.
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Тцтц ... вие повечето от този форум в някое гето ли сте раснали? Боже, по-заядливи хора през живота си не съм срещала! WILD_BOY, що не почнем да те боготворим пък тебе? То вече на човек му се убива желанието за пускане на снимка направо. Пф.

Напълно съм съгласна !! Вярно е че някои се допитват до вас за мнение, ама хайде спестете си "професионалното" мнение за останалите, които не са ви го искали !!! Темата доколкото знам е за фотографии които на НАС са ни станали по някакъв начин любими или са ни впечатлили, не мисля, че това е форум за професионалисти. Писна ми да гледам как като публикува някой нещо все се намира някой от вас големите професионалисти" да му попари веднага снимките само защото на вас не са ви харесали, още повече ( не видях кой беше точно) да казва на друг потребител, че нямало смисъл да публикува повече в тази тема, хах абе ало, Вие много насериозно се вземате, я по-спокойно тук всеки е свободен( в границите на нормалното ест.) да публикува снимки според свое виждане. Хайде почвайте да ме ядете, ама няма да промените факта че сте злобички
    Приятен ден !

SisiJ малката е голям бонбон, особено на първата снимка.

xxblack_rosexx и на мен много ми харесва тази със скакалеца.
    Последно редактирано от loveinBrasil : 09-25-2012 на 08:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си