Всички си имат прякори, единия усмифка, другия вселената, трети скалата, сложното и т.н. само аз си нямам, всички ме наричат по име а аз не искам това. Абсолютно всичките ми приятели и момчетата им момичетата си имат прякори или имат дълго име и това име го съкращават например вилислава - вили. Моето име име има 5 букви и изобщо не може да и се съкрати. Искам да ми залепят прякора "шоколадче" но как да ги накарам да го направят..?
Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!
ти на колко си, че искаш да ти казват шоколадче? и как ти е името?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Goddamit ***Facepalm***
Хахах сетих се за прякор , който ходи с името ти ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
15Първоначално написано от fuckme
Менис
какво означава
//любопитна съм:Д
незнам но е на ирландски ;дд
На 15 години си ,а се занимаваш с подобни детински глупости ? Искала да й викат "шоколадче"..Та,както и да е. Просто ги помоли да ти викат на галено. На твоето име какво ли може да се измисли ? Мени,Меси
![]()
И все пак: откъде се сети да се комплексираш за подобна глупост ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тези много повече ми харесват от "шоколадче".Първоначално написано от SmilezZz
А и това "искам да ми лепнат прякора шоколадче, как да ги накарам" звучи маалко тъпо. Не знам сега твоето обкръжение как си лепвате прякори, но хората, които аз познавам са с много дълга история зад прякорите си.
Примерно става нещо, с/в което дадения човек е изпъкнал и от там идва прякора.
А за твоето шоколадче, освен да се облееш цялата с шоколад и да излезеш така, друго не се сещам.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не е глупаво, даже е готино да си имаш прякор ако ти го лепнат те..
Незнам спорад вас е детинско и тъпо но в моето даскало е много готино..!
Безсъмнено е хубаво да имаш прякор,но не ти да си го измислиш, а хората около теб и да е свързан с някаква наистина паметна случка. И както каза хохi малко трудно можеш да направиш нещо интересно и запомнящо се, след което да ти излезе прякор ''шоколадче''.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Пенис. . просто Мени и Меси звучат супер идиотско
..!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тази идея от "Раздвижи се Чикаго" по Дисни ли я взе![]()
![]()
![]()
сложното.. скалата
Първоначално написано от aras97
![]()
![]()
Ти пък дори не й помогна![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Стига веднъж да каже Менис - Пенис и 100% цял живот така ще й казват. .
( оххх. . айде спирам да се заяждам)
^ разочарова ме![]()
п.т.; наистина това 'шоколадче' е малко тъпо особено за възрастта ти. И моето име е с 4 букви, но си имам и галено име, и прякор.
По-добре да ти викат на галено Мени или нещо друго пак свързано с името ти поне засега докато не ти лепнат те прякор.. май няма да се получи да им казваш 'ся така и така ще ми викате щот ми харесва за прякор'. Пък и съм сигурна, че това 'шоколадче' ще ти омръзне по-нататък.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Аз примерно се казвам Марио .. но не ми викат по име .. нито по прякор... а на фамилия ... Миланов ..... някои роднини ми викат мари (супер гейско ми е ) , викали са ми мури и какво ли не .. но от миналото лято при нови запонанства започнах се представям Миланов .. а малкото име .. марио и те първо запомням фамилията и така ми викат ... проста психология![]()
insane7, съжалявам, че съм те разочаровала, обаче на мен тая история не ми се струва много достоверна... Най-малкото, не мисля, че авторката е на 15, защото ако беше на тия години нямаше това да й е в главата. За мен това са детски истории, все едно не може просто да им каже "Не ми е приятно да ми казвате така, измислете нещо по-кратко или нещо напълно различно, шоколадче например". .
Добре, детски истории са (щот нали на 14 сме мноо пораснали), т'ва причина ли беше да се ебаваш така с името й ? Пък и ако темата е на тшк или нещо от сорта все пак има и други хора с това име или подобно, за което пак може някой като теб да измисли подобни простотии.
Ако го бях чула т'ва по мой адрес, нямаше да ми е много приятно. И на всичкото отгоре да го подчертават така настоятелно..
Oh my GOD !!!![]()
![]()
![]()
Прякор искалаПо тъпо нещо не можа ли да се сетиш ? Това ли ти е най големия проблем,че си нямаш прякор ? Пуу... разглезени дечица сте май цялото ти даскало
![]()
Ако те познавах бих ти лепнал прякор-а Мен или Менс.... и се досещаш че "шоколадче" е доста по дълго от Менис ... ?Името ми е Мартин а ми лепнаха прякор Адолф ? (има нещо общо с историческите ми интереси ... мда
) Насила да накараш хората да ти викат по определен начин не става
Доста са пробвали никой не е успял ...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Напишете в гугъл "Менис значение"...![]()
Авторке, прерових много старателно интернет пространството и от информацията, която получих видях, че твоето име.. Не съществува.
http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Ennis
Съществува Енис и наистина е ирландско.
А относно проблема ти..Какво да ти кажа? И аз нямам хубаво име, което да се съкрати по хубав начин. Абсурдно е да се представям по фамилия, а по-глупаво нещо от това да имаш прякор според мен няма.
Аз ти предлагам да си свикваш с името си, защото сега дори и да почнат да ти викат "шоколадче" или "мармаладче", като станеш по-голяма ще е абсурдно да се представяш така.
Забелязала съм и че това как произнасяш името си (и съответно как го произнасят другите) също е фактор. Поработи върху това с какъв тон го казваш - можеш да успееш да го докараш много благозвучно.
Никога не прави грешката да се представяш набързо, срамувайки се.
Не ги слушай другите,ШОКОЛАДЧЕ е най-якият прякор за 15 годишно момиче..![]()
![]()
Ето го плана:намажи с шоколад цялото си лице,после залепи празна опаковка Своге на челото(да не помислят,че си сложила лайна) и гарантиран ти е прякора
смятай колко е смешно щом на мен (14 години) ми изглежда идиотски тъпоПървоначално написано от insane7
...
^ мда, ти не разбра явно, че не става въпрос за идиотската и детската ситуация, а за ебавката с името й.
Т'ва не й е някакъв прякор, а име за цял живот и малко е тъпо да се държиш така.
nvm ..
иначе виждам, че е смешно и идиотски тъпо, да.
ШОКОЛАДЧЕ? Ебати тъпнята.
Аз пък имам в класа си Кармелита![]()
![]()
Но никой в класа няма прякори. Всички се наричаме по име. Кво толкова се притесняваш ?????
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()