.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Лентички за черни точки.

Сигурно има подобна тема.. но нещо не я намирам, пък и ако я намеря и я ъпна ще ми се карате, щото е стара

Та така де... Искам да питам, тъй като забелязвам едни малки черни точки по носа си, които ме дразнят, а до сега не съм имала... Та лентичките за черни точки ефикасни ли са, премахват ли ги... Колко г/д струват, от къде могат да се купят и прочие ? ... Ще ми разясните ли ?

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    И на мен ми е интересно дали помагат. Имам лосион на AVON точно против черни точки, ама май няма резултат. Аз лично моите понякога си ги стискам.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ето ви нещо по-добро! Без много пари и натурално.

http://www.youtube.com/user/Michelle.../2/-bjOB4zS0uE

Много съм доволна!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Лично аз не виждам как можеш да махнеш нещо безболезнено, след като попринцип ти такова майката. Против всички природни закони е. Природата е решила, че женските трябва да страдаме То не са коламаски, цикли, раждания. Бла-бла. Гадна работа.

Та да, предубедена съм. Нищо не може да ги махне по-добре от едно качествено стискане. Не слушай тия, дето казват, че не се стискат. Няма как да се махнат от само себе си. Взимаш една хавлийка, поливаш я с вряла вода и си я слагаш на носа - това е, ако бързаш. Ако имаш повече време - парна баня, докато си вариш яйца или макарони След това избърсваш лицето и стискаш яко. След 5 минути няма да си познаеш носа.

Голям фен Аватара на Colombia
    PinkPan7her поклон пред кометара ти
    Много ме изкефи!!!!!

по темата...

И аз се интересувам от тия лентички и смятам да си купя...поне да ги пробвам.
    Само дето не знам кога ще е
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    лентичките на Нивеа са доста добри
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Ами аз имам едни на Victoria Beauty. 7 лентички за нос са, на цена 5 лева от магазин на DM ^^ Мокриш си лицето, слагаш лентичката, може малко и нея да намокриш, чакаш 10-15 минути да се втвърди и я отлепяш от краищата към центъра ;р Значиии.. Първата лентичка като я махнеш и я погледнеш, има доста черни точки, просто има някакво вещество, което ги залепва и издърпва ;р Нещо такова ;д По принцип действат, но не напълно. Остават още. И както каза PinkPan7her можеш след една парна баня да изстискаш каквото е останало. Лентите не се правят всеки ден, няма смисъл. През 3-4 дни или когато ти забележиш пак да се появяват ;р Мисля, че лентите на Nivea са по-хубави, но не мога да намеря.. Използвай и едно почистващо с микрочастици след лентите и мисля, че ще има подобрение. Аз така правя и съм доволна. :P

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Лично аз не виждам как можеш да махнеш нещо безболезнено, след като попринцип ти такова майката. Против всички природни закони е. Природата е решила, че женските трябва да страдаме То не са коламаски, цикли, раждания. Бла-бла. Гадна работа.

Та да, предубедена съм. Нищо не може да ги махне по-добре от едно качествено стискане. Не слушай тия, дето казват, че не се стискат. Няма как да се махнат от само себе си. Взимаш една хавлийка, поливаш я с вряла вода и си я слагаш на носа - това е, ако бързаш. Ако имаш повече време - парна баня, докато си вариш яйца или макарони След това избърсваш лицето и стискаш яко. След 5 минути няма да си познаеш носа.
    Оо, пропуснах да добавя. Преди парнята баня си направете един хубав пилинг на носа, за да почистите горния слой мъртви клетки - така гадините излизат по-лесно.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз имам на носа, oбаче лентичките не ми помагат изобщо.
    Преди няколко дни си направих маска от 4 счукани аспирина и розова вода и определено се забелязва ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм доволна от лентичките,ползвала съм Нивеа и не знам какви бяха другите ;д . Една лентичка е между 1-2 лв.
    Шофирай разумно - стигни жив!

