.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на JustForFun
    Доколкото разбрах от мама, първо ти правят парна баня, за да се отворят порите и след това ти чистят лицето (не разбрах точно с маска или с нещо др.)

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Аз съм много доволна от лентите на victoria beauty.

Пробвай тези лентички---> http://store.picbg.net/pubpic/5E/C7/...6a317e5ec7.jpg .На мен ми помагат и не са много скъпи(по мое мнение).
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Доколкото разбрах от мама, първо ти правят парна баня, за да се отворят порите и след това ти чистят лицето (не разбрах точно с маска или с нещо др.)
    Чистенето не става с лигави мазилца, а по най-стария и изпитан начин - ЗВЕРСКО СТИСКАНЕ!

Повече от фен Аватара на JustForFun
    И след това носът ти е червен като на клоун.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    И след това носът ти е червен като на клоун.
    След стискането има още процедури.И зависи от кожата,аз никога не съм била толкова червена...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Зависи много!

Аз си купх от метро...всичко беше по описанията..намокряш носа и я залепваш..тя се втвърдява и след това я отлепваш бързо..Черните точки уж трябва да станат като иглички, но при мен имаше само 4-5...Слд това дадох на майка ми и тя остана много доволна..доста полепнаха по това чудо..така че отново си зависи от кожата и тн...Лично аз си карам на метода с изтискването зачервяването минава бързо при мен

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Ето ви нещо по-добро! Без много пари и натурално.

http://www.youtube.com/user/Michelle.../2/-bjOB4zS0uE

Много съм доволна!
    Аз току-що си го направих.Не съм видяла голяма разлика, но си мисля, че има.Освен това момичето от видеото е много убедително с тия точки дето ги показва накрая Та значи аз си намазах носа и бузите, но явно слоя е бил тънък.Един съвет - не мажете по-нежната кожа около очите и долната част на бузите.Аз умрях от болка докато сваля едната буза а другата не издържах и я измих.Разтопих за още 10сек вече засъхналата смес в чашата и направих втори опит на носа си, но с доста по-дебел слой.В момента чакам да видя какво ще стане.Ще пиша като го сваля

ЕДИТ
    Действа!

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Ето ви нещо по-добро! Без много пари и натурално.

http://www.youtube.com/user/Michelle.../2/-bjOB4zS0uE

Много съм доволна!
    Аз току-що си го направих.Не съм видяла голяма разлика, но си мисля, че има.Освен това момичето от видеото е много убедително с тия точки дето ги показва накрая Та значи аз си намазах носа и бузите, но явно слоя е бил тънък.Един съвет - не мажете по-нежната кожа около очите и долната част на бузите.Аз умрях от болка докато сваля едната буза а другата не издържах и я измих.Разтопих за още 10сек вече засъхналата смес в чашата и направих втори опит на носа си, но с доста по-дебел слой.В момента чакам да видя какво ще стане.Ще пиша като го сваля

ЕДИТ Действа!
    охх защо на мен не ми се получаваа пробвах вече няколко пъти и с по-тънък, и с по-дебел слой..нищо не става

Голям фен Аватара на shadows92
    Може ли да помоля някой да ми изясни нещо !?
    След малко искам да си направя парна баня на лицето и да си опитам да си махна черните точки , ще ми обясните ли точно как трябва да се направи парната баня за най-голям ефект ,колко време и т.н и дали ще стане ако след парната баня и след стискането леко натискайки с нещо като шпатула мина по носът , за да де махнат малките точки който не може да се изтикат ? Мерси ъ

Re: Лентички за черни точки.

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Сигурно има подобна тема.. но нещо не я намирам, пък и ако я намеря и я ъпна ще ми се карате, щото е стара

Та така де... Искам да питам, тъй като забелязвам едни малки черни точки по носа си, които ме дразнят, а до сега не съм имала... Та лентичките за черни точки ефикасни ли са, премахват ли ги... Колко г/д струват, от къде могат да се купят и прочие ? ... Ще ми разясните ли ?
    Ако това на снимката си ти, не ти трябват никакви лентички, ти си уникална!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си