- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анални игрички
Здравейте , искам да споделя с вас нещо интересно което ми помогна да преоткрия секса ако мога така да изразя
Имам сериозна приятелка с която редовно си правим секс и експериментираме по всички възможни начини в леглото.
Много обичам докато правим секс или докато ми прави френска да ми бърка с пръстчета в ануса. Това адски много ме възбужда и дори когато се изпразвам съм забелязал ,че удоволствието е два пъти по голямо когато стимулира ануса ми. Тя също много обича да ме обладава отзад и съм забелязал ,че стига много по лесно до оргазъм когато пръстчетата и глезят дупето ми. Несъмнено яко се възбужда когато го прави.Също така когато се къпем заедно, никога не пропуска да пъхне ръчичка в дупето ми докато ме сапунисва. В последно време много се увлякохме и по пенис колана и адски много се кефим когато ме чука на задна.
Интересуваме има ли и други които харесват подобни секс игрички и какво е вашето мнение за този вид секс.
А на тези които са решили да ме убиждат и да ме наричат педал или извратеняк , заради това което правя ще кажа само ,че не ми пука. Такива хора за мен са сексуално и мозъчно ограничени и бас държа ,че съм 5 пъти по мъжкар и хетеро-сексуален от тях.
![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ахахах педал![]()
Пробвай фистинг!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Ъм... един бивш си падаше по такива неща, но той е бисексуален. И сега си ходи с момче.
Чувала съм, че за много мъже е ерогенна зона и не е задължително да са гейове... но не познавам много реални случаи. Моя, ако му го приложа това, ще ми отреже пръстите и ще ги ползва за застройка.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Определяш ли сексуалната си ориентация като нормална?
Хомото е Трол...в другата тема пък предлага на момичетата да го пробват на приятеля си... добър опит!![]()
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
Първоначално написано от Adda
Е естествено , че ми е нормална ориентацията. Аз нито бих се влюбил в момче , нито ме възбужда мъжкия член , нито мъжките тела нито нищо в мъжете. Харесвам си жени , имам си приятелка......какво повече е нужно за да си определя с точност ориентацията ? Просто задника ми е чувствителна ерогенна зона и ме кефи приятелката ми да ме обладава анално ? кво толкоз.......![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Чувала съм,че стимулирането на ануса при мъжете ги кара да изпиитват по-голямо удоволствие и по-силен оргазъм.
maDamn
Хубаво ти харесва това. Няма нищо лошо, а какъв е смисала на темата? Дори и да има други момчета в форума, на които това им харесва вярваш ли си, че ще споделят?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
same here.Моя, ако му го приложа това, ще ми отреже пръстите и ще ги ползва за застройка.Неговото не може, ама на мойто две очи е хвърлил даже
![]()
докато четох темата си мислех, че е ебавка, заклевам се
Аз все още мисля!![]()
Бате, ти си извратен ! Вярно е, че е приятно да те пипат там, ама чак да ти бърка, а тва с колана ....!!!!!! Не знам, замисли се дали ако някое момче е по-женствено, няма да ти хареса!
Meh, нот импреcив...къде по-извратени неща cъм виждал и чувал.