- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Писмо от Ада!
Човек които има уши ще чуе и които има очи ще види. Така че няма смисъл да се спори с глухи и слепи хора,те не ще познаят истината,защото отлично познават лъжата. Мисля че тази поговорка има смисъл за такива като вас. Няма смисъл cchumata да си хабиш енергията и силите да обясняваш на заблуден човек истината защото няма да я разбере. Да спориш с атеисти ли неверници е все едно да играеш шах с маймуна- ще събори фигурите,ще обърне дъската,ще крещи грозно и ще иде при другите маймуни на клона за да им каже че е по умна от човека и понеже и други маймуни са тъпи като нея,веднага ще се възгордеят от глупавата си постъпка. Почти същата аналогия е и при атеистите.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Едно умно нещо да кажеш, прав си. И двамата няма смисъл да си хабите енергията и да се занимавате с нас, направете си ваш форум и спамете там.
Ами всъщност нищо не хабя даже ми е много гот да ви гледам как се унизявате и как се нервирате когато ви говоря истината в очите. Ами ако питаш дали ще се махнем отговорът ми е не,няма да го направя. Поради простата причина че ми харесва да ви вгорчавам животеца. Мисля да си правя кефа като ви тормозя постоянно. Нещо против?Първоначално написано от ScarlettS
![]()
![]()
![]()
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Мнооого християнско! Точно както те учи Библията.Ами ти трябва да си от първите, дето ще горят в ада като те гледам. Разкарай се, боклук.
^спокойно ,няколко часа му останаха да дриска
Сега като те е яд че не можеш да ме обориш и веднага преминаваш към обидите а? Всъщност както и по горе съм публикувал факта че християните се надсмиват над светската глупост (не се подиграват) е повече от показателен за отношението ни към вас. В притчи Соломонови е написано кратко,точно и ясно. Но някой хора както винаги не са прочели и една книжка през живота си. Всъщност съм учуден че неверник като теб ми споменава за ада. След като според Бог езичниците и атеистите отиват първи в ада,така че си прави сметката какво ще правиш от тук насетне. А за мене не се безпокой,аз съм се погрижил.Първоначално написано от Concussion
![]()
![]()
![]()
Прочети си последните 29047093257 безсмислени коментара и после виж кво си написал - доставя ти удоволствие да вгорчаваш живота на другите и да ги тормозиш.
Както и да е, писна ми да отварям раздела и да гледам как си си написал глупостите във всяка тема като абсолютно винаги цитирайки предишните 200 мнения, или как постоянно създаваш дълги и отегчителни теми, в които само се спами. Само гониш хората, които пишеха някакви смислени неща в раздела.
Кажи ми едно смислено за теб нещо, което си прочела, или написала тук?Първоначално написано от ScarlettS
Прави повече от това да живееш, живей за Исус Христос!
Евангелска църква Синай - гр. Лом
То не е едно или две неща, има цели теми, които са ми били интересни. Нещата, които аз съм писала, за мен са си смислени, за теб едва ли. Какво общо има това? За теб спамовете и споровете дълги 20 страници ли са смислени?
Хем знаете, че е трол, хем се опитвате да спорите с него и да водите аргументирана дискусия.
Чудя се кой е глупавия тук, ама май не е трола.
Доста от поповете са атеисти! Дори и аз мисля може би да ставам поп!Първоначално написано от klimatronik
Im back...
cchumata само бих искал да спомена че в Старият Завет и в Новият Завет също Сатана има много имена и бива наричан с много и най-различни наименования. Една малка част от имената на Дявола са: Сабазий, Пан, Лафайет, Левиатан (змия,дракон) Велзевул,Деница, Сатанаил, Белиал, Рогатия, Рогоносец, Луцифер, Аазел, Самаил и още доста имена за които няма да изброявам. Но макар и скрит зад много имена Дяволът винаги е един и същ-противник на Бога и на неговото учение. Затова и любимите му похвати с които си служи са заблудата,лъжата и измамата,както и вмятане на фалшиви чувства у хората като гордост,предразсъдъци,неве рие или зловерие,атеизъм,гордост,з оба,алчност,суета,лентяйст во,мързел, отчаяние,егоизъм и др. негативизми.
Бот...чкррр...Първоначално написано от commando1
Имената са на различни пичове! И нямат общо по между си! Ти си аматьор! Бот! Бот! Бот!
Im back...
*Седи с тъпо изражение пред екрана на компютъра и се чуди ква ли още глупост ще прочете тази вечер*
Грехът води до смърт, защото от какво е казал Исус, че се умира, че е отровно?
Марко 7:
18 И каза им: Нима сте и вие тъй неразсъдливи? Не разбирате ли, че нищо, което влиза в човека от вън, не може да го оскверни?
19 Защото не влиза в сърцето му, а в корема, и излиза в захода. (Като каза това той направи всички ястия чисти).
20 Каза още: Което излиза от човека, то осквернява човека.
21 Защото отвътре, от сърцето на човеците, излизат зли помисли, блудства, кражби, убийства,
22 прелюбодейства, користолюбие, нечестие, коварство, сладострастие, лукаво око, хулене, гордост, безумство
23 Всички тия зли неща излизат отвътре и оскверняват човека
Всяко насилие е грях. какво е насилие? - когато не се приема другия, такъв какъвто е, а заради гняв, завист, корист, гордост, налагане на идеи (даже и да са верни, пак е грях, ако е против волята на другия) - всичко това е грях, защото е отрова за сърцето. Затова е казано "Не прави, това, което не искаш да правят на теб" т.е.
- приемай другите, както приемаш себе си, не ги отричай, радвай им се, благославяй ги - повече насърчение да има, разбиране, добра дума, а не критики, подигравки, вечно несъгласие, лъжи, хулене и т.н.....
Има една подробност, че ако иска някой да обича съвършено другите - неминуемо трябва да приеме Исус, защото Той знае точно как, защото знае какво ТОЧНО е потребно на всеки.
Не мога да повярвам,че има хора,които вярват в това..![]()
Пфф, секи месец получавам даже някой път по 2-пъти ... ти не получаваш ли ? Ъ ? БасиПървоначално написано от cigarettekisses
вярвах, че има хора, които са си продали дОшата ама за цигарите не си струваше
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
А аз очаквах това да е нормална и интересна тема.
Вие сте побъркани, сектанти :х. Хубаво е човек да вярва в Бог, ама това вашето е вече болестно състояние. Хора, които вярват само в доброто, никога няма да разберат сладостта на злото.
Има лек смисъл само в последното ти изречениеПървоначално написано от extreme16
. Не, че останалите не са верни напротив
. Та какво сега излезе последно, за писмата от ада ? Това сметките за ток,вода, телефон, кабелна, данък МПС, гражданска отг., или нещо друго, че ...
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Като цяло може да кажем, че тези писма от Ада представляват болен манипулативен психологичен трик за плиткоумни овцеглупаци!Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
Im back...
Пандата веселяк ли е?Първоначално написано от XinZhao
Im back...
Тфа да не са пандите от дотатаПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
Im back...