувстваш по-добре.
    мерси за съвета, ама всичките тея крепости дали могат да бъдат завладяни без ъпгрейди ;d

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Най-мразя такива момчета.. Ами ПИСНАЛО ти е,защото както се изказаха в началото,не си намерил момиче,с което да правиш "Любов"

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Най-мразя такива момчета.. Ами ПИСНАЛО ти е,защото както се изказаха в началото,не си намерил момиче,с което да правиш "Любов"
    ем да бе, ама не трябва ли да ми е яко и без да има чувства.. просто секс..

За да ти е готино трябва да си с нагласата че ще ти е готино. А ти само повтаряш как го правиш, за да отбиеш номера.
    еми да, като не ми е яко, защо да си губя времето в излишни игрички целувки хапанета и т.н

Не можеш да ме разбереш или просто си държиш на твоето?
    Не тръгвай с нагласата че няма да ти е готино, че няма смисъл от любовната игра.Излижи си приятелката, да ти направи свирка, сменяйте позите и се наслаждавай на секса вместо да мрънкаш че няма смисъл.
    не много добре те разбирам точно както по горе описа.. сичко си се прави.. пълна процедура.. и се пак.. не ми е хубаво.. не знам, може би причината е в нея.. може да не искам да го правя с нея...

Нали и с другите не ти беше хубаво?
    други други.. да беше яко.. първия втория път и айде.. се ми е тая.. колкот да се нарадвам на новото.. ся даже не искам и да си помислям за тях.. не ме е гнус, не ме е яд.. хубави момичета са, ама не бих го направил повече с тях..

Цитирай Първоначално написано от xxRAWR

не, нали си имам приятелка, когато ми се доправи нещо просто се виждаме и готово дори без да полагам никви усилия..

дали не съм се омързеливил..

преди гледах да има целувки хапанета,шляпане и прочие.. а сега просто гледам колкото се може по бързо да си свърша работата ..по бързо да иде крайния ефект и така..
    Туй твойто момиче прилича на секс робиня или на някакъв изпитателен уред. Като ти се доправи секс или просто искаш да видиш дали случайно не ти е дошла музата и няма да ти хареса и айде, обаждаш се - тя е насреща, в задълженията ѝ е.
    То май си е нейна вината в случая, че те търпи така да бързаш към "крайния ефект".
    Иначе ако си сигурен, че не ти е убито желанието за секс заради някакъв проблем, който си премълчаваш сега, то по-добре наистина остави секса на тоя етап, зарежи приятелката си , която си личи, че не обчаш, пък едва ли тя е щастлива с теб и се отдай на други неща - хоби, почивка, работа, ако щеш ... И изчакай да се появи момичето, което наистина ще те привлича и за което ще ти пука дали му е хубаво... То тогава и на теб ще ти е
    "Ако натегнеш струната прекалено, тя ще се скъса, ако я отпуснеш, то тя няма да издава никакъв звук"

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Прелитай от цвят на цвят в такъв случай, докато не се пребориш с комплексите си
    Или докато не получиш някоя STD изненадка

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на NoMore
    Не ми е писвало момиче съм! Може би имаш нужда да си намериш по-висша цел в живота, не знам и аз как да се изразя. Да не е само излизанки, коли и жени . Наистина другите са прави според мен за секса с човек, който обичаш! Може би не си от типа хора, които прилитат от цвят на цвят, а просто ти се иска да бъдеш
    In a mad world , only the mad are sane...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си