- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбенаа ...
Здравейте приятели,
Преди 2-3 се върнах от лагер! Беше страшно забавно ,не бяхме много хора, нашия клас които сега ще бъдем 7 клас и малко по големите които сега са 8 и 9 клас ... всички са от нашето училище виждала съм ги но сега съм се влюбила в едно момче което вече няма да учи тук!Ние не се познавахме, но от лагера сега като излизаме той ни вижда усмихва ми се и намахва също както и аз! Влюбих се, но какво да правя просто сме познати какво да му пиша
Моля ви помогнете! Точно сега се влюбих когато той си заминава от нашето ичилище и ще го виждам рядко! Отчаяна съм моля ви кажете какво да направя
Следващия път като го видиш,просто се запознайте,заговори го,от там нататък както потръгне.
Едва ли си влюбена..Познаваш ли го изобщо?! Просто го харесваш, симпатичен ти е. Когато си тръгне ще забравиш за него.
You'll never make me leave, I wear this on my sleeve. Give me a reason to believe.
So give me all your poison and give me all your pills, and give me all your hopeless hearts and make me ill. You're running after something that you'll never kill. If this is what you want, then fire at will!
Не изплзвайте думата 'влюбване' когато ви падне. Хлътнала си, няма нищо страшно, заприказвай го и се разберете да се видите. Не е задължително да си уреждате романтична среща просто излезте, поприказвайте, разбери наистина ли е това, за което го мислиш и оттам нататък ще се случват нещата сами..
Ако те е срам да го заговориш на улицата.. има скайп, фейс и тем подобни глупости..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ндам. Т'ва с фейсбук писаниците се изтърка.Първоначално написано от Sh@d0w
btw повечето тук май не знаете значението на "влюбен".
Fail.
Първо,не си влюбена.Да се отбележе.
Второ,освен ако не отива извън града/СЕЛОТО,не виждам проблем.
Трето,вафла.
Comprende?
Офф всеки ти казва заприказвай го .. Не ства едно, че теб те е срам и второ, че ти си момичето. Не си влюбена в него, защото не го познаваш, влюбена си в външния му вид . Соко това не е страшно.. не мисли за него ще го забравиш. Била съм в същото положение всичко е наред![]()
Аха,'щото мъжкия пол ВИНАГИ трябва да прави първата крачка.Първоначално написано от pamsityybee
Още по-добре.Тъкмо няма да си омръзнете бързо.
+1Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ESL !!!
това са наи хубавите години братле разбери ги все пак и аз съм бил така и наистина не е приятно побертета е от една страна e хубаво нещо от друга не еПървоначално написано от SonataArctica
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Първоначално написано от elysunny
Хаха,аз също като прочетох заглавието се сетих за това.![]()
Сега по темата:
Не си влюбена. Просто изпитваш симпатия към него.
7 клас влюбена това беше доброама айде ще ти кажа какво мисля .всичко зависи от теб
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
ако това наричаш влюбване, значи аз трябва да съм влюбена в почти всичките ми приятели..а и в съседа, който всеки път като ме види ме поздравява
... а и в касиера във "Фантастико" защото и той винаги ми казва 'здрасти'
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Спрях да чета тук.Първоначално написано от Sladuranata2298
след като изяснихме значението на думичката и използването и да преминем на въпроса - намери начин да го заговориш, да го опознаеш, както каза някой по-нагоре - не отива на друга планета! все ще е в града/селото/района/квартала.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И аз съм в същото положение. Влюбих се в едни Ню Рок, ама те си тръгнаха от магазина и незнам как да ги задържа. Всеки път ги заговарях, галех...а сега като си тръгнаха....
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "