- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лентички за черни точки.
Доколкото разбрах от мама, първо ти правят парна баня, за да се отворят порите и след това ти чистят лицето (не разбрах точно с маска или с нещо др.)
Аз съм много доволна от лентите на victoria beauty.
Пробвай тези лентички---> http://store.picbg.net/pubpic/5E/C7/...6a317e5ec7.jpg .На мен ми помагат и не са много скъпи(по мое мнение).![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Чистенето не става с лигави мазилца, а по най-стария и изпитан начин - ЗВЕРСКО СТИСКАНЕ!Първоначално написано от JustForFun
![]()
След стискането има още процедури.И зависи от кожата,аз никога не съм била толкова червена...Първоначално написано от JustForFun
Шофирай разумно - стигни жив!
Зависи много!
Аз си купх от метро...всичко беше по описанията..намокряш носа и я залепваш..тя се втвърдява и след това я отлепваш бързо..Черните точки уж трябва да станат като иглички, но при мен имаше само 4-5...Слд това дадох на майка ми и тя остана много доволна..доста полепнаха по това чудо..така че отново си зависи от кожата и тн...Лично аз си карам на метода с изтискването зачервяването минава бързо при мен![]()
Аз току-що си го направих.Не съм видяла голяма разлика, но си мисля, че има.Освен това момичето от видеото е много убедително с тия точки дето ги показва накраяПървоначално написано от LadyV
Та значи аз си намазах носа и бузите, но явно слоя е бил тънък.Един съвет - не мажете по-нежната кожа около очите и долната част на бузите.Аз умрях от болка докато сваля едната буза а другата не издържах и я измих.Разтопих за още 10сек вече засъхналата смес в чашата и направих втори опит на носа си, но с доста по-дебел слой.В момента чакам да видя какво ще стане.Ще пиша като го сваля
ЕДИТ
Действа!![]()
охх защо на мен не ми се получавааПървоначално написано от SunT
пробвах вече няколко пъти и с по-тънък, и с по-дебел слой..нищо не става
![]()
Може ли да помоля някой да ми изясни нещо !?
След малко искам да си направя парна баня на лицето и да си опитам да си махна черните точки , ще ми обясните ли точно как трябва да се направи парната баня за най-голям ефект ,колко време и т.н и дали ще стане ако след парната баня и след стискането леко натискайки с нещо като шпатула мина по носът , за да де махнат малките точки който не може да се изтикат ? Мерси ъ![]()
![]()
Ако това на снимката си ти, не ти трябват никакви лентички, ти си уникална!!Първоначално написано от dream1707