- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Здравейте!Поръчах подарък за рожденият ден на гаджето ми,но е малко нестандартен.Затова искам да ви попитам,дали би ви харесал,подобеден подарък.Та значи подаракът е грамота за най-обичан мъж,в рамка има и някъв медал към грамотата.Предполагам ги знаете тези грамоти,какво представляват.Какво мислите ?![]()
Ако бях мъж не би ми харесало.. Нито като жена.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
защо не избра нещо по-оригинално ? От колко време сте заедно ?
Hostis Honori Invidia
Честно казано това е мил жест но е малко постен ... По добре да беше качила една снимка да отидеш във фотото и да му направиш ключодържател примерно![]()
За мен е тъпо.
Но ако мъжа ти е лигльо, може и да му хареса.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
За отбиване на номера ли е това?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Еми аз исках да му подаря един много красив албум с наши снимки и пожелания,но се оказа,че ще бъде доставен след 4 работни дни,а на мен ми трябва,най-късно до този вторник.Исках да е нещо по различно от козметика,или дреха,или пък плюшена играчка,това ми се стори готино![]()
Ми не,не е за отбиване на номера,исках да е нещо мило,с което да му покажа,че го обичам.И едва ли ще дам 40лв за отбиване на номер,Смисал за накой това може да са малко пари,но тъй като аз нямам възможност,за мен не са малко.Ако имах пари,повярвайте ми щях да му купя прекрасен подарък,просто това мога да си позволя за жалостПървоначално написано от kyon
![]()
Не е нужно всичко да е наготово. Ако го направиш ти много повече ще се зарадва. Естествено, ако имаш желание..
Един албум лесно се прави само малко креативност, желание и любов ти трябва.
Ти нормална ли си? За 40лв. какъв подарък можеш да му направи ти е бедна фантазията.. Дай ми на мен 40лв. да видиш колко неща мога да направя..
![]()
Първоначално написано от allaballaaaa
да ти кажа по оригиналното е чаша с ваша снимка ключодържател има вече дори пъзели с ваша снимка ... А цената на услугата е 10 15 но не повече от 20 лева .. и чесно казано трябва да си луд да дадеш 40лв за такава простотия като се има впредвид че в магазините по левче струват не повече от 2 3 лв![]()
Не е въпроса в парите. Въпроса е, че според теб кой ще се израдва повече на снимката/грамотата/албума-ти, или гаджето ти? Защото май ти ще си по-радостна от него.Първоначално написано от allaballaaaa
Когато аз избирам подаръци за моя мъж, гледам да са свързани с хобито му, или неща, които наистина обича. Може да е натрупал арсенал от шалове и тениски на футболни отбори, но ги цени адски много, първо защото са от мен и второ-защото са свързани с неща, които обича.
Има и тениски на много (ама наистина) много редки групи, които са чували само той, създателите на групата и двама съветски учени (хехех, това в кръга на шегата), но точно това ги прави специални-защото само той има такива. Да-дрехи са, но са с друга стойност за него.
Така че, когато подбираш подарък на гаджето си, гледай да е нещо на което ще се зарадва той, а не ти.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Това нещо в 101 балона струва 3-4 лв.
Нормално е да нямаш пари, след като нямаш никаква преценка кое колко струва реално. Единственото по-лошо нещо от видимо евтин подарък е скъп подарък, който изглежда евтино.
Ами нали вече казах,че бях замислила нещо такова със снимки,но просто няма да бъде готово навреме,пък и нямаме много хубави снимки,които да са подходящиПървоначално написано от svetovartej
![]()
Е ти вече си дала парите.. сега кел файдаДругия път пусни тема "Какво да купя на гаджето?"
![]()
![]()
Първоначално написано от allaballaaaa
тези неща в едно обикновенно фото ги правят за един ден най много ..
[quote="kyon"]Е ти вече си дала парите.. сега кел файдаДругия път пусни тема "Какво да купя на гаджето?"
[/quote
Еми можеби избързах,защото питах най-добрия ми приятел,на който имам голямо доверие и знам,че попринцип има хубав вкус,пък и той познава приятелят ми.И ми каза,че подаръкът е много готин и щял да му хареса....
И да и' кажат "Толкова ли нямаш въображение, че пускаш чак тема във форум, за твоето гадже? Ти знаеш какво му харесва - купи му това!" .. Айде, бе!Първоначално написано от kyon
Не визирам никой в момента, просто ми е направило лошо впечатление, че ако някой поиска съвет за подарък му отговарят по този начин. Не всички са толкова изобретателни.. :/
ПТ: Вече си се изръсила.. да беше го питала направо какво иска или както си си била наумила, да беше направила албума. Щеше да е много красиво и мило.А щом най-добрият му приятел знае какво харесва и щом е казал, че подаръка е супер- просто трябва да се надяваш, че не е сгрешил. Иначе на мен ми харесва.. малко лигаво такова (не е по мой вкус), но самата идея е добра.
![]()
*сън*
Мерси многоПървоначално написано от fUcKsMiLe
един човек,който да не ме храни!
Не се иска да си изобретателен, а да познаваш човека. Не знам колко трябва да си зле, за да разчиташ на група непознати да ти предложат подходящ подарък, за човек, когото познаваш и (уж) обичаш. Да не говорим, че се предлагат супер тривиални неща.Първоначално написано от fUcKsMiLe
много гадно я насолихте .. ако я обича ще му хареса каквото и да е , да , може да е сбъркала , но човек си учи от грешките си . . А и всеки вкус е различен , така че не съдете хората толкова прибързано.. Един подарък е , догодина ще измисли друго .. , стига я карахте да съжалява още повече, чак става гадно , че е попитала , `щото сега ще има да го мисли след тия почти злобни коментари .. На мен лично идеята с ключодържателя никак не ми харесва - седи тъпо , една снимка в пластмаса , пъзела също е много тъп - имам го.Да си редя лицето - не , мерси.Чашата не е лоша , но се изтърка - подариха ми една още през 2009 , а албума също не ми харесва като идея , защото просто предпочитам да гледам една снимка , ама да е в рамка .. Мнения много - не преценявайте само по това , че ако на него му хареса е лиглио ...А авторката - спокойно , и все пак добави и нещо не материално , което да го задоволи напълно
![]()
;d
Усмихвайте се ! : )))
~
40 лв за пар4е хартия....луда работа![]()
Огромна грешка!ако я обича ще му хареса каквото и да е
Хуу, той ме харесва такава, каквато съм - може ли да кача 10 кила. Не? Ама той ме обича, как така няма да ме харесва!!
Ще те харесва пак. Ако може да чете между редовете, няма да гледа опаковката. Сменяш темата, но както и да е.
По тази логика сума ти бракове да са се разпаднали заради това, че след раждането мамата е загубила форма.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Четох някъде за класация, в която албум с общи снимки е едни от най-нежеланите подаръци за мъже![]()