.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Не говоря за снимки с изкуствено осветление. Във форума не преобладават хора с техника на цена колкото среден годишен доход на малко семейство..
    Прост любителски фотос направен на естествена светлина с апарат с повече функции от сапунерка и един wannabe-тийн, който има хоби. Светлината, в тоя случай, не винаги е исканата от снимащия и той ползва постпроцесинг. HDR е техника използвана от много хора по сайтовете, за да засилят ефекта, който оказва снимката.
    Истински стойностните фотографи, за мен, предават история(съобщение) на гледащия, а не колко перфектна е снимката технически.

9 сутринта е, аз се хиля като кретен и се капя със закуската си, докато ви чета малоумния спор.
    и единствения виновен тука е Je7! пич, как може да си отделяш от времето да спориш с такива хора

Цитирай Първоначално написано от something Виж мнението
    Levels, Curve и дори brightness са за да си настроиш светлината, друг е въпроса, че е най-добре да се направи още при заснемането. Реално има възможност, но за сметка на качество и детайли. Той казва същото (май..), но не взема под внимание минусите на постпроцесинг-а... Ти гледаш само минусите.
    Аз го ползвам, защото апаратът ми е най-добър в акумулирането на 4 самосвала шум и 2 шепи blur...
    пост продукцията няма нищо общо със светлината. можеш да натиснеш контрастта, можеш да вдигнеш ниските и да изкараш няква разработка там и т.н., но то не променя осветлението - това няма да направи едно меко осветление рязко, нито обратното. няма да направи един равно светнат, мек кадър контрастен. бъркаш коренно нещата

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Май трябваше да уточня, че не се занимавам с фотография, но това не ме е спряло да правя неща, които с фотоапарат трудно ще сътворите. Да не казвам невъзможно, защото пак ще почне спор, а нямам нерви да ми се слагат думи, които след това да се оспорват.
    давай да видиме кво не мога да направя с фотоапарат
    като не се занимаваш с фотография, кви са тия глупости, които бръщолевиш?

Цитирай Първоначално написано от something Виж мнението
    Не говоря за снимки с изкуствено осветление. Във форума не преобладават хора с техника на цена колкото среден годишен доход на малко семейство..
    Прост любителски фотос направен на естествена светлина с апарат с повече функции от сапунерка и един wannabe-тийн, който има хоби. Светлината, в тоя случай, не винаги е исканата от снимащия и той ползва постпроцесинг. HDR е техника използвана от много хора по сайтовете, за да засилят ефекта, който оказва снимката.
    Истински стойностните фотографи, за мен, предават история(съобщение) на гледащия, а не колко перфектна е снимката технически.

моя фотоапарат не знам кви функции има пич, за мен е важно да снима Raw, да има напълно ръчен режим на работа и синхронизация с осветление до поне 1/160та. а такива камери има в диапазона 400 - 200 000лв. просто никой от вас не желае да снима на филм и да се научи да снима, никой не иска да направи тая година 12 готини кадъра, проявени и откопирани и да се научи кво прави, иска се предимно хаотично щракане.

като не те кефи светлината и нямаш изкуствено осветление - ми почваш да чакаш, да търсиш моменти, в които ествествената светлина ти върши работа. търсиш начини да я манипулираш - било т с огледа, бленди, екрани и т.н. има как да се манипулира и естествено осветление, но то НЕ СЕ "ЗАСИЛВА ИЛИ НАМАЛЯВА" ВЪВ PHOTOSHOP!.

бахти малоумния спор... очаквам да почнете да ми обяснявате, че им правите усмивките на хората с liquify

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    9 сутринта е, аз се хиля като кретен и се капя със закуската си, докато ви чета малоумния спор.
    и единствения виновен тука е Je7! пич, как може да си отделяш от времето да спориш с такива хора

давай да видиме кво не мога да направя с фотоапарат
    като не се занимаваш с фотография, кви са тия глупости, които бръщолевиш?

никой не иска да направи тая година 12 готини кадъра, проявени и откопирани и да се научи кво прави, иска се предимно хаотично щракане.
    Така като ви гледам как се харесвате с тоя Je7 направо вземете се оженете.Той може да ти бъде идеалната съпруга, с всичко казано от теб се съгласява, а ти идваш да го пазиш от лошите батковци.
    Загубих 30 минути да търся твои снимки, с 4000 поста се предполага да имаш, сбъркал съм.
    Явно смяташ за голяма работа да щракаш по 10 000 в годината, от които да има няма 5-10 снимки, мързела е гадно нещо.
    По върпоса какво мога- не видях нещо твое, за да кажа, но съм сигурен, че и 0.5% от нещата, които ще направя аз, ти дори няма да знаеш как.
    Напомняш ми на хората, които знаят малко повече от останалите, по сто пъти го демонстрират, сякаш работят учители по рисуване.
    Познавам професионалисти, нямаш нищо дори близко с тях, те казват веднъж, не повтарят една и съща история, за да могат всички да препрочитат скучните им коментари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си