- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ще може
Няма да обяснявам много, а направо ще питам дали за 47 дни ще може да сваля 14-15 кила, ако спазвам строг режим и спортувам (+ домашни тренировки)
може и да успееш, но не ти го препоръчвам![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Мисля ,че за месец и половина 14-15 кг са много !
maDamn
Много са 15 кила за месец и половина, дори и да успееш, организма ще си ги върне след това.
Възможно е да свалиш, ако наистина си много постоянна, фитнес/тичане/упражнения вкъщи, и доста ограничения откъм храните ... абе трудно.
Нищо не ти пречи обаче да опиташ, можеш да стигнеш поне до половината, пак е нещо.
Сигурно може.. но според мен 10кг. МАКСИМУМ!
И пак не е хубаво..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ще можеш
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Може да се направи. Само, че не е препоръчително повече от 4кг. на месец.
От суета ще изгубиш ли здравето си е въпроса. Пиши ЛС, ако искаш да ти дам диета, с която можеш да постигнеш този резултат.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Сигурно е възможно. Но на каква цена? Стрии и йо-йо ефект?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако има тренировки тези неща няма как да станат. Иначе само с диета точно това ще стане.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Няма да спорим. ; ) Казваме си мнението, пък авторката на темата да прави каквото си иска.Първоначално написано от kyon
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може да успееш,но може и после много бързо качиш пак тези килограми,защото организмът ти ще привекне към този режим.все пак късмет![]()
според мен е възможно и след този режим ако не се тъпчеш и пак си спортуваш ще си запазиш килограмите, но според мен поне 2-3 месеца ще е по-здравословно.. аз свалих 7-8 килограма за около 1 месец и половина и не си ги възвърнах и вече един месец съм си на същите килограмите така че е възможно![]()
Започни 90-дневната и СПОРТУВАЙ!
..
Мерси на всички за отговорите аз ще направя каквото мога , а йо-йо ефект няма да позволя и ще се поддържам![]()
Нека позная - тогава започваш училище...или по-скоро университет?
и ти в последен момент се сещаш .. сигурно за първия учебен ден. Цяло лято ли си яла и сега ще отслабваш?. Някои момичета искат с 10кг за седмица..ако сравняваш твоето с тва..трябва да е възможно
Може! С 90 дневната и интензивен спорт.![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Абе, как я спазвате тая 90 дневна диета? 3 месеца тряя само да мисля к'во да ям , кога да го ям, как да го ям... Света ми да не се върти около едното ядене?!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.