.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

голяма разлика във възраста има ли надежда

ммм какво мислите за голямата разлика в годините.аз съм на 13 и наскоро се запознах с 1 момче на 18 и двамата имаме адски много общи интереси и теми за разговор.та въпроса ми е има ли някакъв шанс да се получи нещо или съм луда в което изобщо не не бих се учудила.просто всички момчета на или близо до моята възраст се държът като хлапаци а той е някак си ЗРЯЛ.

Супер фен Аватара на elysunny
    има 100000000000000000 такива теми, хуу по-голям е, ае жив и здрав

Мега фен Аватара на SonataArctica
    То и ти се държиш детински, ама не го осъзнаваш нали?
    Друг е въпроса дали той ще иска да тръгне с теб.

и подкрепяв elysunny

Повече от фен Аватара на peace95

Re: голяма разлика във възраста има ли надежда

Общи интереси и теми между 18 и 13 годишни - едва ли ..
    да получиш нещо - ми , да - секс
    да се получи нещо - ако има секс - може би (все пак той е на 18 )

аз лично мисля , че разликата 5 години не е фатална , но ако си на 13 Е фатална , понеже той , както каза ти е зрял или поне се предполага , а ти тепърва навлизаш в пубертета. Пък и замисли се преди да пишеш - той харесва ли те въобще ..
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    То и ти се държиш детински, ама не го осъзнаваш нали?
    Друг е въпроса дали той ще иска да тръгне с теб.

и подкрепяв elysunny
    оооо Соната Арктика

Според мен е възможно. Ако той също има нещо към теб и не те притиска от гледна точка на секса /и не само/ не виждам защо не
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Че то това си е малка разлика в днешно време Щом се искате,вземайте се,пък каквото стане.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    оооо Соната Арктика
    Любима група и на концерта им се разцепих

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    оооо Соната Арктика
    Любима група и на концерта им се разцепих
    аз знам няколко песнички от които replica ми е любима, ама не знаех, че е имало концерт

Като е зрял, ще иска зрели отношения, сиреч, няма да му се ще да си води гаджето на сладкарница и по детските площадки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Меломаните да бъдат така добри да се евакуират в съответния раздел.

Като видях заглавието, очаквах да чета за разлика поне 10 години. Ама сте в такава възраст двамцата с принца, че и 5 години са много. Баткото съгласен ли е да те държи за ръчичка?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Винаги има шанс, но не вярвам той да иска да е с 13 годишна..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Зависи.
    Според мен е възможно,то и на 18 не са много зрели,ама нищо
    Той,ако те харесва и не му пречи разликата в годините,няма проблем стига и ти да не се държиш като 10 годишна.

Цитирай Първоначално написано от peace95
    Общи интереси и теми между 18 и 13 годишни - едва ли ..
    да получиш нещо - ми , да - секс
    да се получи нещо - ако има секс - може би (все пак той е на 18 )

аз лично мисля , че разликата 5 години не е фатална , но ако си на 13 Е фатална , понеже той , както каза ти е зрял или поне се предполага , а ти тепърва навлизаш в пубертета. Пък и замисли се преди да пишеш - той харесва ли те въобще ..
    ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ! Абе затебе всичко ли е СЕКС ?? на 13 съм ходя с ДЕВЕТНАДЕСЕТ годишен и мога СМЕЛО да твърдя че се получава и БЕЗ секс ОБИЧА ме ... доказва ми го и ми го показва МНОГОКРАТНО .. общи теми можеш да намериш и м/у 12 и 45 годишни хора По темата ; виж сега ако ти си няква с детски акъл - ЕДВА Ли наистина .. но ако знаеш какво искаш за момента,ако той те иска НЕ виждам проблем //

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Поетът е казал

"надежда тука всяка оставете"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на cigarettekisses

Абе затебе всичко ли е СЕКС ?? на 13 съм ходя с ДЕВЕТНАДЕСЕТ годишен и мога СМЕЛО да твърдя че се получава и БЕЗ секс ОБИЧА ме ... доказва ми го и ми го показва МНОГОКРАТНО .. общи теми можеш да намериш и м/у 12 и 45 годишни хора //
    Едва ли.Все някога ще поиска или ще скъсат...Нормално.(или ще си намери друга)

[quote="cigarettekisses"]
    Цитирай Първоначално написано от dydinka11
    Абе затебе всичко ли е СЕКС ?? на 13 съм ходя с ДЕВЕТНАДЕСЕТ годишен и мога СМЕЛО да твърдя че се получава и БЕЗ секс ОБИЧА ме ... доказва ми го и ми го показва МНОГОКРАТНО .. общи теми можеш да намериш и м/у 12 и 45 годишни хора //
    Или вече е с друга за това не я закача

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Винаги има шанс, но не вярвам той да иска да е с 13 годишна..
    + !
    То добре 13 годишна .. ама МАЛКО по ..как да кажа.....НАЯСНО със себе си... не да пише по форумите дали да тръгне с момче Д::Д чакай бе утре ще ни питаш дали да се самоубиеш..к'во нас ли ще послушаш ??

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses

Е ПРАВА СИ - НЯКОГА !! Може да я поизчака ако наистина толкова има интерес и може би нещо повече към нея

Не знам. Както обичам да казвам.. хора всякакви Аз, ако съм мъж на 18 ще се зарибявам с какички, колкото мен.. Не тамън да навърша 18 и в педофилия родителите на момичето да ме засъдят *примерно*

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Не знам. Както обичам да казвам.. хора всякакви Аз, ако съм мъж на 18 ще се зарибявам с какички, колкото мен.. Не тамън да навърша 18 и в педофилия родителите на момичето да ме засъдят *примерно*
    ти си знаеш :Д:Д НО има и хора ,които обичат половинките си въпреки разликата .. :Д и баща ми така навремето с какичка :Д:Д и сега ОП 4 години по-голямата ми майка :Д ..къмм автора на темата : НЕ МИСЛЯ че ще направите нещо след като ти дори не си сигурна искаш или не ?!?! АКО за теб е ПРАВИЛНО значи може бе .. кво питаш Л:Д

оо момчето може да харесва в теб точно " детският ти акъл" !! пробвайте въобще не се колебай !!

Фен
    Град
    swishtow
    [/b]Възраста няма никакво значение, но ти си на 13 и трябва да си сигурна в него. Определено ще трябва да те почака ако иска секс поне още 2-3 години .. но ако той те обича ще те чака. Предложи ли ти приемай .. не се колебай въобще аз съм на 13 и ходя с момче на 17 и всичко е наред Успех !

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Детска му работа.. Мислите си, че на 13 сте много зрели, а един ден само ще се смеете на тези си разсъждения.. Нито едно нормално 18 или 19 годишно момче не би тръгнало с 13-годишно момиченце...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    На тия години разликата не е малка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си