.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    По принцип сперматозоидите умират, когато са изложени на кислородна среда, така че не би трябвало да имате проблеми

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Sexpert
    По принцип сперматозоидите умират, когато са изложени на кислородна среда, така че не би трябвало да имате проблеми
    Аха. А като се дарява материал за ин витро, сигурно цари космически вакуум?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от bonbonS
    определено вече ще се пазя !
    Знаеш ли, че жените по принцип са с много лабилна психика.
    Когато си настроена, че най-вероятно си бременна и през това време четеш симптомите-О! Изненада....почват да ти се появяват един след друг... Това е залъгване на организма. Понякога си е чисто психично разтройство. Отиди на лекар, изчакай още 3 дни и си направи тест за всеки случай.
    Но на първата седмица от бременността, няма как да ти се появят тези симптоми...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    bonbonS, само да вметна, че някои хора като ходим (не, че ходим някъде де, а си стоим у дома) да се "чешем" и на 26 години пак се пазим ВИНАГИ, а за опасните дни пък да не говорим...Не ги мели тия приказки наедро-наедро, ами стискай палци да не си бременна, че тежкО му на това дете с майка на 16.

Повече от фен Аватара на peace95
    А никой не се сети този път и че семенна течност се отделя и преди да е свършил , а щом си била и в овулация ..
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    А никой не се сети този път и че семенна течност се отделя и преди да е свършил , а щом си била и в овулация ..
    Айде, айде, пичът не се е изпишкал. По-горе си го пише.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    България
    muhtesemfan - знам достатъчно за секса.. знам , че е глупост да го правя на мойта възраст без предпазни мерки ! не те знам момиче ли си момче ли си ама теб кат се сърби не ходиш ли да се чешиш ? хах не ме карай да ставам груба... защото и ти си праил/а глупости... но ти си както всички селяндури ... по-лесно е да съдиш грешките на хората от колкото да гледаш себе си ... КРИТИКИТЕ СИ ГИ ЗАВРИ вв... кошчето

Като знаеш,че е глупост изобщо,защо го правиш?Вместо да се чукаш,защо не прочетеш един учебник по Биология и не влезеш в час по Български език и Литература?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Търся само съвети и мнение..

.. и понеже уш много си вярваме го направихме без презерватив... 10 мин след като той свърши го направихме пак...
    Втория път е било да си докажете още повече доверието ли?
    ... аз лично мисля , че съм дете ии НЕ мога да имам мое собствено дете ... моля без критики ... знам че съм малка и т.н. знам че трябва да се пазя...
    и к'во като знаеш? Т'ва не те прави по - малко тъпа и безотговорна (не се обиждай) ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какво успокоение чакаш от нас ? Уж знаела много за секса,пък го прави без презерватив.
    Има голяма вероятност да си бременна. Надявам се да си късметлийка и да не е станала белята.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Т'ва не те прави по - малко тъпа и безотговорна (не се обиждай) ..

Нямам по-смислен коментар, съжалявам.

Guest
    Имам доста лошо предчувствие за авторката

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Имам доста лошо предчувствие за авторката
    ми ту
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Град
    Stara Zagora
    като видях цялата тема да си бременна е много вероятно, но може и да си късметлийка но според мен трябва да се подготвя за аборт
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Наистина има вероятност, недей да го мислиш много, много ами направо си купи тест и го направи след 14 дни след половия акт. Дано да си се разминала и следващия път С предпазни средства!!! Пиши после какво е станало

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Супер фен Аватара на Me4encety
    Авторке какво стана? Сега ли ще е бебето или следващия път?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си