.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен
    Град
    swishtow
    ее ти си момчето кажи и истината и я попитай иска ли да опитате отново

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Неможеш ... намери си друга
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Покажи и че си заслужава отново да е с теб.Бъди искрен.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен надежда винаги има, не винаги е голяма, но все пак смятам, че ако наистина имаш чувства към нея, трябва да си дадеш шанс.
    Но не е добра идея да отидеш и да й изръсиш, че имаш чувства към нея. Трябва да започнеш отначало, все едно не я познаваш. За тези 2 години вие сигурно и без това сте се променили. Започни да я сваляш така все едно никога не сте били заедно - нали знаеш - покани за среща, може би дори цветя, малко жестове на внимание, интересни занимания. Ще трябва да се постараеш дори допълнително, имайки предвид, че тя вероятно ще се колебае заради лошия край на връзката ви.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Благодаря на всички ви !

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от MysteryOfMan
    Брат..в подобна ситуация бях преди време..не много време, даже много малко време, но все пак..Сигурен съм, че си млад, готин, и те чакат още много неща. Връщайки се назад ти само бавиш живота си. Продължавай напред, с високо вдигната глава, след време ще ми благодариш за съвета и ще запалиш свещ в моя чест.

Успех, братле.
    Не си прав донякъде братле :P може би знаеш какво значи да обичаш и би направил какво ли не за да си върнеш любовта, може би за момчето най хубавото нещо е да бъде с момичето с което то е щасливо и не иска да продължава без нея.
    Аз му предлагам да се бори за това което иска и ако отсреща не му се отговори с същото нещо нека да се откаже,но се БОРИ !
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Tака е, покажи й, че ще и дадеш това, което другите не могат .. А и дано да не си я нагрубил много, 'щото нали знаеш, казана дума - хвърлен камък, а момичетата по принцип не "държат" на убиди. Айде успех!

Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Брат..в подобна ситуация бях преди време..не много време, даже много малко време, но все пак..Сигурен съм, че си млад, готин, и те чакат още много неща. Връщайки се назад ти само бавиш живота си. Продължавай напред, с високо вдигната глава, след време ще ми благодариш за съвета и ще запалиш свещ в моя чест.

Успех, братле.
    Не си прав донякъде братле :P може би знаеш какво значи да обичаш и би направил какво ли не за да си върнеш любовта, може би за момчето най хубавото нещо е да бъде с момичето с което то е щасливо и не иска да продължава без нея.
    Аз му предлагам да се бори за това което иска и ако отсреща не му се отговори с същото нещо нека да се откаже,но се БОРИ !
    Прав си, човек е готов на всичко, за да си върне любовта. Просто се съмнявам, че това е любовта на живота му.
    Кай чесно . . колко е малък светът ?

Успех, братле.

Това искам да направя да се БОРЯ !

Град
    Лом - София

Успех, братле.
    Прав си, човек е готов на всичко, за да си върне любовта. Просто се съмнявам, че това е любовта на живота му.

Да за това написах че ако отсреща не му се отговори на чувствата му по добре да се откаже ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Повече от фен Аватара на NoMore
    Радвам се че има хора като теб, които искат да се борят въпреки обстоятелствата! Обаче да знаеш, че ако се съберете няма да е същото като преди. Предполагам, че са ти останали хубави спомени и затова толкова искаш да си я върнеш, но след раздяла, обиди и толкова дълго време разделени няма да е същото! Помисли върху това
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен
    ами, да, 100% тя 2 години не е имала нищо с никого и е седяла да те чака, понеже си Г-н Перфектен и друг като теб няма да намери. давай смело, ти си МъжЪТ, можеш когато си поискаш да ходиш при нея, след това да я късаш, и когато ти доскучее, пак да се връщаш, та ако ще и 15 години да са минали.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Всеки казва, че счупеното не може да се поправи...Да, но от опит знам, че може и да има вратички, зависи колко силни са ти чувствата и колко държиш на този човек, с който си бил. И също така зависи до колко наистина искаш да го/я върниш при себе си.Дали е защото наистина ти липсва и го/я обичаш или защото си самичък и си мислиш, че по-добре старото и познатото, от колкото новото и дивото.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, те тия неговите чувства сигурно са били мно-о-о-ого силни, щом е имало грозни обиди от негова страна. Мдам. Две години не се сетил да си я връща, ми чак сега.
    Може да го е отсвирила хиляда пъти, но нищо, нека пробва. От опит глава не боли.
    Може да си няма приятел, защото се тревожи да не би и следващият да е като предишния. Но явно ти е изгодно да си мислиш, че тя чака ТЕБ и всяка вечер пролива сълзи безутешно, че не си се сетил да я потърсиш.
    Сетила се Мара да се побара. Сори.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Защо така го обезкуражавате..Аз ще бъда реалистка ..Можеш да я върнеш ако се докажеш пред нея!!!
    Усмихни се на деня,за да ти се усмихне и той!!! [sunn]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kristiyanwow
    Като говоря за чувства не говоря "ПРИЯТЕЛСКИ" !
    А докъде си мислиш,че ще стигнеш с тези 10% ? Аз да ти кажа - до никъде. Минали са две години ,аз за толкова време ще забравя за чувствата си към него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Според мен опитай Чувствата може и да се върнат, никой не може да каже предварително. И това, че няма да е като преди, е ясно. Но защо пък задължително трябва да е по-зле?? Това са 2 години, за които вие и двамата сте се променили и пораснали. Ако си убеден в своите чувства, действай. Успех!
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си