.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

При вас как е ?

Мама иска да знае като излизам с някое момче ( без значение приятел или нещо повече) От скоро излизам с братовчед ми ( на 16 г) и неговите приятели , с които се запознахме на братовчед ми на рд-то ( от месец да кажем) По-често излизам с един който и на 23 ,но годините не мисля , че имат значение защото сме просто приятели ... Излизаме с тях по планината за риба и т.н но мама иска винаги да знае с кой съм и къде съм ( вечер като излизам).Да и кажа с един приятел ше хода еди къде си не минава... Трябва да го или ги познава и да ги е видяла,че да ме пусне.При вас как са нещата с излизанията вечерните часове и тн...
    ( съжалявам ако темата ви се струва глупава ама имам нужда и от други мнения )
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

п.п момиче на 16 съм
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на elysunny
    нормалноооооооооооо

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Отдавна съм я минал тая възраст на даване на отчети

ем нормално, че ще иска да знае... поне после ще има представа кой от батковците ти е надул коремчето
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато бях на 16, и моята майка искаше да знае къде съм. Нормално е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

а и такова, що темата е за тука?
    WindScar <3333

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Ми аз и казвам с кого съм просто да бъде спокойна и нямам вечерен час.

Не питат.. Едно "излизам" е достатъчно

Най-мраза като нямате представа какво е положението и да плямпатее...
    Кой по дяволите е казал ,че се чукам с изброените...
    "просто приятели" ?? !!!
    А ако е нещо повече от приятел е едно кино кафе или нещо от сорта...Сега вие ако сте свикнали на всяко излизане да се праскате ... ок .. няма лошо

кукличке, нали знаеш, че тези батковци едва ли те имат за кой знае ква приятелка, в момента щом те напомпат, няма да те погледнат...
    WindScar <3333

аа кукличке... за разлика от теб аз възприемам момчетата за по-добри приятели от момичетата... ( със всеки изминал ден се убеждавам)
    Кой е казал,че въобще ще се стига до помпанее ?
    И тука въпроса не беше точно за тия момчета а като цяло как стои положението при другите ( а това , че винаги ще се намери някоя да се заяде никак не ме изненадва )
    Още една причина да предпочетат момчетата :P

Ако кажа на нашите къде излизам и с кого не ме закачат. Ако пропусна само ми правят проблеми. Иначе, аз нямам нищо против да съм искрена по тая тема.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Ако кажа на нашите къде излизам и с кого не ме закачат. Ако пропусна само ми правят проблеми. Иначе, аз нямам нищо против да съм искрена по тая тема.
    БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА НОРМАЛНОТО МНЕНИЕ !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вече не давам обяснения къде и с кого ходя.Достатъчно е,че казвам:излизам.

Цитирай Първоначално написано от kitti123
    аа кукличке... за разлика от теб аз възприемам момчетата за по-добри приятели от момичетата... ( със всеки изминал ден се убеждавам)
    Ха, че кой ти е казал аз кой пол предпочитам за приятели?.. И нали знаеш, че не винаги, за да се стигне до помпане трябва да си съгласна, сеш се..
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Ха, че кой ти е казал аз кой пол предпочитам за приятели?.. И нали знаеш, че не винаги, за да се стигне до помпане трябва да си съгласна, сеш се..
    за толко мога да преценя хората...благодаря те за загрижеността

а бе да, наиш колко такива като теб дет могат да преценят хората свършват.... както и да е .. тук се намесват родителите, те за тва са там, за да те предпазват.. е за тва и майка ти иска да знае къде и с кого си, да не свършиш я в Гърция, я някъде другаде, пронто?
    WindScar <3333

оф.... видяло се е ,че ше се обяснявам..Наще се познават с родителите на този който е на 23... ( с който съм най-често) .. Мама й казва , че съм с него след това неговата говори с него и т.н.. Не съм от доверчивите не излизам с всеки срещнат и каквото и да кажа няма да спреш така,че айде кажи на колко си с кой и кога излизаш..все пак това е темата Ако не искаш... беше ми приятно

Мега фен Аватара на xoxi
    kitti123 не се обяснявай толкова, ти най-добре си знаеш, а тоя форум е пълен с хора, които наливат акъл на останалите.
    По темата: На баща ми не му пука с кой излизам. Майка ми я интересува повече кога ще се върна. Не любопитства с кой излизам и къде ще ходя.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Вече не ме питат, плюс това скоро няма да живея при тях така че... Но така или иначе аз си казвам и разказвам.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    М'ше плямпаме,ти ли ш' ни кажеш дали да плямпаме или не?

П.С "МразЯ" и темата ти не е за тук.

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    М'ше плямпаме,ти ли ш' ни кажеш дали да плямпаме или не?

П.С "МразЯ" и темата ти не е за тук.

ок шефе...премести я ! ( ако можеш )

xoxi --->

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Ехх,ако можех,мислиш ли,че щях да слагам епик пик?
    Оставям на шефчетата да си вършат работата.
    Не,че ме интересува,просто отбелязвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си