- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай в кой месец е роден следващия ? VOL 2
не
юни?
Не...
Септември??
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
не
декември?
Да...![]()
Януари??
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Не...
Февруари??
Момиче съм! xD
Мне...
Февруари??
Момиче съм! xD
Не
Декември?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
дааа
март?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Да...
Ноември??
Момиче съм! xD
Не
Декември?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не...
Март??
Момиче съм! xD
Първоначално написано от an0niimka
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Нем
Април?
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Не...
Май??
Момиче съм! xD