- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко обърках !!
Така един мой приятел тръгна с едно момичее .. После се запознахме с нея и озъзнахме ,че е супер човек и че те са идеалната двойкаа !! Всеки път когато излиза нали тя беше с нас !! с нея много се сближихме .. После там с нас почна се събира една овца. И Момчето и момичето много почнаха се карат зарад тая овца !! смисъл момчето се зарибяваше с овцата . Аз супер се дразнех защото правеше голяма грешка и реших да взема нещата в свой ръце!! Той вече спря да вико гаджето си с нас !! Аз почнах му давам зор , постоянно да питам за нея ... една вечер след като всички си тръгнаха той ми сподели ,че вече не е както преди ,че тя не може се целува , че много го дразни вече... и аз направо слушах го но не можех да повярвам , че това е той !! После овцата и момичето се сближиха много !! И нали момичето искаше да поговори с мен ,но овцата я драпна и наприказва куп глупостии !! Опитах се да поговоря с нея но без успех !! Края и е близоо !! А те са супер двойка !! И незнам чуствам се ужасно виновна незнам защо !! Защо има такива Ку*ви дет провалят всичко !! Кво да правя кажете как да ги накарам да не късат !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()