.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Senior Member Фен
    Ами тогава ще се радвам да ми обясниш ТИ как да снимам хора, така че да ти излезе нещо в главата. Пуу да ви незнам в критиците, с определението ''тази снимка не струва'' не показваш колко разбираш от фотография. Нищо лично, ама ако ми дадеш по-подробно обяснение, а не да нападаш може би ще взема по- на сериозно коментара ти.
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Цитирай Първоначално написано от SilverPoint Виж мнението
    Ами тогава ще се радвам да ми обясниш ТИ как да снимам хора, така че да ти излезе нещо в главата. Пуу да ви незнам в критиците, с определението ''тази снимка не струва'' не показваш колко разбираш от фотография. Нищо лично, ама ако ми дадеш по-подробно обяснение, а не да нападаш може би ще взема по- на сериозно коментара ти.
    хах.. как да снимам хора, тва се учи много дълго време, нито може, нито искам в един пост да ти го обяснявам - казах ти. тези снимки не са издържани нито от към светлина, нито от към композиция, нито са заснети правилно чисто технически (скорост, експозиция).

казах ти - гледай малко снимки, прочети малко материал и тогава пробвай отново
    и след като вече имаш кадри, които са помислени, добре направени и има какво да видим в тях, тогава заповядай за мнение. за сега мнението е само едно и то е безразлично (а не атакуващо, както ти го разбираш)

Senior Member Фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    хах.. как да снимам хора, тва се учи много дълго време, нито може, нито искам в един пост да ти го обяснявам - казах ти. тези снимки не са издържани нито от към светлина, нито от към композиция, нито са заснети правилно чисто технически (скорост, експозиция).

казах ти - гледай малко снимки, прочети малко материал и тогава пробвай отново
    и след като вече имаш кадри, които са помислени, добре направени и има какво да видим в тях, тогава заповядай за мнение. за сега мнението е само едно и то е безразлично (а не атакуващо, както ти го разбираш)
    Ясно е, че тук ти се занимаваш малко по-сериозно с фотографията. Но тук не всички са професионалисти, надявам се го разбираш.Вижда се, че съм начинаеща, но се опитвам все пак ... // http://prikachi.com/images/550/4103550n.jpg
    Последно редактирано от SilverPoint : 12-03-2011 на 13:43
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми