.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ЦИКЪЛ КАФЯВ

Здравейте!! Притеснена съм , защото преди няколко дни си предизвиках цикъла с чай от люспите на лук .. в началото си беше добре , но сега има кафяв чисто кафяв цвят .. плс помогнете !! от какво е ?

Генеколок

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Генеколок
    Добре де, как става така, че не можеш да напишеш грамотно при какъв специалист да отиде, а в другия раздел предлагаш помощ при избор на диета?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Генеколок
    Добре де, как става така, че не можеш да напишеш грамотно при какъв специалист да отиде, а в другия раздел предлагаш помощ при избор на диета?!
    Не виждам смисъл да се старая да пиша грамотно. Това е форум, а не контролно.

А това за диетата го казвам защото съм виждала резултати. Давам мнение. Никой не е длъжен да ме случа, капиш?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    пространството на Дисе
    Не виждам смисъл да се старая да пиша грамотно. Това е форум, а не контролно.
    Мда, гениално!

Авторке, проблеми с МЦ досега да си имала? Болки/акне/окосмяване/напълняване?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Болки имам преди всеки цикъл, но този път и по време на цикъла. Други проблеми не и това ми е за първи път обикновено всичко е нормално цвета и периода, но сега малко ми закъсня и пих чай от лук дали нещо то това не е станало объркване?

Град
    пространството на Дисе
    Не ми се вярва ципите от лук да са виновни.
    Посети гинеколог.

И аз не мисля, че е от лука.
    Мерси за съвета

Град
    пространството на Дисе
    На колко години си и откога имаш менструация?

на 12 съм и от 2010 декември месец

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да не би да ти е последния ден от М.? На мен последния ден (6тия или 7мия) ми е така
    Шофирай разумно - стигни жив!

Колко време след като изпи водата ти дойде ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отиди на гинеколог. (: Това е най-правилното решение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

амаааааа акоо пия чай от люспи на лук ще ми дойде ли без да имам никакъввв???

Цитирай Първоначално написано от anahi23
    амаааааа акоо пия чай от люспи на лук ще ми дойде ли без да имам никакъввв???
    Лелее ти не си добре.. какво толкова си даваш зор да имаш цикъл?

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    На 12 години, идва ти от преди един месец и вече си тръгнала да си го предизвикваш с чай от лук, защото ти закъснявал...
    Че сте тъпи, тъпи сте, ама родители нямате ли бе, само тва не мога да проумея
    Нормално е да ти е нередовен, но все пак марш при специалист, кой те знае какви си ги надробила... (facepalm)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си