- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложение от момче
Искам да ви попитам, как да откажа на момче, което не харесвам, ако ми предложи, но все пак да не го нараня. Щях да му кажа, че си имам гадже и няма как да стане, но за жалост той знае,че нямам![]()
Затова моля ви се кажете как да му откажа без да го обидя![]()
Директно.
Ако излъжеш или започнеш да увърташ, ще стане по-лошо.![]()
*сън*
от колко време се познавате ?
Кажи му че не е достатъчно богат.
Така той ще те намрази и всичко е готово.
Кажи му, че имаш пишка. За по-сигурно му я покажи![]()
Ауу кофти ....
направо му кажи, че не изпитваш същото ...не е толкова трудно,
пък и е най - лесният варият вместо само да го мотаеш....![]()
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Познаваме се от 1 клас всъщностПървоначално написано от Fascinating
![]()
В този случай го дръпни насаме и му кажи цялата истина като изтъкнеш , че за теб е важно да не загубиш приятелството между вас !Първоначално написано от babyborn
Не разбирам кое му е толкова трудното да кажеш "Не"..?Нима всички изпитвате такова неудобство да кажете истината при положение,че това засяга вас и вашите чувства?Просто му кажи истината-може да го нараниш за момент,но след време ще е благодарен,че в началото си му казала истината,вместо да се оплиташ в лъжи...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
ако не директно
казваш.. харесвам друго момче/ до скоро имах връзка/ за момента искам да съм сама а у, все нещо ще измислиш
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
още ли съществуват тези предложения бе.. аз си спомням тези глупости като ги правехме в 3ти клас!!
Както и да е .. Винаги можеш да му кажеш, че не изпитваш същото. Това е най-добрия и честен вариант, а и по-този начин той ще разбере, че просто не искаш да го нараняваш и залъгваш.
А ако толкова на искаш пряко да му отказваш - излъжи, че харесваш някой друг например.
Айде, успех със отбиването на номера =]
Благодаря на всички, но след като му казах истината (че не го харесвам) той ми се разсърди![]()
Няма такава възможност. Кажи му го директно, така е най-добре![]()
--------------------------------------------------------
Spoko.6te se opraviПървоначално написано от babyborn
◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕
Пак си постъпила правилно, като си му казала истинатаИма едно момче от уроците по математика, горе-долу като твоята ситуация... Покани ме да излезем, казах му, че нямам време, но му дадох фейсбук, с чисто приятелски намерения.
Поиска ми номера, със същите наивни мисли му го дадох... И тук ми беше грешката
Буквално МЕ СКЪСА от смс-и... И накрая му казах че искам да сме приятели, нищо повече, но той продължи.. Казах му го няколко пъти, ама той си беше въобразил нещо и накрая всичко завърши с един много.. груб.. смс от моя страна
![]()
След това никога повече не ми е писал
![]()
Малко късно отговарям ама защо пък и не дадеш някакъв шанс на това момче и ако ми кажеш ,че обичаш да си сама,не обичана тук съм аут...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Като му кажеш, че сте добри приятели и искаш да останете такива ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Слушай сега.
Няма начин да не го нараниш. Както и да го отрежеш, ще го боли много.
За мен по-горе посочените идеи не са за предпочитане - да кажеш че си имаш приятел, тъй като тогава ще е по-наранен.
Ако ти направи предложение - говориш истината.
Накрая му кажи, че си предпочела да му изясниш нещата точно както са, вместо да го оплиташ в лъжи само и само да избягаш, понеже го искаш за приятел.
Пич ли е - ще схване. Лайно ли е-няма да схване.
Лудо лайно ли е - няма да схване, ще продължи да те тормози с това, или ще почне да те обижда.
По-добре,че си му казала сега,отколкото след 1-2 седмици,тогава ще се влюби повече,за теб ще стане по-трудно,както и за него да приеме това,че ти не искаш да си със него... Приятел ти е,ще му мине,ако не му мине,значи никога не ти е бил!![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
На мен ми предложи момче което не харесвам като гадже, а като приятел .. аз му написах, че не изпитвам същите чувста .. но той не ми се разсърди и си останахме приятели .. :О
Директно. Ако увърташ няма да те остави.. Недей го мъчи.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
мила вчички момчета са смотани !! Одрежи го без ти дремее !!