.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    Дряново

Анални игрички

Здравейте , искам да споделя с вас нещо интересно което ми помогна да преоткрия секса ако мога така да изразя
    Имам сериозна приятелка с която редовно си правим секс и експериментираме по всички възможни начини в леглото.
    Много обичам докато правим секс или докато ми прави френска да ми бърка с пръстчета в ануса. Това адски много ме възбужда и дори когато се изпразвам съм забелязал ,че удоволствието е два пъти по голямо когато стимулира ануса ми. Тя също много обича да ме обладава отзад и съм забелязал ,че стига много по лесно до оргазъм когато пръстчетата и глезят дупето ми. Несъмнено яко се възбужда когато го прави.Също така когато се къпем заедно, никога не пропуска да пъхне ръчичка в дупето ми докато ме сапунисва. В последно време много се увлякохме и по пенис колана и адски много се кефим когато ме чука на задна.

Интересуваме има ли и други които харесват подобни секс игрички и какво е вашето мнение за този вид секс.

А на тези които са решили да ме убиждат и да ме наричат педал или извратеняк , заради това което правя ще кажа само ,че не ми пука. Такива хора за мен са сексуално и мозъчно ограничени и бас държа ,че съм 5 пъти по мъжкар и хетеро-сексуален от тях.

Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Ахахах педал

Пробвай фистинг!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм... един бивш си падаше по такива неща, но той е бисексуален. И сега си ходи с момче.

Чувала съм, че за много мъже е ерогенна зона и не е задължително да са гейове... но не познавам много реални случаи. Моя, ако му го приложа това, ще ми отреже пръстите и ще ги ползва за застройка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Определяш ли сексуалната си ориентация като нормална?

Хомото е Трол...в другата тема пък предлага на момичетата да го пробват на приятеля си... добър опит!

Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

Фен
    Град
    Дряново
    Цитирай Първоначално написано от Adda
    Определяш ли сексуалната си ориентация като нормална?

Е естествено , че ми е нормална ориентацията. Аз нито бих се влюбил в момче , нито ме възбужда мъжкия член , нито мъжките тела нито нищо в мъжете. Харесвам си жени , имам си приятелка......какво повече е нужно за да си определя с точност ориентацията ? Просто задника ми е чувствителна ерогенна зона и ме кефи приятелката ми да ме обладава анално ? кво толкоз.......
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чувала съм,че стимулирането на ануса при мъжете ги кара да изпиитват по-голямо удоволствие и по-силен оргазъм.
    maDamn

Хубаво ти харесва това. Няма нищо лошо, а какъв е смисала на темата? Дори и да има други момчета в форума, на които това им харесва вярваш ли си, че ще споделят?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Еми щом ти харесва... правете си го , няма лошо

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
    Еми щом ти харесва... правете си го , няма лошо
    +1 Ама един съвет - не го разгласявай сред приятели,няма да ти стане приятно от резултата.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

anonymous708973
    Guest
    Моя, ако му го приложа това, ще ми отреже пръстите и ще ги ползва за застройка.
    same here. Неговото не може, ама на мойто две очи е хвърлил даже

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хаха тъкмо вчера казах на моя,че съм чувала,че на някои мъже им е готино да им бъркат в задника.. Трябва да го пробвам и аз някой път .. ух

А по темата.. щом ви харесва,правете си го И да не ти пука кой кво ти казва ! :P

Супер фен Аватара на elysunny
    докато четох темата си мислех, че е ебавка, заклевам се

Аз все още мисля!

Бате, ти си извратен ! Вярно е, че е приятно да те пипат там, ама чак да ти бърка, а тва с колана ....!!!!!! Не знам, замисли се дали ако някое момче е по-женствено, няма да ти хареса!

Meh, нот импреcив...къде по-извратени неща cъм виждал и чувал.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    докато четох темата си мислех, че е ебавка, заклевам се
    Аз все още мисля така!
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си