.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

караници..:(

може ли да ми дадете съвет.. в последно време много се караме с приятелката .. ходим от 1 година и малко .. значи преди няколко дни.. за братовчед и беше дошъл на гости.. ии смис малко ми беше гадно почти да не се чуваме/виждаме и се нацупих ии по късно изключих тела.. ии после и казах че ми била паднала батерията.. след това като и казах истинаха че не съм искал да говора с нея.. тя каза ти ме излъга не съм го очаквала.. ии казах че повече няма да се повтори..а снощи. излезнахме с нейна приятелка ии гаджето и по 2-ки .. ии ми стана гадно че повече с приятелката си говори и по едно време си тръгнах без да кажа и една дума .. и тя днеска ептен не иска и една дума да ми каже.. сърдита че съм я оставил.. дайде съвет ;( .. не искам да се караме ии да стават по лоши работи.. да скъсаме .. адски много я обичам ! .. ;(

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като я обичаш не се дръж като такова лапе. Бива ли такива тъпи демонстрации да и правиш. Големия прас, че си е говорила с приятелката си малко повече, нали за това излизате по двойки? Ти защо не се заговори с пича? А така да я зарежеш е супер обидно и 100% си я засрамил яко пред приятелите и.
    Нормално като братовчед и е на гости да не се виждате, нали трябва да помага, да го посреща, да го види като един път е дошъл.

Дай му малко свобода на това момиче и няма да се карате.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Бургас
    как може да си тръгнеш така.Това е много глупаво.Ако не искаш да се карате спри да правиш подобни глупости.Момичето си е в правото да се сърди според мен

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Кви са тия глупости?! Говорила си повече с приятелката й и дай да си ходим.. сам си си виновен, права е да се цупи. ;]
    Да съм казала, че отказвам се?!

разбирам какво съм направил.. и няма да се повтори !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щото се държиш като дете.А може и да си.

Толкова ли не можеш да и обясниш,че си изключваш телефона,че даже я и лъжеш за такива работи...после се чуди защо се държи така.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Щото се държиш като дете.А може и да си.

Толкова ли не можеш да и обясниш,че си изключваш телефона,че даже я и лъжеш за такива работи...после се чуди защо се държи така.
    абе да ти кажа не съм много дете .. на 19 години съм ;]

Повече от фен Аватара на autumn666
    На 19 си и се държиш като на 12? Странно ;Д Тя има пълното право да ти се сърди щом ти просто така си решил да я зарежеш и да си тръгнеш. Нали сте излезнали четиримата, не само двамата, защо да не говори с приятелката си? Както казаха и по горе, ти що не говори с пича?
    Пф, и, няколко дни не сте си говорили много и ти и се цупиш?! Тя няма ли право да бъде малко със семейството си, да посрещне братовчед си, да не би да ревнуваш от него или кво?
    Държиш се обсебващо, задушаваш я, дай и малко свобода, кой знае колко още ще иска да те търпи.

Цитирай Първоначално написано от autumn666
    На 19 си и се държиш като на 12? Странно ;Д Тя има пълното право да ти се сърди щом ти просто така си решил да я зарежеш и да си тръгнеш. Нали сте излезнали четиримата, не само двамата, защо да не говори с приятелката си? Както казаха и по горе, ти що не говори с пича?
    Пф, и, няколко дни не сте си говорили много и ти и се цупиш?! Тя няма ли право да бъде малко със семейството си, да посрещне братовчед си, да не би да ревнуваш от него или кво?
    Държиш се обсебващо, задушаваш я, дай и малко свобода, кой знае колко още ще иска да те търпи.
    абе свършиха ми темите с пича.. ии си траех.. а за това да я зарежа повече няма да се случи давам гаранция ..!!

Еми кажи и го на нея, не на нас.

казах и го.. чакам да се отсърди ;] .. а вие не се ли карате с ваще половинки .. а ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Недей да обещаваш да не повтаряш точно определена глупост. Като цяло се опитай да си промениш отношението. Да не я обсебваш толкова, да не и се сърдиш за глупости и въобще да не правиш демонстрации, търсещи внимание, когато иде реч за дреболии.

