- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учители взимащи подкуп
Знаете ли за свои такива учители, как се променя отшението ви към тях...
Не,не знам за такива.Определено няма да погледна с добро око на такъв учител.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ДА, началната ми учителка получаваше облаги от заможни родители в замяна на шестици![]()
Да!!! Учителката по математика от 5 клас взимаше. Ако някой шуми тя пита може ли бележника (за забележка),но като сложиш на първата страница пари-тя ти прощава. А може и да ти напише шестица, зависимост от "чека". Абе ужас, просто. Беше една млада и се обличаше все едно ще ходи в някой бар. И имаше афери с някои ученици от горните класове. Стана накрая голям скандал. Имаше си и прякор "оная евтината". Никой не я гледаше с добро око.
Моето даскало е такова,че 70% от даскалите (процента сигурно е и по-голям) взимат..не ми пречи,тъпо е само,че някои патки цяла година са на кафето и завършват най-малко с 4 по някои предмети...
Шофирай разумно - стигни жив!
То е пълно, само че в мойто даскало не знам да има а и силно ме съмнява![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Не,не съм имала такива учители и не познавам такива ..май. Дано и не се запозная,де.
Ами да, аз също имах такива учители....Как се въртяха само шестиците на хора, които въобще не ги заслужаваха....![]()
А дано има повече такива учители!Иначе в моето даскало няма..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не съм чувал за такива учители, даже в училище не се е носело такива слухове, за което се радвам, но кой знае..![]()
Вафла..
Да. Създавах му проблеми, сега не си говорим.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За учители не знам, но в училището, което аз уча директорката е такава.
На мен ми е все едно. Няма да се възползвам от това, нито ще тръгна да разпространявам новината.
Много хора прибягват до всякакви измами, водени от беднотията в държавата.
Лошото само е, че нито държавата ни, нито образованието тук ще се възкачат на по-горно ниво, докато тези хора преобладават.
И спря да се върти за миг земята..
da starata mi klasna vinagi vdigashe s edna edenica ocenkite na tezi koito ne vlizaha v chas beshe mi mnogo gadno za tfa![]()
Първоначално написано от mrtn
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
В моето училище няма такива боклуци..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Старата класна взимаше подкуп от друг вид-ако искаш да участваш в представяния на класа трябва да се подмазваш...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
В моето училище няма,и дано да няма!![]()
В моето училище няма такива ''учители''.За което се радвам!Надявам се и в новото да си остане така.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Няма как да знаете със сигурност дали има или няма![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
И на менПървоначално написано от NailGunAssasin
![]()
Официално не знам.Иначе някои взимат "подкупи" в един по мек вид...Примерно някои тая година,които даваха повече пари за касата на класа и подаряваха букети и помага,с каквото може от материална гледна точка на класната накрая им беше бутнато 1 рамо за оценките...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3