.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с растежа на пениса ми

Членът ми спря да расте, тва е проблемът, седи си от 1 година жалктие 17 сантиметра, приятелката ми ме заряза заради жалкия размер на пишлето ми, напраов не знам вече какво да правя, искам и аз да съм с голям, а съм с малка пишорка, има ли начин да ми стане по - голямо пишлето?

Само и единствено чрез операция.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не те е зарязала заради размера, а най-вероятно заради неумението да боравиш с инструмента.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не те е зарязала заради размера, а най-вероятно заради неумението да боравиш с инструмента.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Аре поредния трол с безумна тема

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Еми брат, обречен си в живота

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ще си позволя да кача една от снимките на един човек от форума.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, трол.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си