Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
Цитирай Първоначално написано от kyon
За отбиване на номера ли е това?
Ми не,не е за отбиване на номера,исках да е нещо мило,с което да му покажа,че го обичам.И едва ли ще дам 40лв за отбиване на номер,Смисал за накой това може да са малко пари,но тъй като аз нямам възможност,за мен не са малко.Ако имах пари,повярвайте ми щях да му купя прекрасен подарък,просто това мога да си позволя за жалост
Не е въпроса в парите. Въпроса е, че според теб кой ще се израдва повече на снимката/грамотата/албума-ти, или гаджето ти? Защото май ти ще си по-радостна от него.

Когато аз избирам подаръци за моя мъж, гледам да са свързани с хобито му, или неща, които наистина обича. Може да е натрупал арсенал от шалове и тениски на футболни отбори, но ги цени адски много, първо защото са от мен и второ-защото са свързани с неща, които обича.
Има и тениски на много (ама наистина) много редки групи, които са чували само той, създателите на групата и двама съветски учени (хехех, това в кръга на шегата), но точно това ги прави специални-защото само той има такива. Да-дрехи са, но са с друга стойност за него.
Така че, когато подбираш подарък на гаджето си, гледай да е нещо на което ще се зарадва той, а не ти.