- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- При вас как е ?
Отбелязвай отбелязвай...няма лошо
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Съгласна съм с теб, че момчетата са по-добри приятели от момичетата. При мен майка ми ми е най-добрия приятел и всичко й казвам няма нужда да пита. Иначе баща ми се интересува, къде ще ходя, с кого, кога ще се върна. Е това беше преди сега вече никой не ми държи сметка. Но си е нормално да искат да знаят тези неща... но при мен никога не е имало неща от сорта да не ме пуснат,защото не го познават и така![]()
In a mad world , only the mad are sane...
На нашите им стига да си вдигам телефона всеки път, когато ми звъннат (за да ме чуят дали съм добре) ... Иначе, не се интересуват с кой съм
, къде съм... Имат ми доверие![]()
С риск да cockblock-на някой твой "приятел", ще ти кажа само едно нещо:
Момче приятел с момиче - не съществува такова понятие.
На мен обяснения не ми искат, зат'ва не давам.
Авторке, майка ти е права като те пуска навън само с хора, които най-малкото е виждала. Има ги всякакви в днешни дни.
И аз едно време бях така ... айде не ме питаха с кой излизах но къде отивам да ..и кога г/д ще се прибера... Но от 2 години вече лятото (живея на морето) даже не си спя вкъщи защото работя..(От 17 годишен работя сега съм на 18 ) и съм в Слънчев Бряг ... живея си самостоятелно за сезона там и се прибирам на месеца по 1-2 пъти въпреки че родния ми град е на 20 км от курорта ...Та идеята ми е че има винаги някакъв момент в който изведнъж всичко се променя и имаш свободата която винаги си желал/а ...Спокойно ще дойде и твоето време...и ще си го изживееш толкова че да ти умръзне![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
И на по 30 да сте, майките ви ще се притесняват за вас, така че...толквоа ли не можете да прежалите едно обясненийце на майките си, които са ви отгледали...![]()
На по 16-17 изобщо не сте толкова големи, колкото си мислите...
Абсолютно е в реда на нещата да се притеснява и да иска да знае къде и с кой си.
Иначе аз не съм имал проблеми...иначе да, лъгал съм, прикривал съм...
Всичко с цел да се притеснява по-малко, защото много държа на семейсвото си, макар да не го показвам.
Feel, не приемай лично това, което ще напиша отнася се за всички с мислене по този въпрос като твоето:
Това, че вие не сте достатъчно умни, за да създадете и поддържате такива взаимоотношения с момиче, не означава, че е невъзможно.
Освен това, ако си малко по-умен секса няма да пречи на приятелството, даже напротив.
Айде със здраве.
И мен са ме питали преди години, но вече минах тази възраст и сега по моя преценка им казвам или не .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всеки си има мнение и благодаря , че го споделяте ,но аз искрено се надявам да съществува приятелство между двата пола... ( по-яко от това да можеш да разчиташ на момче...няма )![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Ами, нормално е. На мен ми искаха и все още понякога ме питат с кого излизам, кой е тоя. Не ми искат чак да ги запознавам, но аз така или иначе го правя, ако е по-сериозно.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Но пък аз си обичам да си разказвам с кого и къде отивамПървоначално написано от sasha_90
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз съм на това мнение. Аз приятелка от моя пол нямам и неща и да имам. Изпатила съм си с жени "приятелки" не един път. На мъж за приятелство по се има вяра.Първоначално написано от kitti123
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нормално е. Просто й кажи. Ако ти забрани ще е по-добре да го направи. Послушай я.Иначе след време ще съжаляваш. Винажи, когато не съм послушала майка си съм съжалила.
Ами и азз съм на 16 и само когато ще излизам вечер ме пита с кой съм. Чак пък да иска да ги вижда .. ?
Усмихвайте се ! : )))
~
Отдавна никой не ме бръсне за слива, че да ме пита къде отивам и с кого.
Като ученичка сама си казвах "излизам с еди кой си, отивам еди къде си, ще си дойда еди кога си" и никога, ама НИКОГА не съм имала проблеми.
Само да те светна госпожице, че е много лесно, когато си наивен да оспорваш мнение от сорта на "за да знае мама кой батко ти е надул коремчето". Защото повярвай ми, колкото и да си мислиш че усещаш хората, на 16 си просто наивна...и всеки може да те преметне както му изнася, па ако ще майка му всеки ден да пие кафе с твоята майка.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Аз съм на 18 и все още съм задължена да давам пълен отчет къде и с кого съм![]()