- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пра баба ми почина
Здравейте, хора днеска пра баба ми почина.. направо още немога да осъзная какво се случи.. дори помагах за някои работи относно погребението но съм много зле помня как я погребаха направо бях в шок защото си мислех(още мисля) ако видя как моята майка я погребват така направо не ми се мисли.... мисля че може би е от възрастта ми на 14 години съм.... утре мисля да не отивам на училище защото съм много зле неадекватен.. майка ми вика ще отиваш но немога просто още съм в шок помогнете ми какво да правя за да се оправя![]()
Приеми това , че смъртта си е нещо нормално. Няма какво да направиш в случая. Знам , че е гадно , но се преодолява. Не мисли за такива неща , продължи напред.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много съжалявам за това което се е случило. Няма какво да направиш, с времето ще се успокоиш. Незнам с какво друго мога да помогна, но ако се разсеиваш например с приятели ще ти е по добре..;*
Ms. Justt Perfktt..<3333
Разбирам те.
Когато бях в 3 клас дядо ми почина, а в четвърти (на същата дата, година по-късно) почина и баба ми. Много тежко го преживях. Сега като се сетя за тях, винаги ми текват сълзите. Нормално е, тези хора си ги обичал и винаги ще ги обичаш, макар и да не ги виждаш.
Опитай се да го преглътнеш и приеми смъртта като част от живота. Радвай се на живота и на близките си, защото за съжаление, винаги оценяваме нещо чак когато го изгубим.
За съжаление не мога да ти помогна(Понеже имам малко по твърд характер) но знам как се чувстваш защото по-далечния ми дядо почина и най лошото заради жена му сестра му не можеше дори да отиди на погребението (така стана и привсички)![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Майките са ебахти тъпитеПървоначално написано от dinqta
Няма да идеш много ясно
Щом ще седиш и ще клюмаш на чина и ще ти е тъпо
![]()
Това е живота, един дълъг ден, който свършва.
И моя дядо почина миналата година, тежко ми беше, защото само той ми беше останал. Но живота продължава, болката ще отмине.
Един ден и нашият ден ще свърши. Тогава няма да искаме някой да плаче за нас, защото ще сме на едно по-добро място.
Мойте съболезнования за баба ти.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Кажи на майка ти, че не се чувстваш добре и може да те остави във вас.
Моите съболезнования. Ще се оправиш..нормално е да си в шок и да мислиш само за това в момента. Особено ако за 1ви път присъстваш на погребение.