- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?....
Наскоро с приятеля ми говорихме (той е на 19) и ми предложи да правим секс. Не бях готова и му отказах, ама му направих една свирка, за да не е толкова разочарован =) Това нормално ли е? Мисля че постъпих тъпо, ама вие ми кажете. Не знам кога за пръв път сте правили свирки кажете моля
--------Аз съм на 15------------------------------------------------------
Не си постъпила тъпо.
Какво ненормално намираш в това?
..И изобщо не успях да ти разбера въпроса.
Въпроса е там, че ако и ние сме правили свирки на 15 всичко ще тръгне по старому в малкото й кралство, но ако ние сме правили свирки на 15 и половина тогава нещата загрубяват..Първоначално написано от cigarettekisses
![]()
Можеше и дупе да подадеш.
Като не може да се забременее, не е същото.
Първоначално написано от BohemianRhapsody
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Нормално е той да иска това от теб... Обача аз не виждам защо си му правила фелацио .. Може и нормално да е .. Според мен трябва да правиш това което ти подсказва сърцето![]()
Или всичко или нищо .
Ако сърцето й иска да му гълта спермата? Романтично ли ви звучи?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това не е нормално.. ти нещо си бъгната.. ходи се прегледай.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мм, темата е за раздел ' Секс '..
Защо първо не се увериш, че не е с теб само заради това ?
От колко време сте заедно ?
Ако си девствена ( предполагам, че да, от по - горе написаното.. ), по - добре обмисли
нещата внимателно..
Иначе е нормално, но пак ти казвам.. увери се, преди да правиш каквото и да било..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
По принцип е нормално да иска секс. Нормално е и това, което си направила.. също така не бих приела за ненормално дори ако си приела да го направите, въпроса обаче е наистина от колко време сте заедно?! Има ли нещо към теб или е само заради секса?
Да съм казала, че отказвам се?!
От колко време сте заедно? Ти сигурна ли си, че той не е с теб само за единия секс? Ако сте заедно от много време това което си направила е съвсем нормално та дори секса е. Но "много време" не значи 3 дена да знаеш...
Не е нормално да си на 15 и да правиш свирки, но... в случая си постъпила добреА че той иска секс, това вече е нормално. Ако си сигурна, че ще се задържите заедно по-дълго, може да помислиш по-сериозно дали да се съгласиш
![]()
Според мен ти е рано за секс, дори и за орален. Както казаха по-горе, нормално е да иска да прави секс с теб, но се увери, че не е с теб само заради това. Но така като "гледам" най-вероятно е така...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Как така сте си говорили и ти е предложил....секс?Това не се предлага,а когато настъпи момента ,го правиш.И наистина-от колко време сте заедно?
Заедно сме почти от година и не мисля, че е с мен само заради секса =)Първоначално написано от autumn666
кое дали е нормално? оралната любов ли?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Относно това... Той ми каза, че предпочита да ме пита и д знае дали съм готова, иначе не би го праилПървоначално написано от sasha_90
![]()
Естествено, че е нормално да иска секспредполагам, че е на повече от 16, така че...а относно това, че си му лапала, за да го задържиш там вече сама си помисли, щото явно ти сама си си мислела, че е с теб само за да си го вкара.. ;х Абе не знам не искам да ти развалям връзката с коментарите си, но ти казвам помисли си за нещата докато му е времето.
![]()
![]()