- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ударих си главата
Здравейте,всички!Тъкмо се прибирам играх баскет обаче преди тва валеше и игрището беше хлъзгаво.Та скачам аз и не ми се получи приземяването.....хлъзнах се много брутално и паднах без да успея да се подпра нито на ръце,крака или квото и да било (направо по гръб) и не разбрах дали си ударих главата или не....както не успяха да разберат и другите около мен.Е явно съм я ударил,защото сега усещам лека тъпа болка отзад на тила...не е болка за умиране обаче ме дразни,освен това мисля че и светлината от лампата леко ме дразни.Малко ми се спи,но мисля че е от умората-все пак цял ден съм по улиците.Не ми се гади,даже имам апетит.Притеснявам се защото болката е в тила а нямам нито цицина нито пък ме боли като пипам.Та има ли място за притеснения или всичко ще отшуми след няколко дена.
"Който играй пичели,който ни играй ни пичели"
"Play each other,trust each other"
Според мен е от удара,когато си паднал. Но все пак,за да си спокоен - можеш да отидеш на лекар.
Според мен нищо ти няма.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
След като те дразни светлината, не е зле да те види лекар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!