.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Град
    BG.Plovdiv

НТГ-Пловдив

Ако някой е приет след 7ми клас в Търговската гимназия в Пловдив да пише тук. Аз от септември съм там с банково дело и НЕ . И искам да разбера ,ако мога да намеря някого,с когото ще сме в един клас,защото ми е много притеснено и попринцип си ме е шубе от непознатото.
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Град
    BG.Plovdiv
    Аре бе хора,не ме отчайвайте ;д никой ли няма в това училище :С:С ужс ..

Аз имам една фр която е там но незнам в коя паралелка е

Град
    BG.Plovdiv
    Ако не е много нахално може л ида я пипиташ или да ми дадеш скайп.

Град
    nJLoBDuB
    Здрасти мацка мн се радвам за теб че са те приели в Иконома.Аз също съм от Пловдив и сестра ми учи там сега е 9-ти "б"клас може като влезнеш да се запознаете, но двете май няма да можем да се запознаем аз не можах да влезна там защото не ми стигна бала както казаха в една от другите теми т'ва поколение сме малко по тъпички а всъщност може и да се запознаем щото съм на една пресечка от Иконома - мен ме приеха в ПГЕЕ айде и успех догодина с ученето :P

i men me prieha v ntg utre se zapisvam :P ... ama ne sam s bankovo delo ... az sam s biznes administraciq , taka 4e ako ima nqkoi sas sa6toto neka da pi6e

Heyy !! i az SUm v ikonomaa ot 7mi klas me prieha s ikonomicheska informatika s ae skype mi e blajeto_777 koito e priet i toi v ikonoma ot 7mi klas neka da mi pishe :P :P
    =)

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Цитирай Първоначално написано от Rap_GiRl
    Здрасти мацка мн се радвам за теб че са те приели в Иконома.Аз също съм от Пловдив и сестра ми учи там сега е 9-ти "б"клас може като влезнеш да се запознаете, но двете май няма да можем да се запознаем аз не можах да влезна там защото не ми стигна бала както казаха в една от другите теми т'ва поколение сме малко по тъпички а всъщност може и да се запознаем щото съм на една пресечка от Иконома - мен ме приеха в ПГЕЕ айде и успех догодина с ученето :P
    Малко се отколнявам от темата, за което съжалявам, ама с каква специалност си влезнала в ТЕТА, че и аз съм там и може да се засичаме догодина
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

wow

Аз там съм приет оба4е след 8клас с търговия.

wow

Аз там съм приет оба4е след 8клас с търговия.

Град
    plovdiv
    здрасти.мен също ме приеха там след 7 клас ,но съм в паралелка - оперативно счетоводство. :) :)

Еми скъпи зайчета дет се вика..на печелившите честито,на загубилите-повечко учене другата година А иначе трябва да се гордеете,че сте в най-якото даскало в Пловдив и един съвет:не идвайте с мн цветни дрехи на 16ти че тия моркови мн цапат(от личен опит преди 2 години )

zdraveite zaicheta i az sym s bankovo delo no veche sym 9ti klas radvaite se che ste tam mnogo e hubavo nqma da syjalqvate aide she chakam da se zapoznaem .

Една приятелка етам с Митническа и данъчна администрация.

Аз тази година ще съм 7 клас и много искам да ме приемат там.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    Майна Town
    Скъпи зайци , тържествено се обръщам към вас , с моите най-искрени поздравления че сте повторили моя успех от миналата година Обещавам ви , че лично аз няма да хвърля нито 1 зеленчук по вас в понеделник , но за сметка на това, вероятно много от морковите, които ще получите , са били купени от мен Ако случайно ви е много скучно през учебната година , заповядайте при мен, Митьо от 9 Д (паралелката с търговия, третия етаж, 15 кабинет ) Доволни ще останете !!! Не, ся, бъзиците настрана, наистина се надявам да се запозная с някои от вас, щото предполагам че сте готини .

П.С. Ако верно тръгне някой да ме търси, да знае , че в класа ми сме двама Митьовци, аз съм по готиния
    Дисидент 4ever!!!
    Йода и Сталин - неочаквано добра комбинация !

az vi pojelavam da ne vi predava Turozova
    a ina4e za morkovite nqma da vi se razminat (znam horata deto 6a gi zemat)

Хора и аз утре отивам НТГ-то и съм със счетоводство. Ако има някой от моята пар да пише. И мен приятелки ме плашат с морковчета/честно мразя моркови/ надявам се да не е толкова зле,но 6те оцелеем! Ако не май наблизо има болница
    I'LoVe SimPLe PLaNe

имам 3 приятелки , които ще са там тази година от 7-ми клас : с оперативно счетоводство , бавково дело и митническа администрация

:)

ei i az sym v NTG mn e gotino haresva mi misleh 4e 6te e trudno 6te ima mn y4ene no vse pak ne e 4ak tolkova trudno za y4eneto 4e si e dosta i iziskvat pove4e y4itelite-taka e ama ne sajalqvam 4e sym tuk! Pojelavam na vsi4ki SAMO NAPRED I NAGORE! \/

Училището си остава едно от най-добрите,да не кажа най-доброто в Пловдив.Аз съм вече 11 клас там с икономическа информатика,влезнах след 8-сми клас и съм доволен.Само дето от тая икономическа-инфо. само икономиката я учим.

Прием

Случайно да знаете дали със 28,3 бал ще ме приемат?

Зайци, майци, да спомена, че и аз съм от Търговската, новак съм, надявам се да има приятни хора и да не сте толкова злобни с тея моркови, че има доста избухливи типове, които не вярвам да ви се отразят добре.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Можеше да погледнеш датата на тая тема...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си