- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лятнo преживяване :)
Здравейте хора ! Бях на море, събрахме се малка компания от малко момчета и малко момичета, но обаче се влюбих в едно от момичетата. Тя е много чаровна и добра с мене. Още първият път когато я видях се влюбих в нея. Говорех си с нея и разбрах че си има приятел. Незнам какво да правя. Тя е от София а аз съм от Шумен. Мисля че неможе да стане нищо между нас с тея километри разлика.... Можете ли да ми кажете какво да правя...., искам да съм с нея .....
Разстоянието не би ви попречило, стига да искате да сте заедно и двамата. Обаче тя си има приятел. И заради това ще те посъветвам да не я занимаваш. Ако искате поддържайте си приятелските отношения по скайп, но не се натискай за нищо повече.
П.п.: "Не знам" се пише отделно и се научи къде и защо се слагат запетаи.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може да се получи, но празни усилия според мен.
Моята връзка е от разстояние и повярвай ми не е никак приятно.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
+Първоначално написано от kyon
Иначе, щом си има приятел, по-добре ще е да я оставиш.
*сън*
По-добре се откажи.Тя има приятел и връзката от разстояние е много гадно нещо...Скоро ще намериш друга![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Например ако се разделят да правя ли нещо повече.... нямам много стаж в любовта ? Кажете нещо ?
Връзката от разстояние не е за 15-16-годишни. Тя е за сериозни хора, които са наясно какво искат от живота. Такава връзка не би просъществувала, ако няма никакъв шанс един ден двойката да заживее поне в един град. Плюс това става въпрос и за пари, за да можете да пътувате, все пак да не се виждате един път в месеца. Не стига само любов, има и много други неща. Пък и ако чувства има само от твоя страна. Не можеш нея да я накараш на сила да те обикне и да пътува постоянно заради теб. Животът не е толкова розов колкото ни се иска.
По какъв начин да разбера дали си пада по мен ?
Ще си проличи ако е влюбена в теб.Вземи й скайп,фуйсбук
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
^и ако е влюбена кво ще правят?? на 200 километра разтояние?? ето за тва се развалят децата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имам и телефонния номер говорим си през деня, вечер си пишем във фейсбука, драскаме си по някои друг смс като си лягам и така. Всичко е точно, но нямам смелост да я питам дали ме харесва... !
питах я каза ми, че ме харесва но с това разтояние на което се намираме няма смисъл да трагва с мене. Ако сме били по на близко е можело да стане нещо между нас.... какво да правя за Бога обичам я много...
Чакай малко,нали тя си имаше гадже?
Кви са тея писаници,смси,тя казва че те харесва.
Щом си има гадже не се меси.
Например просто спри да се надяваш,че ще скъсат и не им се меси.Първоначално написано от hr1st1an
Горе си го казаха-моменто увлечение,а и връзки от разстояние suck.
Така като те гледам как пишеш не си за връзка от разстояние... На колко години си?
на 15 съм .
Съжалявам, но едва ли ще се получи твоята работа..
всичко е било според мене няква лятна забивка.. остави я прекалено много са пречките и престани да си втълпяваш.че я обичаш![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Е то попринцип няма невъзможни неща, ама тука става въпрос за много голямо разстояние помежду ви, а и момичето си има приятел ... Може би скоро ще си харесаш някоя друга.. време трябва
Малее 200 километра ли ще ги развалят или притеснят?...моята "любов" живее в Конин...(Полша) аз съм от Варна,може да проверите тва са 1234 км.Първоначално написано от tuzaro
Моя съвет е...вземи и кординатите и пробвай,никога не знаеш от кое дърво ще стане свирка![]()
>>DjBelev<<