Бербатов, Роналдо, Руни, Гигс...Първоначално написано от SmilezZz
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Някои имат по бавно развитие..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да имаш прякор е гадно нещона някои хара какви прякори им слагат .. ти се оплакваш ... Освен това "шоколадче никой няма да иска да ти вика, освен ако не ти е гадже - звучи лигаво и трябва да сте много близки!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
В твоя клас явно няма, но в моя клас всички си имат.. Само аз не;Първоначално написано от Missmarch
И не само хората от моя клас по-малки, по-големи вс ми приятели си имат тогава е гадно вс да си имат прякори а ти да нямаш..![]()
Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!
Абее, като казвам приятели искам да кажа близки хора, другите да ме наричат по име - добре, но аз имам много познати и това е страшно досадно вс да те наричат по име, а в същото време всички да си имат прякори ..Първоначално написано от selenasky
Ако ме уважаваш - ще ме притежаваш,
Ако ли не - ще ме гледаш в чужди ръце!!
името ти е уникално аа тва да ти викат шоколадче звучи много тъпо . и ти не мислиш ли че трябва да ти сложат прякор който ти подхожда . смисъл казваха на една приятелка колко много се цуцала (тва значи бавя се) и и лепнаха прякор цуци :ДД
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
като чета темата, се сещам за Никол (НТВ), която едно време се представяше със "здравей, аз се казвам Никол, но приятелите ми викат "коте"![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Значи всички от твоя клас имат прякори, а ти не? Баси липсата на демокрация.
Менис е оригинално име (може би даже уникално, щото не знам някой друг да се казва така.) Та въпросът е, че няма значение идиотския прякор... нещата далеч не опират до тва кой как го наричат. Аз лично бих предпочела да ме наричат с цяло име, пред олигофренското "шоколадче", ама nvm.
Кефа от прякорите е именно там, че някой друг ги измисля за теб.
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
уфф.. трябва ми някакъв оригинален прякор (название) нещо като sugar ама не и sugar защото вече е заето от много добра фр (10 клас ако има значение)
Абе, Шоколадче, супер тъпо е тва "всички си имат, само аз не". Ти пък бъди различна, за кво ти е да си като всички? Това сякаш е хоби на всяка 2ра българка.
+ето, аз вече така ще ти викам![]()
"шоколадче"![]()
![]()
![]()
![]()
Може Миса.. много е яко.. (rock)
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
ХАХХхахахаххахаХАХаххахах ахахахха ххахахах !!! Шоколадче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми викат Странджата...![]()
LMAO на мен пък Македонски xDDПървоначално написано от WoshMC
прякорите обикновено се лепват или като направиш нещо супер готино, или като се издъниш зверскинаправи второто и няма как да не ти лепнат нещо
...... не е трудно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аман от кифладжийски истории!
Щом иде реч за 'лепене' на тъй-онуй.. http://vbox7.com/play:9de86ba2
Човещина е, не се сдържах. Инфантилен въпрос - малоумен отговор.
![]()