ЕДИТ: Карахме се в началото някъде. Сега вече не. Обикновено постигаме някакво съгласие. И определено не бихме се скарали за такава глупост.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

ще гледам да не се цупа за глупости .. и да не се караме .. то иначе в всяка връзка има кавги.. само че да не се стига .. до крайности ;x тогава става лошо

Караме се, но рядко, имаше период в които се карахме доста, но никога за подобни глупости. ;Д
    Айде успех, дано да се оправите.

Щом си се осъзнал, говори пак с нея и наистина - недей повече да правиш такива неща. Поведението ти не е подобаващо за 19 годишен младеж.
    С приятеля ми също се караме понякога, но не за такива дреболии.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на leadyflame
    хаха Дечко.

Мега фен Аватара на sasha_90
    След като я обичаш какво е това държание към нея?Уважавай нея и факта,че има право на лично пространство.Не е възможно нон стоп да е с теб,но това не означава,че като не е с теб постоянно не те обича.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И моят се сърди за подобни глупости.Така че от моя гледна точка е много глупаво да правите така .. наистина са ГЛУПОСТИ нещата за които се цупите .. мъже на 19,20 години ..

Re: караници..:(

Цитирай Първоначално написано от thegift
    може ли да ми дадете съвет.. в последно време много се караме с приятелката .. ходим от 1 година и малко .. значи преди няколко дни.. за братовчед и беше дошъл на гости.. ии смис малко ми беше гадно почти да не се чуваме/виждаме и се нацупих ии по късно изключих тела.. ии после и казах че ми била паднала батерията.. след това като и казах истинаха че не съм искал да говора с нея.. тя каза ти ме излъга не съм го очаквала.. ии казах че повече няма да се повтори..а снощи. излезнахме с нейна приятелка ии гаджето и по 2-ки .. ии ми стана гадно че повече с приятелката си говори и по едно време си тръгнах без да кажа и една дума .. и тя днеска ептен не иска и една дума да ми каже.. сърдита че съм я оставил.. дайде съвет ;( .. не искам да се караме ии да стават по лоши работи.. да скъсаме .. адски много я обичам ! .. ;(
    Правилно си постъпил не се притеснявай ! При всеки удобен случай винаги зарязвам момичето до мен,и палим джапанките ( Поне така правех )
    За радост вече 3-4 месеца не общувам по АБСОЛЮТНО никакъв начин със момичета,и със разни "пикли" до 20 годишна възраст и се чуствам прекрасно Така,че брат колкото можеш повече ги мачкай и така... )) Вече като чуя гадже,обвързване ит.н направо падам от стола от смях

Не вярвам, че я обича.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на DeviL_AsS

Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    Правилно си постъпил не се притеснявай ! При всеки удобен случай винаги зарязвам момичето до мен,и палим джапанките ( Поне така правех )
    За радост вече 3-4 месеца не общувам по АБСОЛЮТНО никакъв начин със момичета,и със разни "пикли" до 20 годишна възраст и се чуствам прекрасно Така,че брат колкото можеш повече ги мачкай и така... )) Вече като чуя гадже,обвързване ит.н направо падам от стола от смях

А ти по-голяма глупост не можа да изтърсиш.

Супер фен Аватара на someonerandom

[quote="DeviL_AsS"]
    За радост вече 3-4 месеца не общувам по АБСОЛЮТНО никакъв начин със момичета,
    С други думи си гей?
    Авторе ти си си направил пълната гавра с нея и то някоко пъти...просто оцени факта че още те търпи и започни да се държиш както трябва...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Струва ми се, че и двамата преигравате. Може би имате нужда малко да си полипсвате.
    По-добрият съвет обаче е просто да спреде да се "фръцкате" и двамата и просто, когато ти искаш нещо, да й го кажеш. Примерно в тези два случая - искал си тя да ти обърне малко повече внимание на "двойната среща" => било ти е скучно. Вместо да се изнасяш обиден, можело е просто да й прошепнеш на ушенце, че не ти се стои повече, дали иска да си ходите и да се гушкате ( например ).
    И в двата случая ти се оплакваш, че тя не ти обръща внимание, сърдиш се, а тя ти се сърди, защото си реагирал пресилено. Просто й го кажи, не очаквай тя да гадае твоите настроения.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на Nich

FrostHammer, не общуваш с пикли до 20г, така ли бе? Доообре...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си