- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ѝ предложа?
Спомена ми деликатно, че знача много за нея и е нещо повече от приятелство и каза, че другото зависело от мен. Та, как да ѝ предложа? Мислех да отидем в парка и там да я целуна, но само целувка достатъчна ли ще е или ще трябва и да и кажа нещо от рода: "Искаш ли да сме заедно?"? Благодаря предварително за съветите.
EDIT: И двамата сме на 16, ако ще промени мнението ви...
според мен кажи и го![]()
Недей да използваш изрази от типа "Искаш ли да сме заедно?" Това вече е банално.. Просто и намекни, че и ти не си безразличен..Признай чувствата си..
Успех!![]()
![]()
: )
Не само не е достатъчна ами е и крайно незначителна.
Трябва да и заченеш дете!!!
За оригинален ли се взимаш? Хах... Ако обичаш не пиши в темата ми, ако не обичаш пак. Да не се повтаря, моля.Първоначално написано от w0sh
Той попринцип си е оргинално тъп така че не му обръщай внимание!Първоначално написано от ROFLMAOOO
По темата:Аз не бих я целунал директно,смисъл аз никога не го бих направил,защото не се знае случея какъф еИначе добра идея
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Потресаващо тъп съм, първи ще се съглася.
За жалост си похапвам добре от вашето внимание.
идеята с целувката ми харесва, но можеш и да добавиш нещо от сорта на " и аз те чувствам като повече от приятелка ". От там нататъка разговорът сам ще се завърже
Успех !![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
А ако подаря цвете? Лоша идея ли ще е или да не подарявам нищо?
Моля някой Модератор да изтрие постовете на w0sh + моя с цитата. Защо не е баннат не знам...
Не е задължиелно да и носиш нещо, но ако искаш да е специално тогава цветето няма да е лоша идея.
УСПЕХ !![]()
Супер боза е целият ти план.
Особено цветето.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А може и просто да я целунеш,пък нататък ще се разбере.Не е нужно още в началото да се изяснявате и да слагате 'етикет' на отношенията си.Първоначално написано от gegata15
![]()
Какво предлагаш? За това е темата...Първоначално написано от NomNomNom
Аз на твое място бих изчакал до октомври, защото тогава слънцето ще е навлязло във втори дом на Венера и ще ти върви повече в любовта.
Аз съм учил астрология при Ванга, така че може да ми имаш доверие.
Според е по - добре действия, без думи, тя сама ще разбере какво точно искаш..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Според мен целувката е достатъчна.Показва много повече от думите.Действаи смело и успех
Може така примерно- днес е 11ти. Искаш ли това да е официалната дата? Искаш ли да си вече моето момиче.Това винаги ще ми напомня за един човек. Сладко е.
И я целуни, ако ти даде, а сигурно ше даде.
Късмет!
![]()
Мерси! Много ми помогнахте! :P
just kiss
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кажи и нещата така както си ги мислиш и чувстваш ти. Не се тревожи, че може да прозвучи банално. Според мен в баналните неща няма нищо лошо. Стига да си внимателен и нежен в нещата които говриш всичко ще мине гладко.
Аз не обичам много да говоря...
тоест говоря преди т'ва по време на флиртове и закачки.
В твоето положение може и без думи.
Това в случай, че си сигурен, че те харесва...
Аз съм добър манипулатор и винаги мога да извлека информацията, която ме интересува.![]()
Да, сигурен съм, че ме харесва и за това попитах дали само целувка ще е достатъчна.
Заведи я някъде,поразходете се,седнете на една пейка и и кажи,че и ти я чувстваш като повече от приятел и се целунете.Дори е романтично
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Разпитваш някоя нейна приятелка кога ще излизат и къде. Без да те очаква я изненадай в гръб. Целуни я, и кажи.... ддз примерно.... Сега си моя? И ако каже ДА... честито... или нещ друго кажи.... което знаеш, че ще и допадне и ще и държи влага дълго време![]()
![]()
![]()
![]()