- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Средния пръст
Погледнете си средния пръст на ръката, с която пишете. Вероятно много от вас имат издутина там. Някаква идея как може да се премахне по неоперативен начин?
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
На мен нищо ми няма на пръста![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
за каква издутина иде реч ?![]()
Hostis Honori Invidia
^От химикалка.
titkos, не си измисляй проблеми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това е нещо като мазол. Не ти пречи. Ще живееш и с него.
Не знам как се маха.![]()
Аз го имам само като ходя на даскало,лятото не.Пък и както съм тръгнала да пиша много....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
една приятелка има такава издутина, получава се от много стискане на химикала. Като не пишеш известно време изчезва. Просто се старай да не стискаш толкова силно химикала и няма да имаш издутина.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Това не се маха. На мен като почна да ми расте спрях да пиша![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Съжалявам,нямам такава екстра! Не натискай толкова или си дай малко почивка от писането![]()
maDamn
Хайде, ако само ще ми цитирате мнения и ще засвидетелствате способността си да натискате плюсчето- спестете ми триенето!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Просто не стискай толкова химикала![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Имам този "дефект" от ранното ученическо детство. Всяка ваканция съм намаляла драстично използването на химикал и това нещо не се е махало. Масажирала съм го, натискала съм го, но е твърдо и упорито. Грозно ми е като си видя ръката.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Бе преди няколко дена един приятел ми пипа пръстите и ми вика: кво е тва... викам: кое, бе;д И като пипнах, то има нещо като кокалче, в самото начало на пръста, или край ;д Ма не съм сигурна, че говорите за тва и вие ;д Къде ви се намира точно?
Като си вдигнеш ръката, намира се от лявата страна на фалангата, на която е нокътят. Сега забелязах, че ми е изчезнало. Явно като не пиша много и се маха...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Е да бе, а аз кво да кажа, като показалците са ми криви и си личи СУПЕР много![]()
кефи се,че си уникалнаПървоначално написано от Jaune
![]()
![]()
maDamn
Не съм сигурна за каква издутина говориш, но мисля, че говориш, че средния пръст ти е по-широк в средата на свивката, защото там самия кокал е по-широк, а на някои хора им е по-широк и си личи.Но това няма махане-кокал....
И аз имам.
От стискане на химикала е..
Май не се маха..а е супер гадно :/
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз нямам, най-вероятно защото не натискам химикала изобщо ами си пиша леко.
Aз съм получавала като стискам силно химикала дълго време , но после се маха. И нямам такова. Просто гледай да н стскаш толкова химикала и да не натискаш. Прави си такиваа масажи на пръста може и да се оправи.![]()
Аз попринцип много странно държа химикал и изобщо (или съвсем малко) използвам средния пръст. Нямам нищо на пръста. Иначе кофти работа ...![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Не се маха, но понамалява. Поне при мен.Първоначално написано от pitfall
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.