.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

ТОВА ПРЕЧИ ЛИ ?

На диета съм за сваляне на мазнини (да си махна коремчето) и свалих 10 кг. за 26 дни... всеки ден за вечеря си правя салата от краставици,домати,лук и настъргано сирене... проблема е, че след 10-тия килограм, повече не свалям...стоя си на един и същ, дали е проблема, че слагам повечко сирене в салатата ?

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Ти колко искаш да свалиш само с хранителен режим? Спортувай.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Да, даже доматите и лука са ти много. Карай само на краставици и ще е перфе.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    МОМИЧЕЕЕ ти искаш да си прецакаш организма ли?! Явно си отслабнала достатъчно , че да не слабееш повече 10 кг за 26дни , я се замисли как се отразява на организма ти!!! И не ,не е от сиренцето!
    maDamn

Добре де, спазвам си диета, питам само... дори да спазвах някоя много хубава диета, ако ядях такава салата, щеше ли да пречи сиренето или защото има 3 вида зеленчуци ?

Град
    Beyond reality
    Не,слагай даже повече ако искаш ,като си на диета понякога се лишаваш от важни за организма вещества , а в сиренето има много калций, не се лишавай от него!
    maDamn

А би ли споделила какво ядеш през останалата част от деня и дали правиш някакви упражнения?

Салатата е правя така:

краставица
    домат
    зехтин
    оцет
    малко сол
    лук
    сирене

По-добре ли ще е ако НЕ слагам сол, и лук, а оцета го заместя с пресен лимон ? а сиренето го намаля малко ?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от jh97
    Салатата е правя така:

краставица
    домат
    зехтин
    оцет
    малко сол
    лук
    сирене

По-добре ли ще е ако НЕ слагам сол, и лук, а оцета го заместя с пресен лимон ? а сиренето го намаля малко ?
    Пак казвам,според мен ще е по-добре да не се ограничаваш от калция в сиренето! Няма да ти навреди , повярвай!
    maDamn

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    не
    просто организма ти е свикнал на този хранителен режим

Престани да броиш всяка калория! С 10 грама сирене няма да надебелееш! Освен това 10 кг за 26 дни са много! Храни се нормално, недей да гладуваш и прави упражнения.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Благодаря, иначе през деня ям:

сутрин се събуждам в 7:00ч. пия L carnitine Explode 10ml и ходя на стадиона и правя 5 обиколки, след това се пребирам към 9:00ч. правя коремни преси (не всеки ден) и в 11:30ч. ям едно обезмаслено кисело мляко, после към 15:00ч. ям една пилешка пържола или една филийка черен хляб ТОНУС пълнозърнест с 1 пърченце домат, и вечер в 18:00ч. шопска салата, и преди лягане пия пак L carnitine Explode

Какво е това L carnitine Explode?

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Какво е това L carnitine Explode?

Л- Карнитин за сила, енергия и издръжливост
    Освен за сваляне на килограми, л- карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия. Ако обаче сте атлет, на когото е необходима издръжливост, не пренебрегвайте карнитина. Той може да ви помогне, като увеличи скоростта ви за по- дълги периоди от време. Други атлети го използват, защото има своиството да намалява образуването на млечна киселина в мускулите. Млечната киселина е отговорна за т.н. мускулна треска. Няма млечна киселина, няма мускулна треска. Въпреки че по-съвременни теории предполагат, че мускулната треска се дължи на миниатюрни разкъсвания в мускулната тъкан, причинени от неравномерно или необичайно натоварване.

Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

А колко струва и откъде се купува?

С една дума взех си го за сваляне на мазнини ( по-бързо)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Да, даже доматите и лука са ти много. Карай само на краставици и ще е перфе.
    Недей,че като я гледам каква е заблудена.....

За да не е спам: Надявам се да не си 97. Как може да си причиняваш това на организма. Не се отслабва с диети,особено на тези години. Спорт + здравословно хранене. Започни да се храниш ,както трябва. Не ти ли стигат тези свалени килограми и то за 26 дена. Просто..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Олее колко много си отслабнала ... сега ще е добре да почнеш и със спорта ...

Колко си висока и колко килограма си?

МОМЧЕ СЪМ. и тези свалени 10 кг не са мазнини а мускули... имам си корема и пак имам 1-2 паласки но виждам, че и ръката ми се е смалила (мускул)... за това ще продължа диетата и ще ям повече и ще правя през ден кардио... и искам да попитам... добре ли ще е тази салата която ви казах да бъде заместена със САЛАТА ОТ МАРУЛИ овкусена с зехтин и лимон ?

Град
    Beyond reality
    Ъм , аз пък препоръчвам да си се храниш здравословно, не само на фотосинтеза и наблегни повечко на спорта и/или фитнеса! Ще има по-голям ефект!А и ако искаш да топиш корем не става само с едното или другото , съчетай здравословно хранене , защото лишаването от някои вещества не е здравословно, заедно със спорт !
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Колко си висока и колко килограма си?
    Момче съм и съм 14 години 165 висок... бях 67 кг. ся съм 57.. килограмите звучат много малко но, аз виждам, че имам свален мускул и по-малко мазнина от корема... затова ще правя кардио повече.. а добре ли ще е да заместя тази салата със салата от марули овкусена с лимон и зехтин ?

anonymous708973
    Guest
    Сваляш мускули, а не мазнини, защото не осигуряваш никакъв протеин на тялото си. НЯМА ДА ОТСЛАБНЕШ, АКО ЯДЕШ САМО САЛАТИ!
    Яж пържола + салата и спортувай!
    Ще отслабнеш по-бързо и ще запазиш мускулите си!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    E до 1 момент сваляш бързо,след това по-малко,нормално е,човешки организъм.

Добре, още 3 дни ще съм на диета и след това почвам да се храня здравословно, а през тези 3 дни, ако всяка сутрин правя по 5 обиколки на стадиона и коремни преси и ям това, ще сваляли още мазнинки от корема ?

1 ден Сутрин 11:00ч. - Обезмаслено кисело мляко
    Следобяд 15:00ч. - Една филийка (хляб Тонус) с пърче домат
    Вечер 18:00ч. - Салата от марули с зехтин и лимон

2 ден Сутрин 11:00ч. - Праскова
    Следобяд 15:00ч. - Една филийка (хляб Тонус) с пърче домат
    Вечер 18:00ч.- Салата от марули с зехтин и лимон

3 ден Сутрин 11:00ч. - АКТИВИА
    Следобяд 15:00ч. - 1 варено яйце и 1 белтък
    Вечер: ОРИЗ със зеленчуци (салата)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми