- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ѝ предложа?
купи й кон, това е достатъчно. така ще сте задно завинаги
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Абе вие пък, от една целувка... Ами ако момичето не е сигурно, че иска да е с него, но не е сигурно и в обратното, затова не иска да му откаже и му отвърне.. Замисляли ли сте се, че той така ще е убеден че ходят, а за нея може да е просто поредната целувка..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Абе вие и ваще филми.. Еби и погребвай!
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Един много мъдър човек(имена не казвам нарочно) е казал
Не казвай нещо когато просто можеш да го покажеш... Твойта работа същата...Целувката значи много повече от Искам да сме заедно.Обичам те и т.н ...Мога да кажа на всяко момиче искам да съм с теб но докато не съм я целунал...значи не искам да съм с нея! Но да идеята с Целувка + фразата И аз те чувствам като нещо повече от приятел/ка е отлична идея
Не е толкова сложно колкото си мислиш...Просто уцели момента излизате разхождате се из парка сядате на някоя пейка и вече ти избираш точния момент
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата давай директно !![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Целувка и й кажи,че не ти е безразлична и я чувстваш като повече от приятелка , а тези от рода на "Искаш ли да ходим", "Искаш ли да сме заедно" винаги са ми били много банални![]()
Цветето го забрави на мен ако някой тръгне да ми подарява цветя за да тръгна с него ще му се изсмея в лицето хахах много ми е лигаво![]()
Бъди спонтанен ! И най-добрите планове се объркват, а простите неща, но показани с чувство и честност значат най-много.