[quote="arsenalllbaby"]Ами аз имам едни на Victoria Beauty. 7 лентички за нос са, на цена 5 лева от магазин на DM ^^
    моите са същите...най-добре ги използвай след баня когата си къпала косата и лицето ти се е напарило така да се каже

Град
    при мама
    Пробвала съм,даже тази седмица ще си взема.
    Качествени са,стига да знаеш как да я използваш лентичката.
    Смесваш топло прясно мляко с една лъжичка жълатин,бъркаш докато се сгъсти,намацваш си нослето с него и стоиш докато изсъхне добре.
    После го отлепяш добре(може малко да те заболи),измиваш си нослето с вода,изсушаваш го добре . Залепяш лекенката внимателно и плътно,стоиш така пак около 5-10 мин и отлепяш рязко.
    Може да не ти се получи,ако не го направиш както трябва...защото и на мен последния път не ми се получи
    Но иначе от преди резултата който се получи съм доволна.
    ;]

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Такам, аз питам, защото обикновено хора на козметик, сама да си ги стискам не ме бива много.. Нз носа ми ли е крив кво, ама не мога бе и това е ... А исках да пробвам и лентички, за да разбера поне дали има ефект ... Това с желатина съм го пробвала и то няколко пъти и никога не ми се получава... нищо не се маха, нз дали е от желатина, но...
    Бяха ми казала вместо мляко да съм пробвала с лимонов сок и желатин.. дали ще се получи, как мислите ?

По едно време и аз много се бях запалила по тези лентички. Четях, гледах клипчето, което LadyV е пуснала, няколко пъти и се бях решила да си взема и аз. НО козметичката каза, че не е добре да ги ползвам и че няма да свършат кой знае каква работа и се отказах. Със стискане най-лесно излизат поне при мен.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Голям фен Аватара на shadows92
    За мой ужас цялото ми носле е в черни точки и не мога да ги стискам сама още се чудя какво да правя !! Вие как си стискате черните точки на ноздрите точно ако се сещате ( http://3.bp.blogspot.com/_IJp8lyRsYp...0/nose_300.jpg ) При мене е ужас ....

Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    лентичките на Нивеа са доста добри
    +1
    купувайте си само такива,защото останалите само оставят лепкави неща, а някой дори правят положението по-лошо и от преди

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Аз имам доста и съм ползвала лентичките,махат се доста,обаче и доста черни точки остават.Цедя ги също така,ама не всички искат да излизат.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз имам на носа, oбаче лентичките не ми помагат изобщо.
    Преди няколко дни си направих маска от 4 счукани аспирина и розова вода и определено се забелязва ефект.
    Ако може по подробно да обясниш за тая маска

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Направо ще ти копирам от форума, където видях маската.
    При мене още първият път се забеляза ефект.

5-6 аспирина се стриват на прах с няколко капки розова вода. Сместа се нанася на лицето и след като изсъхне се изтрива хубаво с ръка, а остатъците се измиват.

При редовна употреба(1 път седмично) резултатите са удивителни.

Стоях с маската около 10 мин. : ))))
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Мисля да я пробвам и после евентуално ще кажа резултати.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Вчера гледах клипчето и днес ще направя това това с желатина и млякото. Сега го чакам да изстине. Ще ви кажа резултатите

edit: Направих си маската, махнаха се част от черните точки, но мисля, че сложих прекалено тънък слой, а и когато тръгнах да го слагам, вече се беше втвърдило малко. Но важното е, че махна поне част, и следвъщия път се надявам да мине по-добре.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

+1
    Ползвала съм такива лепенки. В моя град има 4-5 вида. Най-доволна съм от тези на Нивеа, но те са доста скъпи (приблизително 8 лв.)
    Зависи от формата на носа ти.. - дали ще прилепнат добре..
    Love to be loved by you.

Супер фен Аватара на cookie_master
    ох аз имам много по носа,ама наистина много
    мисля да го пробвам това с желатина утре
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Защо просто не отидеш на козметик да ти ги махне ?
    Ако не искаш, чувала съм много добри отзиви за това с желатина и млякото.

По какъв начин ги махат на козметик? Стискат?
    Love to be loved by you.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Ето ви нещо по-добро! Без много пари и натурално.

http://www.youtube.com/user/Michelle.../2/-bjOB4zS0uE

Много съм доволна!
    Аз също практикувам този начин и ми се отрази добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си