Цитирай Първоначално написано от Bender
Под по-близък имам предвид ,че обменихме слюнка и т.н

Какви изразни средства ползваш....

Аз съветвам да не се занимаваш с нея ;] Постави ултиматум. Щом те крие от приятелките си и не иска никой да знае, че ходите, явно се занимава паралелно с друго момче, или пък иска някой да я "обсипсва" с любов и да й вдига самочувствието, без да се налага да го показва на другите... Което пък ме навежда на мисълта, че се срамува от теб или не иска да има сериозни отношения с теб, а само да те врътка и да й помпаш самочувствието.. Което пък от др. страна говори за липса на задълбочен и/или искрен интерес към теб. Сиреч не те харесва много.

Каквито и да са причините за нейното желание да се криете, за мен това е знак, че не те харесва като цяло. Може би просто е комплексарка или пък не знае какво иска. Последното също не е добре, защото когато някой не знае какво иска, обикновено това значи, че не го иска.
Повярвай ми, ако много те харесваше, щеше да е на абсолютния принцип - всичко или нищо - не крие отношенията ви, иска да сте заедно, сигурна е, че иска само теб.

Сега-засега й кажи, че ако иска да продължите трябва да си обявите връзката. Ако откаже, прави си изводите.