.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Влюбенаа ...

Здравейте приятели,
    Преди 2-3 се върнах от лагер! Беше страшно забавно ,не бяхме много хора, нашия клас които сега ще бъдем 7 клас и малко по големите които сега са 8 и 9 клас ... всички са от нашето училище виждала съм ги но сега съм се влюбила в едно момче което вече няма да учи тук! Ние не се познавахме, но от лагера сега като излизаме той ни вижда усмихва ми се и намахва също както и аз! Влюбих се, но какво да правя просто сме познати какво да му пиша Моля ви помогнете! Точно сега се влюбих когато той си заминава от нашето ичилище и ще го виждам рядко! Отчаяна съм моля ви кажете какво да направя

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Следващия път като го видиш,просто се запознайте,заговори го,от там нататък както потръгне.

Едва ли си влюбена..Познаваш ли го изобщо?! Просто го харесваш, симпатичен ти е. Когато си тръгне ще забравиш за него.
    You'll never make me leave, I wear this on my sleeve. Give me a reason to believe.
    So give me all your poison and give me all your pills, and give me all your hopeless hearts and make me ill. You're running after something that you'll never kill. If this is what you want, then fire at will!

Не изплзвайте думата 'влюбване' когато ви падне. Хлътнала си, няма нищо страшно, заприказвай го и се разберете да се видите. Не е задължително да си уреждате романтична среща просто излезте, поприказвайте, разбери наистина ли е това, за което го мислиш и оттам нататък ще се случват нещата сами..

Супер фен Аватара на elysunny
    влюбена, заггубена за десет дни

Ако те е срам да го заговориш на улицата.. има скайп, фейс и тем подобни глупости..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Следващия път като го видиш,просто се запознайте,заговори го,от там нататък както потръгне.
    Ндам. Т'ва с фейсбук писаниците се изтърка.
    btw повечето тук май не знаете значението на "влюбен".

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Fail.
    Първо,не си влюбена.Да се отбележе.
    Второ,освен ако не отива извън града/СЕЛОТО,не виждам проблем.
    Трето,вафла.

Comprende?

Фен
    Град
    swishtow
    Офф всеки ти казва заприказвай го .. Не ства едно, че теб те е срам и второ, че ти си момичето. Не си влюбена в него, защото не го познаваш, влюбена си в външния му вид . Соко това не е страшно.. не мисли за него ще го забравиш. Била съм в същото положение всичко е наред

Цитирай Първоначално написано от pamsityybee
    Офф всеки ти казва заприказвай го .. Не ства едно, че теб те е срам и второ, че ти си момичето. Не си влюбена в него, защото не го познаваш, влюбена си в външния му вид . Соко това не е страшно.. не мисли за него ще го забравиш. Била съм в същото положение всичко е наред
    Аха,'щото мъжкия пол ВИНАГИ трябва да прави първата крачка.

Повече от фен
    Още по-добре.Тъкмо няма да си омръзнете бързо.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    +1
    ESL !!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    След като прочетох, че тепърва ще си 7ми клас, спрях да чета.

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    След като прочетох, че тепърва ще си 7ми клас, спрях да чета.
    това са наи хубавите години братле разбери ги все пак и аз съм бил така и наистина не е приятно побертета е от една страна e хубаво нещо от друга не е
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    влюбена, заггубена за десет дни

Хаха,аз също като прочетох заглавието се сетих за това.
    Сега по темата:
    Не си влюбена. Просто изпитваш симпатия към него.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    7 клас влюбена това беше добро ама айде ще ти кажа какво мисля .всичко зависи от теб
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ако това наричаш влюбване, значи аз трябва да съм влюбена в почти всичките ми приятели.. а и в съседа, който всеки път като ме види ме поздравява ... а и в касиера във "Фантастико" защото и той винаги ми казва 'здрасти'
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Re: Влюбенаа ...

Цитирай Първоначално написано от Sladuranata2298
    Здравейте приятели,
    Преди 2-3 се върнах от лагер! Беше страшно забавно ,не бяхме много хора, нашия клас които сега ще бъдем 7 клас и малко по големите които сега са 8 и 9 клас ... всички са от нашето училище виждала съм ги но сега съм се влюбила
    Спрях да чета тук.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    след като изяснихме значението на думичката и използването и да преминем на въпроса - намери начин да го заговориш, да го опознаеш, както каза някой по-нагоре - не отива на друга планета! все ще е в града/селото/района/квартала.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Не изплзвайте думата 'влюбване' когато ви падне. Хлътнала си, няма нищо страшно, заприказвай го и се разберете да се видите. Не е задължително да си уреждате романтична среща просто излезте, поприказвайте, разбери наистина ли е това, за което го мислиш и оттам нататък ще се случват нещата сами..

На същото мнение съм

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    И аз съм в същото положение. Влюбих се в едни Ню Рок, ама те си тръгнаха от магазина и незнам как да ги задържа. Всеки път ги заговарях, галех...а сега като си тръгнаха....
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си