- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай в кой месец е роден следващия ? VOL 2
Да.
Октомври?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не
Януари
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не.
Декември?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не
Май?
Не
Февруари?
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
по логика предположих, че си октомври![]()
не съм март
Януари ?
sapphire5![]()
ама логиката ти за съжаление е грешнаПървоначално написано от awerw
![]()
Декември съм хахах
не
Юни?![]()
![]()
awerw♥
попринцип не грешаюни съм но ти видя от други теми
![]()
значи си стрелец или козирог![]()
декември ?
sapphire5![]()
хахахахха, не съм видяла....
Козирог съм ; ]
![]()
Ноември
awerw♥
хммтва късмета, големо нещо
![]()
sapphire5![]()
разбира сеПървоначално написано от awerw
хихих
awerw♥
направо върви пускай тото![]()
sapphire5![]()
е са отивам ;дПървоначално написано от awerw
awerw♥
Не ..
Юли?![]()
Не...
Септември??
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Първоначално написано от GD
awerw♥