- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата .
Представете си следната ситуация .
Харесвате си готина мацка ,която е адски секси . Зарибявате си и т.н , предлагате й , а тя ви казва ,че е неизлечимо влюбена в друг и не може да спре да го обича .. Как реагирате ? Какво и казвате ? Какво правите ?
Плача цял живот...
Добре , защо пишете е така за да има мнение .Искам сериозен отговор ! Аз ви питам като човек , виее ... Форумът не е това , което беше..![]()
Или всичко или нищо .
Отдръпваш се и я оставяш да си блъска главата с тоя другия.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+1 Тъпо ми е 2 дена и после вече не ми дреме....аз попринцип забравям лесно хора като чуство!Първоначално написано от Priceless
i just wanna make you sweat :P :P :P
Викам си ОМГ и продължавам напред![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Аз ли ще съм първа, сериозно ли !?
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе ейй Загорелияя , ако нямаш отговор кво праиш тука аа ?
Има си магистрали айй довиждане....![]()
Или всичко или нищо .
Не съм "загорял" (колко свежа лапешка думичка), просто смятам, че си надута пикла. Довиждане и от мен.Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Фащам я и я изнасилвам
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ако бях момче..![]()
Ако ми е направила някакво впечатление (което трудно става) бих се борил за нея, но само защото е секси ... Толкова секси мацки има.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Искам просто мнение .. Не искам някой да ме критикува за това и онова. Вярвам ,че има все още някой нормален в форума ..
Или всичко или нищо .
Критиката ни помага да се изграждаме като личности. На теб, например, ще ти помогне следващия път като ти дойде на ума да пускаш безсмислени теми да се замислиш. Осъзнай се бе човек! Защо питаш другите как биха постъпили. То е ясно, че вариантите са два: или спираш да се занимаваш, или продължаваш. Предполагам имаш мнение дотам, че да решиш за себе си.Първоначално написано от vakanciqta
Казвам "Дооообре" и отивам да опявам на съфорумници,чийто интерес относно темата ми обяснява съществуването на отрицателни числа.
2 варианта...
1) "neeeeext"
2) brainwash![]()
Напрао и казвам "Хващаи пътяя и въри при другияя, МАРШ " ии после утивам да играя Counter-Strike до полуда !![]()
ESL !!!
..или world of warcraft ;\
Тя ако го обича истински и ако е лудо влюбена няма да се зарибява с мен.Ако се зарибява с мен значи е отчаяна от този човек (и може би все още да го обича) и за това търси щастието на друго място![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
По скоро бих се борил за нея,ако я харесвам много
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Отдръпваш се и това е. Не си струва да се бориш за любовта ти,защото ще ти е адски трудно.
Просто продължаваш напред. Има си много момичета. Тя не е нито първата,нито последната.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Жените са много повече от мъжете така, че избора на мъжа е много по-голям ! Сама си прави изводите къде ще отиде и какво ще прави ..; )
твоята болка днес, е твоята сила утре