.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Скоби

Скоби

Могат ли криви зъби да се изправят със скоби , а не с бреки и за колко време ще има ефект ?

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Виж, всичко е много относително. Зависи колко са ти изкривени зъбите и най-вече да уцелиш на човек, който да си разбира добре от работата. Имам една приятелка, която като беше по-малка трябваше да носи скоби не, защото зъбите и бяха криви, а захапката. Зъболекарката и направила скоби, но не правилни и се наложи после да носи брекети, за да и се оправи захапката. Така, че първо се поинтересувай кои зъболекари (или ортодонти, ако не се лъжа е по-точно) са по-добри и за кои има доста добри коментари. И да ти кажа брекетите не са толкова страшни. Особено днес, когато можеш да си ги сложиш и от другата страна на забите, за да не се виждат или да си ги избереш почти прозрачни

Мега фен Аватара на mynichka
    Зависи също и на колко си години. Но избора на добър ортодонт е от най- голямо значение.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Да,има ефект но е по-бавен-към 3-4години и внимавай-ако ги носиш дълго образуват кариеси

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    На твое място не бих слушал който и да било от форума,тъй като това не е акне,настинка или ожулено коляно.Говори със зъболекар за да няма неприятни изненади.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако си над 16 няма как да носиш скоби След 16 г там костите ти са се втвърдили или там както искаш си го обясни и със скоби е невъзможно разместването на зъбите.
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Откъде си?

Здравейте!Понеже съм нова и малко не знам къде да пиша .. и понеже видях,че тук има тема за кривите зъби ..не знам какво да правя на 17 съм а догодина ми е бала а имам един крив зъб и когато се усмихна все едно имам дупка дори ми се подиграват понякога малките деца и не мога да се усмихвам като хората постоянно навеждам глава..като бях малка отидох на зъболекар но видях кръв на един пациент и явно се уплаших и започнах да кашлям и не ме приеха за преглед и от тогава не съм ходила .. дори и нямам пломби ,но този зъб много ме измъчва..на моменти и ме дразни,а когато кажа на нашите ,че искам да го оправя те казват ,че нямат пари.. (но иначе естествено за цигари имат) както и да е мога ли понякакъв начин да го оправя било то с операция нещо просто искам хубава усмивка

От Пловдив съм

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от ludetinkaaa
    Здравейте!Понеже съм нова и малко не знам къде да пиша .. и понеже видях,че тук има тема за кривите зъби ..не знам какво да правя на 17 съм а догодина ми е бала а имам един крив зъб и когато се усмихна все едно имам дупка дори ми се подиграват понякога малките деца и не мога да се усмихвам като хората постоянно навеждам глава..като бях малка отидох на зъболекар но видях кръв на един пациент и явно се уплаших и започнах да кашлям и не ме приеха за преглед и от тогава не съм ходила .. дори и нямам пломби ,но този зъб много ме измъчва..на моменти и ме дразни,а когато кажа на нашите ,че искам да го оправя те казват ,че нямат пари.. (но иначе естествено за цигари имат) както и да е мога ли понякакъв начин да го оправя било то с операция нещо просто искам хубава усмивка
    Можеш...вадиш го и на правилното място слагаш изкуствен около 2000 лв. е ...А можеш и с апаратче по-скъпо е ,по-бавно става ,но си е твоят зъб...А може и с фасети,но ако ти е много крив зъба може и да е невъзможно

Благодаря ! Ще видим какво ще каже зъболекаря..надявам се да го оправя !

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Зъболекар ще ти каже най-добре. По-добре поискай експертно мнение, тъй като ние не знам какво имаш напредвид под "криви зъби".

Горните са си прави . При долните само 1 зъб е по-крив , другите много леко .

Най-добре иди при ортодонт, той ще види и ще ти каже кое е най-добре, аз съм патила от "големи" разбирачи, та бях на телчета, та после брекети (което е по-добрият вариант). Така че най-добре питай специалист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си